Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubna sukienkaaa

wasze wymarzone wesele :)

Polecane posty

Gość ślubna sukienkaaa

nie martwcie się, ja mam już swoje za sobą ;) może nie wymarzone, ale podobało mi się :) jestem ciekawa jak wy wyobrażacie swoje wesele :) gdzie, w jakiej formie i w ogóle :)

Gość ślubna sukienkaaa
nikt nie zdradzi :( mi się zawsze marzył ślub w plenerze, nad jakimś jeziorem, ahh :)

ja chciałabym mieć na świeżym powietrzu, ale przy angielskim klimacie to może być ryzykowne :P

Ja za 2 lata będę miała moje i juz nie mogę się doczekać;) A co fajniejsze będzie w ten dzień w którym mój chłopak ma urodzinki 31.05.2014;)

Ja biorę ślub za rok. Chcemy się pobrać nad morzem, na plaży (ślub humanistyczny). Właśnie za kilka dni jedziemy do pewnej nadmorskiej miejscowości,dowiedzieć się w urzędzie gminy czy będzie możliwość wynajęcia nam na tą noc kawałka dzikiej plaży i zgodę na fireshow (nasi znajomi się tym zajmują). Chcemy kameralnego wesela przy whisky, starych dobrych rockowych kawałkach, bez rodziny (są konserwatywni, wolą tradycyjne wesele,więc dowiedzą się po fakcie), z ogniskiem. Narazie przez telefon udało nam się dużo ustalić, jest szansa że gmina pozwoli na to wesele w plenerze i wszystko się uda. Będzie skromne, nie jesteśmy bogaczami i właściwie największe koszty to koszty dojazdu i zakwaterowania nas i gości. Jeśli nie wypali, to na Mazurach nad jeziorem.

Brzmi ciekawie :-) Zycze powodzenia. Ja mam swoje wesele za soba- moze nie bylo Bog wie na ile osbi ale dla mnie bylo wspaniale.

Gość ślubna sukienkaaa
Moje byleby skończyło się soczystym analem, to będzie cudowne. :)

Gość papuga_gadula
a mnie się marzy dworek, kareta z końskim zaprzęgiem i wymarzona biała suknia :) w dworku róża poraja widziałam, że organizują taką karotę, kusi oj kusi...

Napewno piękna, oryginalna sala. ja się lubuję w takich salach z tradycją, z pięknymi arkadami, kolumnami i wogóle. jest tyle pięknych sal do wyboru więc warto nie śpieszyć się z jej wyborem.

lilka a byłaś w Polonii w Warszawie? ta sala jest przepiękna i wesele na pewno będzie niezapomniane a goście jak i młoda para będą czuli się jak bajce ;) Sesję również można tam zrobić cudną, na sali, na schodach, no i dodatkowo jest tak miejsce na wymarzoną sesję, żeby nie trzeba było uciekać z wesela w plener zdjęć robić i gości zostawiać wiec też fajny pomysł. A jeżeli chodzi o sukienkę to ja raczej tradycyjnie stawiam na białą ;)

Gość A ja jestem na etapie
organizowania i u mnie będzie WSZYSTKO tak jak marzyłam odkąd pamiętam. Ślub, w białej sukni bo pod tym względem jestem tradycjonalistką więc bez udziwnień, natomiast wesele... a właściwie przyjęcie:) My, świadkowie, rodzice, chrzestni, rodzeństwo narzeczonego (bo ja nie mam) i moja babcia (jedyna która została, narzeczony nie ma), co daje jakies 25-30 osób. Obiadokolacja w restauracji, kawa ciasto i...powrót do domu:) Zawsze marzyłam o "weselu" dla najbliższych mimo, że jestem jedynaczka i wielu się to nie spodoba. Uważam, że przetuptanie ogromnych sum pieniędzy w jedną noc mija się z celem, narzeczony początkowo miał inne zdanie ale moje argumenty do Niego na szczęscie trafiły. Ślub wiosną:)

Moje wymarzone wesele jest skromne, dla najbliższej rodziny i przyjaciół. Pracuję na weselach, nie chciałabym się w tym swoim dniu czuć jak w pracy ;) A w tej Polonii, o której dziewczyny piszą byłam i mogę potwierdzić, piękna sala, jasna, elegancka i bardzo stylowa

a ja jestem na etapie---dzisiaj tez bym tak zrobila.... ale mialam wesele jak z "wesela"Smarzowskiego;)o zgrozo!mam to na kasecie VCD!:)

Gość wymarzone
Mi się zawsze marzyło wesele w plenerze. ale pogoda w Polsce temu kompletnie nie sprzyja...

