Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziwica 22222

Chciałabym być piękna :( zrobiłam mały eksperyment na Sympatii i wiecie co?

Polecane posty

popadłam w mala depresje :( nadal jestem sama, nie wiem czemu..brak szczescia albo brak wiary w siebie,niska samoocena? Jestem zwyczajna, niczym sie nie wyróznicająca. Cicha, spokojna, myslicielka, wiecznie bujam w obłokach, nie wiem czego chce od zycia, mam zmienne nastroje; potrafie byc radosna i wygadana a po 10 minutach foch i niemal płacz :( Nie mam nadwagi, szczupla, budowa ciała normalna, uroda typowo wiejsko-polska :O mam wady, ale nie jestem szpetna widcze duzo gorsze dziewczyny - zaniedbane, brzydka cera, wrecz spalona, zniszczona, braki w uzębieniu. Znalazłam przypadkiem w Google fotki jakiejs dziewczyny, szukalam tapety. Kliknęlam, agencja modelek z USA, zapisalam te kilka fotek. Ile bym dala by tak wyglądac :( Piekna jak anioł zrobiłam fałszywy profil na Sympatii, wstawilam te fotki i po chwili wiadomosci zaczely sie lawinowo pojawiac !!! pelno oczek, pytań, prezentów. Wiadomosci rozne od zachwytów nt urody, przez wyznania milosci ,propozycje randek, rozmowy po seks. Profil istnieł 4 dni, dostałam w tym czasie 932 wiadomosci i 3 razy oczek !!! 😭

Gość jroijrty
pokaż tą laske z tapety :D

Gość Bobas Smyk
i pomyśl sobie co przeżywa facet który się związał z tą modelką toż on się zadręczy na śmierć z zazdrości :o to cud jeśli babka stworzy udamy związek kiedykolwiek

Gość jaksobiedalejztyradzic
no ale nie rozumiem co chcesz udowodnić, że facetom podobają się ładne kobiety?:D

ja mam zdjecie tutaj na kafe i kiedys mialam konto na sympatii z tym samym zdjeciem codziennie po 10 wiadomosci, buziaczkow wiec usunelam konto dla mnie tam nikogo ciekawego nie ma, faceci to sami desperaci

chcesz sie bawic w ''eksperymenty'' to wrzuc swoje foto na jakies portale i zobacz czy sie ktos zainteresuje moze to ci odbuduje samoocene, nie wiem. Ale pamietaj i wez to pod uwage, ze tam nieciekawy procent facetow sie znajduje, watpie bys znalazla ksiecia z bajki ale moze dzieki paru milym wiadomosciom uda ci sie uwierzyc w siebie?

rozwalają mnie faceci, którzy łapią się na takie prowokacje z profesjonalnymi zdjęciami z sesji :D

Gość jroijrty
widac ze modelka co za pustostany z tych facetow :D

Swoje ''realne'' konto mam, ale raczej bez powodzenia. Dostaje sporo oczek, czasem ktoś napisze ale konczy sie na krotkiej wymiane maili, albo rozmowe gg. Nie umiem dalej ciągnac rozmowy albo oni znajduja lepsze? Poznalam kilku chlopakow, zawsze jedno spotkanie i cisza. Zazwyczaj brak odpowiedzi lub '' nie jestes w moim typie, mozemy zostac znajomymi'' Byłam z jednym ale ucieklam, planowal po miesiacu nasza przyszlosc, chcial mi sie oswiadczyc, maminsynek, konsultowal moją osobe z matką, planowali razem randki tragedia :/ i dwoch chcialo mnie zaliczyc

Miałam jeszcze 4 jej fotki i tylko jeden zapytał czy mam jakies ''normalne'' zdjęcie ze szkoly, miasta bo na sympatii pełno oszustek. Reszta panow napalała sie i wierzyli...

przecież nawet ślepy widzi, że te fotki są wykonane przez pro do jakiegoś szmatławca o modzie:D

pamietaj ze na kazdego ktos tam gdzies czeka skoro mialas juz jakies spotkania to znaczy ze nie jestes az takim paszczurem skoro oni do ciebie nie pisza to moze sama ich zaczep?

