Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajęta251

Mój facet chcę się kochac raz w tygodniu:(

Polecane posty

Gość Święta Prawda !!!!!!!!!!!!!!
Wstyd przyznać ale ja uważam że kobiety żyją dłużej bo się lepiej prowadzą mniej piją ćpają i palą A i mniej pracują ściemniary jedne :P "och jakie życie za kuchnia jest ciężkie..." :D

Gość zaciekawiona zxcvbnm
do Święta Prawda !!!!!!!!!!!!!! intuicja to moje drugie imię :P:P

do Święta Prawda !!!!!!!!!!!!!! ułaaa ,no to teraz pojechałeś/ pojechałaś. z tego co obserwuję przynajmniej w kręgach znanych mi osób, to kobiety wcale nie pracują mniej od mężczyzn. wręcz przeciwnie przeważnie bardziej intensywnie niż oni

wyjąłeś mi to z ust... Ta wersja jest dobra :)

do Święta Prawda !!!!!!!!!!!!!! ok.wiec witam Pana ;)

Gość pomyslowasss
kobiety zyja dluzej od mezczyzn bo sie nie zenia,,,,,

wręcz przeciwnie przeważnie bardziej intensywnie niż oni taaa...usłyszałaś to pewnie z ich pomalowanych usteczek.... nie bo faceci pracują też fizycznie niektórzy np na budowie albo cos takiego

kobiety zyja dluzej od mezczyzn bo sie nie zenia,,,,, :D

zaciekawiona zxcvbnm Witam witam :D to nie wyczułaś że gadasz z facetem? oj twoja intuicja przechodzi kryzys.... :P :D

jak to w zyciu ,kryzysy sie zdarzaja ;) ale szczerze, wyczulam ,ale wolalam nie ryzykowac ;)

zaciekawiona zxcvbnm tak długo nie pisałaś że myślałem ze jaki tekst znowu szukasz ;D

jak to w zyciu ,kryzysy sie zdarzaja ale szczerze, wyczulam ,ale wolalam nie ryzykowac najpierw przyznaję że miała kryzys, a później że "wyczuła" :D hahahaha SPRZECZNOŚĆ to niedłączny element kobiety :D nie moge sie przestaaać smiac

zaciekawiona zxcvbnm Wy kobiety czasami potraficie mnie rozbroić :D

do Święta Prawda !!!!!!!!!!!!!! no blagam, wiadamo ,ze skladamy sie z wielu sprzecznosci. nawet ktos wczesniej wypisal piekna liste tego ,jaki naszym zdaniem powinien byc facet - opis ten w zasadzie skladal sie z samych sprzecznosci... i uwierz mi ,ze nam tak samo jest trudno was zrozumiec, jak wam nas. wy dla nas jestescie tak linearnie myslacymi istotami, ze nie jestesmy w stanie ,naszym umyslem pelnym zawaluowan , was rozkminic- to jest ponad nasze sily . a rozmozdzamy wasze zachowanie bardzo czesto i nic - kaplica ;P

Gość pomyslowasss
uwierz mi ,ze nam tak samo jest trudno was zrozumiec, jak wam nas. wy dla nas jestescie tak linearnie myslacymi istotami, ze nie jestesmy w stanie ,naszym umyslem pelnym zawaluowan , was rozkminic jak mozna nie zrozumiec facetow krrzy sa tak prosci?-

no wlasnie tu jest ten myk - sa w wielu przypadkach za.... prosci

Gość pomyslowasss
zaciekawiona zxcvbnm nie da sie byc za prostym, to nawet dziecko zrozumie faceta a kobieta nie problem jest w was, kobietach wy jestes skomplikowane, same siebie nie rozumiecie i nie potraficie zrozumiec ze ktos moze byc prosty, nie potraficie zrozumiec prostych rzeczy

tylko czasem mam wrazenie, ze my chcemy was zrozumiec i nie mamy watow o to ,ze jestescie wlasnie tacy. a wy nie potraficie? wiele kobiet slyszy: nie mysl tyle ,nie rozkminiaj, pomysl inaczej - tak mowia faceci. a czy zdaja sobie sprawe z tego, ze myslimy jak myslimy, nie jest to kwestia inteligencji czy wrodzonych zdolnosci, po prostu tak mamy...

