Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Odchodzę z kafe. Cieszycie się?

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia]12skizto w piątek odbieram, ale generalnie to wakacje już mam ale boje sie przyniesc swiadectwo do domu...pierwszy raz w zyciu paska nie mam czuje sie jak głąbica. A srednia to mi spadla chyba o 2 albo 2,5 przez chwile zastanawialam sie, dlaczego czujesz sie jak golebica

Gość Pan Buzdygan
jak uważasz

hah ja też zobaczyłam gołębice :D juz wiem mialam ogladac film o ludziach z aids :classic_cool: a w ogole to nie mowcie nic o ocenach tak sie wkurzyłam :O 😠mam ostatnio wielkiego pecha :(

ja ostatnio byłam z moim Romeo na uczelni :D:D Matko jedyna, jakie te studentki to paszczury, buahahahaha. Najlepsze to były te profesorki :classic_cool:

Gość Pan Buzdygan
spoko :D

ja zaś nie mogę doczekać sie pazdziernika :classic_cool: u mnie takie ciacha są, że szok! laski niestety też atrakcyjne :(

Gość Ćkaffka jezdem
orakel - written in most popular ciphers: caesar cipher, atbash ... ok:classic_cool::classic_cool:

jak patrzyłam na facetow to jedni tacy bardzo hipsterę, drudzy żelasy w różowych butach (powaznie! gosc mial buty ktore chcialam kupic) no i maly odsetek dobrych dup. A spodziewalam sie mega ciasteczek :D:D

Gość errstes randewu
E Ćkafka a kaleson nosisz tzo??:classic_cool:

hmm żelowe różowe buty :D:O :D :D :O to u mnie są ciacha ciacha i ciacha i mniejsze ciacha takich straszydeł to mniejszość studia powinny trwać wiecznie :D

a mi sie na studia isc juz nie chce i szczerze to bym na nie nawet nie szła, ale rodzina to mnie chyba wydziedziczy :D:D:D

jak mozesz lula :D przecież masz Greka :D w sumie z tymi stódjami to jest tak,że 4 lata temu skończyłam ogólniak i czuję że zmarnowałam 4 lata :( to mogly byc najlepsze lata mojego życia 😭

nic bym nie chciala robić :D:D nie no a tak serio to chciałabym miec swoj interes. studia na ktore ewentualnie chcialabym isc przycinaja mi skrzydla w innych sferach zycia :D:D

racja studia są mało użyteczne, co najwyżej można fajnych ludzi poznac... nie powiedziałam, bo im mniej mówię o sobie tym lepiej :P czkawką mi sie odbiły sekrety które tu ujawniłam 😭

Gość Ćkawka[logout]
12skizto Studiuję Urynoterapię:classic_cool: