Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

WSZiB - Kraków

Polecane posty

Mam kilka pytań. Mam nadzieję że ktoś udzieli mi na nie odpowiedzi. Patrzyłam na ich stronę ale albo nie umiem szukać, albo tam nic nie ma. 1) Czy za system stacjonarny się płaci? Bo na ich stronie jest pokazana kwota niewiele niższa od opłaty za studia niestacjonarne. 2) Czy trudno się dostać? 3) Jeśli chodzi o WF - czy jest możliwość wyboru uprawianego sportu? np. uczestniczę tylko w koszykówce (tak przykładowo)

Gość shakers
Pewnie już znalazłaś odpowiedzi na pytania... Za tryb stacjonarny się płaci i to wszystko jest u nich na stronie, w zakładce rekrutacja o ile się nie mylę. Przynajmniej jak ostatnio sprawdzałam to tak jeszcze było. Rzeczywiscie jest niewielka rożnica między stacjonarnymi a zaocznymi, ale jak się starasz to masz naukowe, które w sumie pokrywa czesne, więc do szkoły nie dokładasz. Z dostaniem się nie jest trudno, kazdy może się dostać. To od Ciebie zależy czy chcesz się tam uczyć, atmosfera podobno bardzo przyjazna i uczelnia bardzo pomaga: popołudniowe zajęcia, e-learning, wykładowcy - to wszystko ułatwia studiowanie i można jeszcze pracować, żeby zdobyć doświadczenie i nie mięć takiego gołego cv jak się skończy studia.