Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana pierwszy raz

Mój pierwszy pocałunek z języczkiem był porażką!!!

Polecane posty

ale może jednak "siódme życzenie" ma racje... chociaż w sumie ciekawe jakby przystąpił do tego wyzwania :P

Gość aż mi się przypomniał
jak czytam takie tematy to chcę mieć znów 16 lat 😭 aż się łezka w oku kręci... pamiętam te dylematy okołopocałunkowe, dyskusje z koleżankami, próbowanie całowania na własnej ręce :D

heh a ile masz lat jeśli można wiedzieć :)

dekadę więcej :( stara doopa ze mnie

etam nie jest źle :) już tworzysz sobie życie (o ile nie stworzyłaś) a ja jeszcze w nieznanym

ojjjj czuję się teraz bardziej w nieznanym niż jako nastolatka...faceta brak, praca marna i tylko kac ambicjonalny męczy...

ale dodatkowo rodzice Cię (jeśli mogę na "ty") nie pilnują a ja-smarkata nastolatka pod wiecznym ostrzałem wzroku rodziców :)

chyba wszystkie 1sze pocałunki są takie beznadziejne :D oczywiście te z języczkiem :P mojego też nie wspominam za dobrze, facet 4 lata starszy ode mnie, doświadczony.. po prostu leżeliśmy do siebie twarzą w twarz a on nagle wcisnął mi jęzor do buzi, to było obrzydliwe, takie oślizgłe i w ogóle no nie tego się spodziewałam :P i na pare miesięcy zniechęciło mnie do całowania :P ale potem miałam innych facetów, z każdym się jakoś dochodziło do wprawy i teraz jestem totalnie uzależniona od całowania :) spoko, nauczysz sie, całowanie fajna sprawa :)

Super :) dobrze wiedzieć :P szkoda że nie można tego tak umieć od razu :/

Gość Hmmm, z tego, co ja widzę
Jestem w tym samym wieku co autorka i nastraszyliście mnie, zaczynam się bać:P moja wizja rodem z amerykańskich filmów odchodzi w dal:D:D

no jasne że możesz na ty, panią to zacznę być po 50tce ;) i dobrze, że Cię pilnują, ja na moich psioczyłam ale z perspektywy czasu jestem wdzięczna ;)

może nie do końca wyobrażałam sobie amerykański film ale z pewnością liczyłam na coś więcej ze swojej strony, a nie tylko taki niedołężny pocałunek. Chwała Bogu że mój chłopak to zakończył i od razu nie skomentował bo chyba uciekłabym z płaczem

a tak to wtuliłam głowę w jego kark a on mnie przytulił i pocałował w czoło :)

Gość Hmmm, z tego, co ja widzę
Jak to wszystko opisujesz, jedyne na co mnie stać to "oooo" i wzruszenie:P jak ja bym tak chciała:P

Gość gość
moj chlopak . sie calowal pierwszy raz jakos w 4kl . ja w 2gimnazjum . xD wlasnie z nim . byl moj 1pocalunek . mam 15lat on tez. on wie o mnie wszystko . wiedzial ze sie nie calowalam i powiedzial ze mnie nauczy . ze to 1min. roboty xD i tak bylo odrazu umialam . a bylo tak przyjechalam do szkoly . on juz na mnie czekal . i zamiast do szkoly poszlismy sb . ucieklismy .xD poszlismy do lasku . on siedzial na takim zlamanym pniu drzewa a ja na duzym kamieniu . siedzimy . gadamy . i nagle on mnie podniosl wzial na rece i posadzil sb na kolanach . jedna reka trzymal mnie w tali a druga moje nogi zebym mu nie spadla z kolan . to byly sekundy . nim sie zorientowalam on dotknal moich ust swoimi . nawet nwm kiedy . juz mialam w ustach jego jezyk . i tak jakos moj tez zaczol sie poruszac . cslowalismy sie tak 2-3minuty . a ja zapomnialam o bozym swiecie . po chwil on wiedzac ze to byl moj pierwszy raz zapytal :i jak fajnie ? a ja bylam tak sszokowana ze nic nieodpowiedzialam . ale bylo bosko . potem znow i znow mnie calowal . . potem poszlismy w inne miejsce i nadal sie calowalismy potem poszlismy do domu jego dziadka (wolna chata)

Gość Lajla Poznań
Tak jak wcześniej gdzieś pisałam, najważniejsza jest delikatność i dobre wyczucie sytuacji, technikę możecie liznąć tutaj http://kobieco.pl/jak-calowac-po-francusku/ a reszta przyjdzie z czasem bo niczego nie da się nauczyć "na sztywno" to nie matematyka tylko uczucia i namiętność...