Gość wysnione
U nas w Białymstoku jest niewiele miejsc do zorganizowania wymarzonego wesela, choć muszę przyznać, że najbardziej ku temu nadaje się Centrum Bankietowe Niagara (taka jest chyba pełna nazwa). Mają trzy sale… takie śliczne, klimatyczne, lekko przyćmione światła… Dla mnie to jest mega romantyczne.

Gość gość
wesele w ogrodzie /parku . tylko ja i moj partner. swiadkowie z urzedu. bez bialej sukni . ew. jakas skromna koktajlowa sukienka. moj facet w luznym stroju. Pozniej obiad dla dwojga . W moim miescie od kilku lat organizuja takie sluby pod chmurka. nastepny w czerwcu przyszlego roku.

Gość gość
Wymarzone miejsce jest już wybrane. W okolicach Wrocławia jest piękny Zamek Dobra. Zawsze jak obok niego przechodziłam marzyło mi się, że będę wirującą w długiej, białej sukni panną młodą w jednej z sam tego zamku... No i udało się, co trochę musimy poczekać na sale, ale myślę, że warto. To na czym mi baaaardzo zależy to białe kwiaty, chciałbym, żeby wszędzie były białe kwiaty.

Gość gość
Czy ktoś oranizował wesele w zajezdzie u hermanów niedaleko poludniowego Olsztyna?

Gość gość
wymarzone to takie typowe z cala rodzina przy muzyce biesiadnej TAK TAK, tylko przy takiej muzyce sie mozna extra bawic. na co dzien nie slucham ale jak jade na wesele to szaleje. jedzenie typowo swojskie zaden bufet.

Gość gość
mi się marzy wesele na Mazurach. Moja przyjaciółka miała wesele zorganizowane w ośrodku wypoczynkowym Gawra http://www.osrodekgawra.pl/, który położony jest w magicznej okolicy w miejscowości Gawra nad jeziorem Omulew. Ośrodek jest piękny, komfortowy i położony w tak pięknym miejscu. Takie wesela w tak wspaniałym miejscu mają swój klimat, swój urok. Nawet zdjęcia w plenerze z jej wesela wyszły wspaniale.

Gość gość
My z narzeczonym również planujemy przyjęcie weselne w plenerze. chcę żeby to był wyjątkowy dzień, który zapadnie wszystkim w pamięci. Współpracuję z Panią Aleksandrą z Aj-event.pl i jestem niezmiernie jej wdzięczna za pomoc na każdym etapie przygotowań.

Gość Wolskaa
Ja planuję kameralny ślub w cichym miejscu . W zeszłym roku byłam druhną i pomagałam w organizacji ślubu wyjazdowego, który odbywał się w ogrodzie Pałacu Cieleśnica. To przepiękny, kameralny hotel na Podlasiu. Polecam połączenie przyjęcia z weekendowym wypoczynkiem za miastem. Goście będą zachwyceni a wy jako Para Młoda możecie oddelegować organizację większości atrakcji obsłudze hotelu.

Gość gość
moje wymarzone wesele odbyło sie w tym roku w sierpniu z dj jonny's było super

Gość gość
A moje wymarzone wesele odbyło się kilka miesięcy temu w Pałacu Akropol w Lublinie, było cudownie, wszystko tak jak chciałam, goście dopisali, miła obsługa, cudowne miejsce, bardzo dobre jedzenie, pałacowy hotel idealny na tego typu okolicznosci

Gość gość
dziewczyny świetne miejsce na przyjęcie weselne - Łubinowe Wzgórze, mialam okazje uczestniczyć w ceremoni zaślubin na łące genialny pomysł, pozniej przyjęcie w stodole ale bardzo nowoczesnej jeśli tak moge powiedziec ;) miejsce niebanalne jak cala okolica, jesli was zaciekawi polecam http://lubinowe.pl/uroczystosci-wesela-naleczow/

Gość gość
Mi też się marzy wesele w plenerze :) W takim stylu boho lub rustykalnym i chciałabym mieć fotobudkę! Wesele niestety nie będzie na zewnątrz, ale fotobudkę już zamówiłam :P Będzie u mnie https://fotobudek.pl/ :D u kogoś może była ta fotobudka?

Gość gość
Najlepiej wybierać dom weselny, który od razu udostępnia wyżywienie, fotografa, kapelę. Takie warunki na Mazurach spełnia hotel Borowik, niedaleko Ostrołęki. Dość długo szukaliśmy z mężem, ale udało się porozumieć w sprawach terminu. Kuchnia raczej domowa, ładna sala weselna, nocleg od razu da się zaplanować. Uwzględnili też moje wszystkie życzenia odnośnie dekoracji sali, co odbiło się pozytywnie na klimacie.