Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka tylek jak szczotka

kto lubi zlosliwych ludzi

Polecane posty

Gość apo.pantos.kakodaimonos
to by nie byla zlosliwosc, raczej riposta na miare szkolnej pani psycholog ktora nie wie jak zganic nieposlusznych uczniow... - nie , tutaj wyrażam swoje preferencje i odczucia, a odczucia innych są w tym wypadku...sprawą drugorzędną, więc trudno mowic o ganieniu. ;) :D Kazdy ma prawo do swojego zdania, ja napisałam w pierwszym poście swoje zdanie na temat ludzi zlosliwych i w okreslonych przypadkach ma to swoje uzasadnienie. Oczywiscie, istnieja tez wyjatki. Pozdrawiam:)

Gość apo.pantos.kakodaimonos
sorry, ale moje "mondrości" zabawne być nie mogą:( " mądrości"- może i tak.

Gość apo. pantos.kakodaimonos
Ok. Powtarzam dla "niewtajemniczonych" napisałam o tym, co mysle o ludziach zlosliwych w poście nr 1. wali mnie czy jakaś pizdusia uważa , że to mądre badz nie. jesli nie rozumiesz mojego postu nr 1, --- wróć do postu nr 1.

Gość NIE Nie nienienienie
Ja takim złośliwcom od razu daje w zęby!!!

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
nie lubię złośliwych ludzi i omijam takich z daleka.

Ja uwielbiam inteligentnie złośliwych (oczywiście jeśli w danej sytuacji mają powód żeby być złośliwymi) :)

Gość kwiat. pustyni
Nie ma czystej osobowości, jak nawet robi sie testy, to na końcu wyniku jest wzmianka, że zależnie od środowiska, jakaś w nas zaczyna przeważać. To naturalna kolej rzeczy, instynkt samozachowawczy nam to podpowiada. inaczej nie umielibyśmy się dostosować do środowiska ;) Ja jestem flegmatykiem z domieszką choleryka i szczyptą sangwinika. Uwielbiam. optymistycznie podchodzę do swiata a zarazem mam dominujacą naturę i niekiedy jestem dla ludzi noramlnie chamska ... nie mam problemu z waleniem prosto z mostu i trzeba mi na prawde niewiele, by ludzie spływali jak najdalej :D Ludzie to zlepek osobowości i nigdy jeszcze nie spotkałam czystego choleryka, sangwinika, melancholika czy czegoś tam :D Czy lubię wkurzać ludzi ? chyba nie zauważyłam tego u siebie ;)

Gość kwiat. pustyni
miało być, że uwielbiam imprezy, zjadło się ;)

Gość kwiat. pustyni
"mondrosci, na termin 'madrosci' trzeba sobie zasluzyc ...." Mądrości tu nie pasują wiesz czemu ? bo to zwykle z mondrosci się smieją wszyscy a czemu ? aaaa wiesz zapytaj bardziej inteligentnych ... ;)

Gość kwiat. pustyni
chodź może sama do tego dojdziesz, chodź wątpie ;)

Gość znany z dobrych prowo
jesli juz to nie chodz tylko choc

Gość krzyś ostatni prawdziwy jacarz
Złośliwość nie poparta inteligencją a więc taka jaka panuje na tym forum i 95% przypadków jemu podobnych jest szmatława(ktoś ma inne zdanie to z chęcią posłucham jaki z niego dopierdalacz ,z resztą zostawłem 5 % dla siebie + kilku innych czasem śmiesznych) ,pszesadne silenie sie się na złośliwość jest nie szczere dowodzi kompleksów,nie poparte humorem jest ni w uj ni w izde ,mające z założenia wyrządzić komuś krzywde czy wobec ludzi którzy nie potrafią się obronić trąci jakimś wodogłowiem popartym sadyzmem .

Gość krakowiaczek jeden
sadyzm , bardzo na tak ! ;)

Gość jhvh bjnm,
kwiat. pustyni chodź może sama do tego dojdziesz, chodź wątpie :o chodź-chodzić nieuki jebane nie wiedzą do czego mózg mają:o

Gość simian raticus 666
Nie lubię ludai wszystkich klas społecznych! Ludzie to pasożyty bezwartościowe są! Ludzie to parobasy systemowe są! Ludzie chcą mieć tylko z Was korzyść i pieniące! Ludzie dbają tylko o swoje korzyści! Ludzie Wam w niczym w życiu nie pomogą!

Gość simian raticus 666
Nie lubię ludzi wszystkich klas społecznych! Ludzie to pasożyty bezwartościowe są! Ludzie to parobasy systemowe są! Ludzie chcą mieć tylko z Was korzyść i pieniące! Ludzie dbają tylko o swoje korzyści! Ludzie Wam w niczym w życiu nie pomogą! Prywaciarze żerują na pracownikach, a prywaciarzy goli polityk! Większe straty polskie firmy generują, niż zyski! Ciule najęci bez wykształcenia i inteligencji są dobrze opłacani przez prywaciarza by wycisnąć człowieka jak cytrynę, a potem pazerny ZUS da niską rentę pracownikowi na koniec, gdy temu już się żyć nie chce! Urzędy Pracy to też patologia! Nawet się tam młodzi nie rejestrują, bo łatwiej i lepiej jest wyemigrować do normalnego kraju lepszego!

Gość Ja lubie lodzi złośliwych
i sama taką osobą jestem muszę codziennie wyzywać moją matką od kurew a ona się denerwuje hehe niezła zabawa Witaj w klubie migotka

Gość krzyś ostatni prawdziwy jacarz
"sadyzm , bardzo na tak !" no i się zaha-ha-ha-czyłeś na te 5-%cennt :) No Tyyy jak coś powiesz o Jezuuu! śmieszne i pozbierać się trudno..:)

chodź może sama do tego dojdziesz' gdzie mam isc? :P racja z tym ze nie ma czegos takiego jak tylko choleryk , ale wlasnie na tym to polega aby dostosowac sie do przeciwnika i uzywac calej gamy dostepnych zlosliwosci, czasami musi byc wyszukanie, czasami wrednie, czasami tylko ironicznie... chyba powinnam dawac na ten temat wyklady :classic_cool: 10 zl za godzine, jacys chetni?

Złośliwość nie poparta inteligencją a więc taka jaka panuje na tym forum i 95% przypadków jemu podobnych jest szmatława(ktoś ma inne zdanie to z chęcią posłucham jaki z niego dopie**alacz ,z resztą zostawłem 5 % dla siebie + kilku innych czasem śmiesznych) ,pszesadne silenie sie się na złośliwość jest nie szczere dowodzi kompleksów,nie poparte humorem jest ni w uj ni w izde ,mające z założenia wyrządzić komuś krzywde czy wobec ludzi którzy nie potrafią się obronić trąci jakimś wodogłowiem popartym sadyzmem .' patrz moj post wyzej :classic_cool: i z gory przepraszam za brak werbalnej sofistkacji w moich zlosliwych postach , zdaje sobie z tego sprawe.

Gość baszarteg ;)
"patrz moj post wyzej " wydaje siem rze Ty dórzo o tym myślisz ,nie wyglonda mnie to na zdrowom piramide maslowa ,ale ponodź kaszdy ma inne "nabądzkanie". Ić zatem w lódzi i uzlosliwjaj.:)