Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka tylek jak szczotka

kto lubi zlosliwych ludzi

Polecane posty

ZZ, ty ike?

brakiem kultury jest wyśmiewanie kogoś,i że ma obsrany płaszcz a zwrócenie komuś w dyskretny sposób na ten szczegół uwagi jest dowodem kultury osobistej tak to prawda oczywiście dyskretne zwrócenie uwagi dzielimy na: mało kulturalne szepty- sorry ptak ci nasrał i wiele kulturalne szepty- przepraszam bardzo , że pana/panią zaczepiam ale jakiś osobnik z rodziny ptaków nakupkał panu/ pani na płaszczyk (swoją drogą bardzo twarzowy- płaszczyk, nie kupkający ptak)

Gość ja nie lubię
przepraszam w imieniu ptaka srającego należy dodać bo to niekurturarne nie przeprosić

nie przesadzajmy nie powinno się przepraszać za czyjeś błędy lub wpadki to cecha współuzależnionych (w tym przypadku od srania?:P)

Gość n mcxm m
"nie przesadzajmy nie powinno się przepraszać za czyjeś błędy lub wpadki" rozumiem, że mamusia nie przeprosiła cię za wpadkę lub błąd tatusia

rozumiem, że mamusia z tym rozumieniem to jakiś żart? :P

n mcx - dobre :D

Gość apoa.
zlosliwi po prostu tylko tak umieja udawadniac i tak swoja nikla inteligencje- swoja zlosliwoscia. Pewnie sądzą ze tym sposobem wiele zyskają w otoczeniu:) poza tym to forma mechanizmu obronnego - zawczasu będę zlosliwy/a, to uznają mnie za inteligentnego i dowcipnego i potem jakby mi nie wyszlo w dyskusji, to ludzie i tak będą mnie mieli za mądrą osobę:) wiekszosc zlosliwcow, jakich znam -to zwykle, brzydkie zakompleksione prymitywy. mnie od dziecka ludzie powtarzaja, ze jestem ladna, mądra i czarująca i tak mi zostało . Uśmiechem i milym slowem potrafie sobie ugrać wiele w zyciu, ojj wiele bo wiekszosc ludzi ocenia i tak po pierwszym;) no ale- ja akurat mam bardzo mila aparycje, nie musze byc zlosliwa, potrafie urabiac ludzi na inny sposob niz chamskimi uwagami

nie ma to jak sobie poslodzic i byc z tego dumnym :D prawda apoa. :P

to zwykle, brzydkie zakompleksione prymitywy , potrafie urabiac ludzi na inny sposob niz chamskimi uwagami yhyyyyy :D ale czytasz sama siebie? o widzę migotka uznała, że czas złośliwie przyklasnąć gimnazjalnej ripoście! rzeczywiście jej złośliwość sięga zenitu i jest wyjątkowo dojrzała (migotka) jak na swój wiek:D jaka szkoda, że mnie nie oszczędziła:P

Gość apoa.kakodaimonos
Nie wspomniałam oczywiście jeszcze o tym, że złośliwcy próbują się dowartościować wbijaniem innym szpili, ale o tym nie trzeba wspominać, bo wszyscy dobrze o tym wiedzą ;) wszyscy kumaci i bez zbędnej złości dla otocznia.

coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze zlosliwosc ma sie w genach. tez pochodze z normalnej rodziny, zadnej traumy nie przezylam, zawsze rodzice mnie chwalili jak trzeba bylo, uczylam sie dobrze, mialam powodzenie = juz chyba bardziej normalnego zycia miec nie mozna. i nie nalezy mylic zlosliowsci z zawiscia, checia zeby inni mieli zle czy ogolnie zlym charakterem. szczerze mowiac to wali mnie jak sie wam w zyciu uklada, dbam tylko o siebie i tych ktorych lubie :P moja zlosliwosc to tylko i wylacznie humor kosztem innych.

a ja myślałam, że jeśli ktoś zna swoją wartość to nie da sobie wbić szpili rozumiem apoa ( czy jak ci tam), że ty piszesz z własnego doświadczenia napisz ile to prymitywów zasztyletowało tą twoją piękną wewnętrzną i zewnętrzną miłą aparycja?:)

kurde, ile razy mam tlumaczyc ze mnie smieszy nawet slowo 'cycki?' takze poziom gimnazjalny jest jak najbardziej wskazany :P

a ta dalej pisze swoją autobiografię żeby chociaż cokolwiek z tego się potwierdzało.....

kurde, ile razy mam tlumaczyc ze mnie smieszy nawet slowo 'cycki?' no tak to wystarczający dowód na twoją hiper złośliwość :P

Gość apoa.kakodaimonos
ike: " to zwykle, brzydkie zakompleksione prymitywy , potrafie urabiac ludzi na inny sposob niz chamskimi uwagami yhyyyyy ale czytasz sama siebie?" tak, tylko ze tutaj nie próbuje nikogo urabiać- zasadnicza różnica:), to nie ten kontekst, ja jedynie wyrażam swoje zdanie, którego nie wyrażam , gdy próbuje osiągnąć jakiś cel, rozmawiając z kimś, do kogo mam interes. :)

Gość apoa.kakodaimonos
...Nic nie piszę o ludziach, którzy dają czy nie dają sobie wbić szpili, bo wiadomo, że reakcje na złośliwe uwagi są różne- jedni daja sobie wbic szpile, inni nie. Odnoszę się do ludzi złośliwych i na podstawie obserwacji, doswiadczen etc, wyrazam swoje zdanie na ICH temat.

apoa czyli jednym słowem jesteś zakłamaną pindą która w oczy się uśmiecha a w myślach wyzywa od prymitywów to ja już wolę szczerą złośliwość

mylisz zlosliwosc z zawiscia i zgorzknieniem. np. ja jestem tylko zlosliwa, , a ike zlosliwa i zgorzkniala.:P kapisz? :P

Niektórzy jednak mają sporą dawkę dystansu do siebie, złośliwe uwagi traktują z przymrużeniem oka. Przybranie takiej postawy wobec złośliwości jest najlepszym rozwiązaniem. Gdy osoba uszczypliwa zobaczy, że przykre słowa nie przynoszą pożądanego rezultatu - zaprzestanie swojego zachowania.' to akurat prawda, wtedy czuje ze moja ciezka praca wkurviania idzie na marne.

migotko złośliwy to jest los który dał ci cechy narcystyczne bez pokrycia:)

czuje ze moja ciezka praca wkurviania idzie na marne. :D:D powinnaś zmienić nick na mitomanka :D dobranoc :)

swoja droga to artykul w stylu Pani Domu i innego badziewia, zupelnie nie moje klimaty.

Gość macie lekture
poczekaj czas zrobi swoje :)

nie twierdze ze nie, chociaz moja ciotka byla taka do smierci.