Gość pomyslowasss
zaciekawiona zxcvbnm No nie do konca tak jest. Jesli facet zachowuje sie prosto, a kobieta nie potrafi tego zrozumiec, i tlumaczy sie tym ze nie potrafi zrozumievc, bo to jest za ... proste to jednak swiadczy to o jej inteligencji Co innego mezczyzni, ci czesto sa usprawiedliwienie ze nie rozumieja kobiet, bo wy jestescie mega pokrecone, zawile i same nie wiecie czego cchceciec, nie rozumiecie siebie. Sorki, ale problem tu jest glownie w was, w waszej pokretnej, niezrozumialej logice

Gość pomyslowasss
ja wiem ze to nie wasza wina ze macie taki sposob myslenia, ale to tez nie jest wina facetow nie mozecie sie dziwic ze faceci was w ogole nie rozumieja za to moze dziwic to ze kobiety nie rozumieja prostego myslenia faceta

no ,okej ja nie mowie czy jest problem czy nie ma problemu w nas. chodzi o to ,ze my akceptujemy wasze myslenie ,chcemy zrozumiec i nie raz nam sie udaje ,ale nie obarczamy was tym ,ze to wy faceci macie problem , bo nie mozemy was zrozumiec ,wiec myslcie w bardziej zawoalowany sposob. akceptujemy wasz sposob myslenia i nie zwalamy winy na was. tak samo wy - mezczyzni zaakceptujcie to ,ze myslimy jak kobiety ,a nie miejcie o to pretensje . wtedy wszyscy beda szczesliwi i tak jak my ,kiedy nie rozumiemy waszego myslenia ,to po prostu pytamy i dopytujemy, przeciez i wy mozecie robic to samo w naszym kierunku - i sprawa rozwiazana

Gość pomyslowasss
zaciekawiona zxcvbnm Po czesci masz racje, rozmowa jest podstawa, trzeba sie starac. Tylko szkoda ze Wy kboiety jestescie tak nielogiczne i nei potraficie czesto przyjac oczywistych arguemnetow, przez co sie rodza klotnie i nieporozumienia. Ale i tak Was lubimy, fajne jestescie.

z tym sie zgodze,ze nie zawsze potrafimy przyjac logiczne argumenty - jak widac taki problem dotyczy wiekszosci z nas, wiec pewnie wiaze sie z nasza plcia. i wy tez nie jestescie swieci i macie wiele za uszami ,co tez nie zmienia faktu ,ze fajni jestescie ;)

Gość pomyslowasss
oj oczywiscie, faceci swieci nie sa z pewnoscia, ale przynajmniej logiczni jestesmy hihihh

oj ,bo zaczne mocno stawac w obronie plci zenskiej... logiczni -fakt ( w sytuacjach kryzysowych ,gdy w gre wchodza duze emocje, duzo kobiet polega na starcie ,facetom wychodzi to lepiej) ,ale gdy sytuacja jest opanowana , to kobiety bryluja w tym czasie. nie dosc ,ze logicznie potrafimy spojrzec na wiele rzeczy ,to do tego syntetycznie i analitycznie naraz, wymyslajac przy okazji plan dlugodystansowy na kolejne 10 lat , ot co

Gość pomyslowasss
kobiety bryluja w tym czasie. nie dosc ,ze logicznie potrafimy spojrzec na wiele rzeczy ,to do tego syntetycznie i analitycznie naraz, wymyslajac przy okazji plan dlugodystansowy na kolejne 10 lat , ot co myslenie analityczne ani syntetyczne nie jest domena kobiet przy calym szacunku Wt kobiety lubiecie planowac, wybiegac w przyszlosc, ale juz jesli idzie o konkrety to jest slabo To wasze planowanie zwiazane jest z emocjami, jak juz przyjdzie cos planowac w firmie, w pracy to play robia faceci, bo sie do tego lepoiej nadaja

Gość pomyslowasss
nie dosc ,ze logicznie potrafimy spojrzec na wiele rzeczy nie tyle logivznie, co w ogole spojrzec faceci na wiele rzeczy nie zwracaja uwagi, bo ich to nei obchodzi, kobiertty zwracaja uwagi na szcegoly, stad to wszystko

hmmm, powiem Ci ,przynajmniej na przykładzie prac moich znajomych i mojej . niestety to faceci tam maja problem z dobrze ulozonym planem dzialania. to kobiety o wiele konkretniej ,o wiele szybciej i sprawniej sa w stanie wymyslic caly plan, przeanalizowac go z kazdej strony i zamknac calosc tak ,aby byla spojna

Gość pomyslowasss
zaciekawiona zxcvbnm ok, u Coeboe moze i tak jest, to ja co napisalem to jest generalizjaca generalnie to faceci lepoiej planuja mowisz ze kobiety ukladaja plan na 10 lat, przez 10 lzt to sie mzoe tak wiele zmienic ze caly plan szlag trafi....

moze sie zmienic jasne... ale to nie zniecheca kobiet, bo wtedy po prsotu ukladaja inny plan....