Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziwica 22222

Chciałabym być piękna :( zrobiłam mały eksperyment na Sympatii i wiecie co?

Polecane posty

wqddwqdwdwddwd, widać jesteś interesujacą osobą. Wbrew temu, co można wyczytać z postów kafeteriuszy wygląd to na prawdę nie wszystko

Gość wqddwqdwdwddwd
jak ktos znajdzie czas na neta to i na impreze ;) a to logiczne ,ze facet szukajacy przygód w necie jest bardziej zdesperowany( chyba ,ze robi to tylko dla zabawy) . bo taki wstydzi sie konfrontacji na zywo , w necie jest anonimowy itd ,a na takiej imprezie to by musial czyms zablysnac od razu

Gość suczamała
myślisz stereotypowo kochana 🖐️ nie raz mi się zdarzyło, że gość zajrzał na Sympatię tylko na chwilę a zostawił mi nr tel bo jest zapracowany, poznałam też super kolesia, który założył konto dla zabawy za namową kolegi, przystojny fajny , nie żaden desperat :) widocznie trafiasz na jakieś same trefne egzemplarze 🖐️ dominiczku, jestem osobą która się szanuje więc odpowiedz sobie sam 🖐️

Gość Monikaaaaaaaaaaa
wqddwqdwdwddwd- widocznie nie jesteś brzydka skoro się Tobą interesowali może masz kompleksy?

Gość jhgfdghjkl
braki w uzebieniu nie masz ale w mozgu zapewne ;]

Gość heyhey
ja też korzystałam np. z badoo ale zrezygnowałam spotykałam się z różnymi ale czasami źle oceniłam ich fotki musisz być na 100% pewna że warto się spotkać bo inaczej jak oni dopytują się o spotkanie a ty nie jesteś pewna to lepiej odmów ogólnie są tam róźni faceci można i na kogoś fajnego trafić tylko akurat nie zawsze ich intencje są dobre bo ja np. chcę mieć chłopaka i mimo że zawsze na mnie ktoś się patrzy w sklepie, na mieście i w autobusie to potem kandydata na chłopaka nie ma:D ale moja przyjaciółka trafiła na księcia z bajki: obsypuje ją czułymi słówkami i komplementami, ona jest dla niego najważniejsza

Gość suczamała
"bo taki wstydzi sie konfrontacji na zywo , w necie jest anonimowy itd " no raczej faceci, których poznawałam dążyli do konfrontacji na żywo i to bardzo szybko, trzeba wiedzieć na kogo poświęca się swój cenny czas 🖐️ bo popisać to sobie miesiącami na kafe możesz, a jak się pisze z kimś z Sympatii to po to tylko, żeby się spotkać i skonfrontować rzeczywistość wirtualną z realem

Gość Monikaaaaaaaaaaa
Ja uważam ,że im laska ładniejsza ma większe powodzenie. Zaraz powiecie ,że jak jest łatwa to wystarczy na przykład ,ale to nie prawda. Ale też jest tak ,że zdjęcie nie zawsze mówi wszystko o naszym wyglądzie bo moze być bardziej lub mniej udane więc ważniejsze jest powodzenie w realu ,a nie na sympatii

Gość suczamała
badoo jest do doopy bo nie trzeba wkładać dużow wysiłku, żeby do kogoś napisać wolę Sympatię

Gość odnowiony we wierze
zapytajmy inaczej czy mężćzyżni też dostają tam dziesiątki wiadomości?

Gość suczamała
"musisz być na 100% pewna że warto się spotkać bo inaczej jak oni dopytują się o spotkanie a ty nie jesteś pewna to lepiej odmów" dokładnie, taki jeden desperat to jeszcze do mnie na gg pisze co kilka dni, mimo, że od miesiąca mu nie odpisuję. dobrze, że wcześniej z nim się nie spotkałam bo to jakiś psychol chyba poza tym chciał się spotkać w połowie drogi a daleko nie miał bo 50 km a spotkanie jest na moim terenie albo wcale 🖐️ jeden przyjeżdżał do mnie 100 km w jedną str :classic_cool: z tym, że do mnie też byle kto nie pisze bo mam dość rozbudowany opis :P

Gość heyhey
suczamala masz tam konto na sympati, a więc poznałaś kogoś na dłużej, czy to raczej dla zabawy żeby z kimś wyjść?

