Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frodo the niziołek

Czy facet może płakać w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość ja pierdolęęęęęęęęęęęęęęe
Nie kumasz, tępa pizdo, że topiki o wzroście zakładają dziewczyny, które lubią wysokich? Dlaczego, kurwa, stwierdzasz, że w takim topiku wpisały się wszystkie kobiety świata? Są też takie, które lubią niskich, chudych, grubych, napakowanych, rudych i bladych - do wyboru, do koloru. Ale TY NIE MASZ JAJ, WIĘC TO CIĘ SKREŚLA !!!!!!!!!!!

Gość szkolona w PUA
nie przyjęłam bo żaden niziołek mnie nigdy nie zaprosił :D co absolutnie nie przeszkadza mi spotykać się ludźmi o przeróznej aparycji

ja pierdolęęęęęęęęęęęęęęe - zakładają może wysokie, ale wypowiadają się wszystkie. Te niskie czasem też przyznają, że tylko wysocy mają u nich jakieś szanse na bliższe relacje. Na ulicach też się tych malutkich dziewczyn nie widuje z niskimi, tylko z wysokimi właśnie.

Gość szkolona w PUA
no ale uparty niziołek :O zrozum kolego, że problem JEST TYLKO W TWOJEJ GŁOWIE!

Gość fhgs
JAK MASZ POWYŻEJ 175 TO NIE JEST JESZCZE TRAGEDIĄ :)

Gość swiatsiezmienia
ok ale zdradz ile masz wzrostu?moj facet tez zbyt wysoki nie jest

Gość Libera me
"ja pie**olę - pokaż mi jedną która lubi niskich, a pójdę na kolanach do Częstochowy - spod Paryża!" Nicole Kidman. A teraz ochraniacze na kolanka i zapierrrrrdalaj do świętego miasta! Tylko uważaj, żeby cię ktoś po drodze nie rozdeptał.

Gość szkolona w PUA
zróbmy inaczej pójdziesz ze mną na kurs tańca, żeby cie troche uczłowieczyć ( a mnie się samej nie chce) i skrócimy tym sposobem dystans do przebycia na tych kolanach do częstochowy? powiedzmy wystartujesz z warszawy a nie paryża? :D co ty na to? :P

Gość swiatsiezmienia
ale ile masz wzrostu nie napiszesz?moj facet ma mniej niz 175:)

Gość ciekawe ze nie lubi ma kolejne
kurdupla jako meza , jestes jebniety rodzice nie zauwazyli czy oddali bo przeczuwali ze cos z toba nie halo

Gość swiatsiezmienia
jak nie podasz wzrostu to znaczy ze to prowo:/

Gość fhgs
ok, wg mnie facet powinien być co najmniej 5 cm wyższy, ale przecież kobiety mają i 155 cm, po prostu weź się w garśc i poszukaj sobie jakiejś niskiej kobitki

Gość Libera me
"Kidman nie lubi niskich, tylko związała się z ultrapopularnym aktorem." KTÓRY JEST NISKI. To co? Kiedy kolankujemy do Częstochowy? Czy po prostu pieprzysz pierdoły oby pieprzyć? Hmmm?

Gość szkolona w PUA
twoja sytuacja jest taka, że lubisz sobie pobeczeć ... zawsze znajdzie sie powód a wzrost jest doskonałym powodem bo nigdy się nie zmieni i powód do bycia peezdusiem będziesz miła całe życie gratulacje :classic_cool:

Gość Libera me
"Libera - czyli nie lubi niskich, tylko kasę niskiego gościa. nie myl pojęć" A wiesz to bo... 1. znasz Kidman osobiście i ci się zwierzała 2. masz kryształową kulę w której to wyczytałeś 3. domniemywasz, bo jesteś głupi i zakompleksiony Całym sercem obstawiam to ostatnie!

Gość szkolona w PUA
a ty zamierzasz iść w hurt czy znależć tę jedną której twój wzrost nie będzie robił problemu?

Gość jaaaaaaa :D
frodo mój mężczyzna ma 161cm :D i kocham go nad życie!!!!!! jest cudowny w łóżku :*wspaniły partner czego chcieć więcej???????

A TY znowu swoje... Jesteś tylko pół centymetra niższy ode mnie, a to jest ŚREDNI wzrost.

Gość ja pierdolęęęęęęęęęęęęęęe
Do czego ty mnie namawiasz? :D Znam twoje głupie teksty na pamięć. Jak napiszę, że są dziewczyny, które lubią niskich, to nie poleziesz nigdzie na kolanach, tylko napiszesz, że: a) są pasztetami i żaden wysoki ich nie chciał, dlatego wzięły kurdupla b) jak wysoki się nimi zainteresuje, to zaraz rzucą tego niskiego. 💤

Gość Libera me
Ja pierdolęęę - może zbiorowy apel do moderatorów, żeby tą pijawę psychiczną wyrzucili z kafe...?