Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka tylek jak szczotka

kto lubi zlosliwych ludzi

Polecane posty

Gość acia86
Ludzie złośliwi sa jak gówno. Jak sie je ruszy zaczyna śmierdzieć.

Gość | czysto teoretycznie |
acia86 - 'Ludzie złośliwi sa jak gówno. Jak sie je ruszy zaczyna śmierdzieć. x :) no tak... imo - teza ciekawa i intrygująca, i chyba warta tego, aby zatrzymać się przy niej na chwilę. Gdyby tak chcieć ją rozszerzyć do miana " twierdzenia", to trzeba jeszcze ustalić/zbadać parę innych kombinacji tej tezy. Tak więc, Acia, twierdzi, że zaczepiając 1 złośliwca otrzymamy zapach j/w. I ok. Idźmy dalej.. x Co? (sensorycznie, w zakresie zmysłu węchu/zapachu), co powstanie w powietrzu (zapach 'czego?') gdy: - zaczepimy kilku złośliwców 'na raz' ? (to wariant, kiedy sami nie jesteśmy złośliwcem) więc -> jaki będzie/powstanie w powietrzu zapach w tej sytuacji? X inne warianty (bardziej osadzone w rzeczywistości ;) ;D i dla badanego przypadku ;) ;D ) - 1den złośliwiec zaczepia 1dnego złośliwca - ? jaki powstanie zapach? - 2ch złośliwców zaczepia 1dnego złośliwca - ? jaki powstanie zapech? - 3ch złośliwców zaczepia 1dnego złośliwca - ? jaki powstanie zapach? - 4ch złośliwców zaczepia 1dnego złośliwca - ? jaki powstanie zapach? Itd. Jest jakiś wzór? zależność? jaka jest jednostka miary dla zjawiska? (np: ilość i szybkość uciekających ludzi ze względu na powstałą 'przykrosc dla nosa'??)

Gość -Lenkaa-
Zlosliwi ludzie wzbudzaja we mnie pollitowanie. Sa tacy maluczcy, ze probuja zlosliwoscia zwrocic na siebie uwage, jak male pieski, ktora kasaja, bo nikt ich nie dopiescil...

Gość OHHHOOOOHOOHO
Ja też mogę cię wkurwić tak że zejdziesz na nerwicę

Gość -Lenkaa-
Zrobic komus przykrosc, to takie malostkowe. Zdarza mi sie w czasie przygodnego seksu zostawic kolesia bez orgazmu. Ale tylko wtedy, kiedy jest slaby i nic nie czuje. To zadna zlosliwosc, raczej zadoscuczynienie.