Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Odchodzę z kafe. Cieszycie się?

Polecane posty

to zostan na kafe, tu jest duzo tematow do przemyslenia :D np. dzisiejszy temat o smierdzacych kapciach i lasce, ktora umyla buty ale nie nogi

http://www.gry.pl/gra/Trojkat-w-Zmierzchu.html ciekawe o czym jest ta gra :D :D Edward czy Jacob - którego z nich byś wybrała? Jak grać Trójkąt w "Zmierzchu" Odwróć uwagę chłopaka, z którym nie chcesz się całować, a następnie kliknij na Bellę, aby zaczęła całować się z wybranym przez ciebie przystojniakiem ze "Zmierzchu". Nie daj się przyłapać, w przeciwnym razie twoja bajka o siłach nadprzyrodzonych dobiegnie końca! Bardzo pouczające są te gierki :classic_cool: niedługo będą " seks w czworokącie" odwróć uwagę chłopaka z którym akurat nie chcesz kopulować .... :D

no całkiem dobre z tymi kapciami :D szczegolnie ten fragment przemawia do mojego serca: " Smród jest wyczuwalny i nawet ja go czuje,(...). Nie wiem jak on powstał. To znaczy mogę się domyślać. Kiedyś wracałam do domu po festynie i byłam już tuż przy bloku i zsikałam się w majtki." domysły kurde jak w w-11 :classic_cool: :D

mi sie za to spodobala wieksza troska o obuwie niz wlasne nogi zastanawiam sie jak dlugo po tym zdarzeniu autorka sie nie myla :D

mi sie za to spodobala wieksza troska o obuwie niz wlasne nogi zastanawiam sie jak dlugo po tym zdarzeniu autorka sie nie myla :D

a z tym, że musi to teraz spalić to też niezłe :D no i dziwne, że niby nog nie umyła, ja bym umyła, po co miec zasikane :O skizto nie lubisz zmierzchu? :D

blee może nawet sie takie nogi już rozkładają :D ja ogladalam tylko pierwsza czesc...a dzisiaj jest cos fajnego w tv?najlepiej dramat albo thriler :D

Gość cześć rybeńki
już mnie nie chcesz ;(

o wampirach, ale nie chce wchodzić w szczegóły bo to mi przypomna exa 😭 :( :classic_cool: dziwne same? ja mialam zamiar coś polskiego obejrzeć ale zapomniałam o której :O

u mnie dzis bylo 26 stopni jakos, ale jak wracałam o 22 do domu to juz mi zimno było i teraz jest cudnie bo nie topię się przed kompem :D:D ale jestem chora i siedze i smarkam :D:D Cudowne rozpoczęcie wakacji 😍

Gość cześć rybeńki
skoro chcesz mnie ignorować to proszę bardzo 🖐️

Gość cześć rybeńki
chyba jednak wiesz :o

" [zgłoś do usunięcia] Pani Czkawka bo nikt mie tu nie lubi kurdeee czy u was też jest tak gorąco teraz? " U mnie prawie zimno:O.Ale w Surgucie jest znacznie cieplej niż zwykle:classic_cool:.Odchył dotychczas ponad 8 stopni:classic_cool:.

ja lubie upał tylko jak jestem na dworzu, mam odpowiedni strój, nastrój i dużo wody pitnej oraz kąpielowej dookoła :D

w piątek odbieram, ale generalnie to wakacje już mam :D:D ale boje sie przyniesc swiadectwo do domu...pierwszy raz w zyciu paska nie mam :O:O czuje sie jak głąbica. A srednia to mi spadla chyba o 2 albo 2,5 :D:D:D