Gość suczamała
domin weź nie wychodź lepiej ze swojej piwnicy bo Ci słonko dogrzewa za bardzo :D jesteś zbyt ograniczony w swoich poglądach kochany, dlatego nic Ci już nie pomoże 🖐️ " czy mężćzyżni też dostają tam dziesiątki wiadomości? " muszę Cię zmartwić, ale nie kumpel chłopaka z którym się spotykałam zrobił eksperyment skopiował fotkę ładnej laski ( tak jak autorka ) i miał mnóstwo wiadomości a na swoim profilu tylko na początku miał ładny przemiał a potem głucho powiem Ci na swoim przykładzie ja do facetów nie piszę ani nie puszczam oczek pierwsza, więc myślę że dużo lasek tak robi , czekamy, aż to wy się zaiteresujecie :P

Gość suczamała
"suczamala masz tam konto na sympati, a więc poznałaś kogoś na dłużej, czy to raczej dla zabawy żeby z kimś wyjść?" miałam konto przez chwilę , potem spotykałam się z chłopakiem przez 2 miesiące, następnie odwiesiłam na jakiś czas potem spotkałam się z chłopakiem i mi nie przypasował, a że wyjeżdżam chyba niedługo za granicę to mam nieaktywne konto bo nie chcę na razie nikomu zawracać głowy skoro mnie nie będzie ładnych parę tygodni :classic_cool: jak wrócę to odwieszę :P

Gość suczamała
nie mogę teraz znaleźć tego chłopaka który miał wypisane wszystkie cechy charakteru dziewczyny i oczywiście musiała być lubiana w towarzystwie a jego rodzice powinni się w niej zakochać - nawet takie się zdarzają wymagania :D

Gość suczamała
zakładaj ! a co Ci tam zależy ? może pewnego pięknego dnia zajrzysz a tam będzie oczko od księcia na białym rumaku , a Twe życie odmieni się i będziesz żyć jak księżniczka :D:D

Gość suczamała
agnieszka , a co charakteryzowało profile owych prostaków ? ja wykluczam z marszu tych co są jacy są i tego nikt nie zmieni ha ha :D:D rozwala mnie ten tekst za każdym razem "jestem jaki jestem " no a jaki ma byś ? taki jaki nie jest ? :D:D buhahaha :D

tego typu co podalas - chcesz sie dowiedziec jaki jestem to napisz, jestem jaki jestem. a to sem ja :o poza tym zdjecia przy aucie/motorze/domku jednorodzinnym - niepotrzebne skreslic. ja jestem teraz w uk i konto mialam rowniez na polishdating i tam faktycznie kogos poznalam ale to byla krotka znajomosc.

Gość suczamała
dokładnie pisałam z takim smsy, ciągle było he he :D:D ale fatk jak ktoś pisał o niskich wymaganiach to mi się przypomniało, że niektórzy faceci mają " nie mam żadnych wymagać, poprostu (ogrinalna pisownia :D ) ma mnie kochać " takich też omijajmy z dala, bo taki co nic nie wymaga od kobiety to nie wymaga też od siebie więc jest gówno wart :P

Gość suczamała
"normalne osoby tam są ale niestety nie mają przebicia i tyle " jestem odmiennego zdania, wystarczy być ładnym i postarać się stworzyć interesujący opis zgodny z rzeczywistością - nic prostszego :D no to agniecha słuchaj naszych rad i nie pisz z byle kim :P

wystarczy byc przystojnym zrobic sobie fotke przy fajnym drogim samochodzie i chetne sie znajdą :D