Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sad__Girl

urodził się synek... i czar prysł. Nasza smutna historia... przeczytajcie :(:(:(

Polecane posty

no tak.... chodziło mi dosłownie o to, że on się oddalił i to bardzo. kochankę wykluczam w 100 procentach :) mam dostęp do jego maila, tel nigdy nie chowa, nie ma żadnych tajemnic ;) i cały czas jest w domu/ w pracy ew wychodzi z kolegami... lub wychodzimy razem

Gość jakas tam-taka jedna
Dziwisz sie autorko, ze on sie rozesmial? Twoje zarzuty zabrzmialy infantylnie. Jak malutka dziewczynka sie zachowalas, tupiesz nozka, bo facet juz Cie na piedestal nie stawia. Mylisz milosc z zauroczeniem, a tu ewidentnie widac, ze on kocha dojrzale. co Ty myslisz, ze dorosle zycie polega na patrzeniu sobie slodko w oczy, na calonocnym seksie? Milosc-to pozadanie kochanej osoby-owszem-ale i wsparcie, szacunek, kompromisy i rozwiazywanie razem problemow. Oczywiscie, wyjazd w weekend sam na sam od czasu do czasu jest wskazany :)

Dziewczyno, ale teraz macie dziecko, zalozyliscie rodzine, mieszkacie razem-to co innego niz upojne randki.

on też mi to tak tłumaczył ale popatrz: bardzo się cieszę, że tutaj dzisiaj napisałam. To jest mój pierwszy poważny mężczyzna, pierwszy związek, jestem młoda, zostałam dopiero mamą... Zapytałam co zrobić, dostałam radę pogadaj z nim, pogadałam. i faktycznie zauważyłam tutaj to jego poświęcenie a wcześniej widziałam to, że się oddalił. Chyba jestem wyjątkiem ale wizyta na forum mi pomogła i zrozumiałam to a Ty chyba w wieku 22 lat też nie wiedziałaś wszystkiego o życiu...

Gość grygryyy
sad girl mądra z ciebie dziewczyna. masz świadmość tego rześ młoda i jeszcze dużo nie wiesz, fajnie się z tobą gada. myślę, że założyxie dobrą rodzinę :)

nie wiem czemu nie zauważałam tych jego zalet aż tak bardzo... myślałam "znowu mnie nie zauważa" "nie zapytał co u mnie" "nie przytulił mnie" nie wiem czemu tak naprawdę uświadmomiliście mi to na forum :) zrobił spaghetti, mały się obudził, wzięłam go, przyszedł do nas zapytał co się stało... jeszcze wczoraj bym pomyślała "przyszedł zapytać co sie stało bo dziecko płacze a mnie nigdy nie zapyta jak jestem smutna" a dziś myślę "to naprawdę dobry facet...." i w sumie to tak tyle rzeczy robił w domu do tej pory a dopiero teraz usiadł na kompa i robi to co ma zrobić na jutro do pracy.... ale najwazniejsze, ze to zrozumiałam ;)

Gość grygryyy
no widzisz :) a tak z ciekawości pokażesz nam sukienkę?? :)

Gość grygryyy
podoba mi się :)

Gość lola belle
oddaj mi swojego faceta a ja ci dam swojego mój codziennie wychodzi na miasto i dziecka nawet nie uśpi

I tu sie pomylisz, bylam niewiele starsz, gdy zostalam mama :) Z obecnym mezem zamieszkalam majac 21 lat, rok pozniej wzielismy slub a w wieku 24 lat urodzilam dziecko :) Ciesze sie, ze rady Ci pomogly :) Naprawde faceta masz super i tylko sie ciesz-nie tylko przytulaniem okazuje sie milosc-milosc to tez te rozne gesty, pomoc, troska :)