Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frodo the niziołek

Czy facet może płakać w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość Libera me
To niedużo się pomyliłam. Ja mam 178.

niedowiarkowa - oj nie przeszkadza, jazdę sobie wkręciłem. Widziałaś ten odcinek Drzyzgi, gdzie anorektyczka zaznaczała jakie części ciała ma grubsze od 60 kilowej dziewczyny, To coś na podobnej zasadzie, kumasz? Libera - wiesz co, ubieram się jednak dwadzieścia po, zdążę. Choć tak mi się nie chce, idź Ty

Gość niedowiarkowa jadzia
ja mam 165 i uwazam ze facet 174cm wzrostu jest ok wogole jest mnóstwo filigranowych, czy nie za wyskich kobitek pytam ja sie: w czym problem?

ach frodo ok:D

Gość dddddddddddddddddddddddddd
zalosny jestes moj facet ma 172 i wcale go nie uwazam za niskiego widac ze ci sie nudzi i nie masz zywcem problemow to sobie wymyslasz

:) swoją drogą znam parę, ona filigranowa 150cm 45kg on 185 i 95kg i wygląda to dosc zabawnie;) ale cóż...miłość

Gość Libera me
Skończy się tak, że w ogóle nie pójdziesz;) E, tam super...w szpilkach wyglądam jak wieża na nogach, ot co.

Libera - mów co chcesz, ale w tym temacie mam typowo męskie zachowania : jak sobie przepowiem, że sobie wypiję, to nie ma wątpliwości, że sobie wypiję choćby się waliło, paliło i błyskało. Mam kumpelę ponad 180 i jak na ostatniej imprezie w szpilach przyszła i krótkiej kiecce rzecz jasna, to mi się trzy dni śniła.

Gość Libera me
To jest plus tego wzrostu - że mam długie nogi. Ale kości mnie czasem bolą;) To się spóźnisz na meczor, jedno z dwojga;))

Gość suczamała
a ten znów wylewa swoje żale :O można mu tłumaczyć i wbijać do zakutego łba, że gusta są przeróżne a ten dalej będzie pisał w kółko to samo :O opierając się na tym, że on to nie widuje takich a takich par na pustyni chyba mieszka to zwierze 💤

Gość Libera me
Będę cię dopingować w sprincie;)

Gość suczamała
no idź, idź zanim dojdziesz do najbliższego teleodbiornika to trochę czasu minie 🖐️ ogólnie to wpisz w stopkę swój wzrost to żadna z Tobą nie będzie rozmawiać ok ?:D:D:D

"było se pomysleć "fajna laska może przyjmie zaproszenie na kawę"" Ja jestem ciekaw czy wraz z kawą przynoszą listę tematów do rozmowy :D