Gość wqddwqdwdwddwd
ja nie należe do jakis super piekności ,a i tak goscie z netu sie chcieli koniecznie ze mną umawiac i chetnych nie brakowało i pisali ,ze ejstem piekna itd

"i dwoch chcialo mnie zaliczyc" więc skąd ta niska samoocena?:D

Gość wqddwqdwdwddwd
goście na sympatii , na chatach itd to przewaznie desperaci o niskich wymaganiach :P umawialam sie z 12 facetami z netu w ciemno i każdy z nich chcial sie umawiać dalej . nie bylo takiego co bym mu nie przypadła do gustu

Gość wqddwqdwdwddwd
i niktorzy z nich nawet chcieli placic itd

Gość suczamała
"goście na sympatii , na chatach itd to przewaznie desperaci o niskich wymaganiach " taa ? a ja zauważyłam zupełnie inną prawidłowość mają bardzo wysokie wymagania i niektórzy opisują jaka ma byc laska od A do Z , a jakby w realu spotkali taką "nieidealną " to by przymknęli oko na różne wady a w necie szukają jakiegoś cyborga :D też miałam konto, na powodzenie nie narzekałam a faceci różni, i jakiś wieśniak się trafi, jakiś ograniczony psychopata, który wrzuca wszystkie kobiety do jednego wora, daltonista z nerwicą natręctw, ale i fajne chłopaki też się zdarzają :P

Gość fdifnlgjfdhdgm
Dziewczyna faktycznie śliczna, ale sama widzisz że siedzą tam kretyni którzy nabiorą się na każdą ścieme. Ja np nie umówilabym sie z przystojniakiem który ma podobne fotki tj zrobione przez fotografa niczym do magazynu czy reklamy. Potwierdza sie,ze faceci myslą penisem :D

Gość wqddwqdwdwddwd
suczamała- bardzo wysokie wymagania? no nie powiedzialabym..

Gość suczamała
Dziewczyna ładna oczywiście Ale czemu piszecie, że od razu widać, iż foty są kradzione ? Przecież każda dzieczyna może zrobić sobie taką sesję, wystarczy udać się do fotografa i zapłacić odpowiednią kwotę. A na Sympatii widziałam kilku panów którzy mieli profesjonalne fotki, więc nie wiem czemu się tak dziwicie

Ja trafiłam na dwóch fajnych facetów, dzieci z tego nie ma, ale broń Boże się nie sparzyłam. Trafiałam też na zakompleksionych prawików szukających dziewczyny kompletnie spoza swojej ligi, na desperatów, na dziwaków...

Gość suczamała
mają wysokie wymagania no chyba, że spotykałaś się z leszczami , którzy mieli w opisie "jestem jaki jestem" , albo "chcesz wiedzieć coś o mnie to napisz " no to się nie dziwię, że tak myslisz 🖐️ ja wybierałam tych, którzy reprezentowali wysoki poziom . przynajmniej na pozór :D

Gość suczamała
tam siedzi cały przekrój społeczny, do wyboru do koloru :D

Gość wqddwqdwdwddwd
z leszczami nie , z wygladu byli w wiekszosci przecietni. ale uważam ,ze dziewczyna musi byc poprostu brzydka jesli odrzucaja ja faceci z neta..bo skoro ja miss swiata nie jestem a chcieli sie zawsze koniecznie ze mna umawiac to znaczy ,ze poleca na kazda co ładniejsza

Gość 0000000001211
suczamała - piekna, mloda z fajnym opisem budzi podejrzenia. Podobnie jak inteligentny książe, ktory nie szuka panienki na jedną noc. najlepsza jest weryfikacja zdjęc przed spotkaniem na skype :)

Gość wqddwqdwdwddwd
na chcie sa niby faceci jak wszedzie tyle ,ze facet nie zdesperowany wyjdzie na impreze i tam poderwie laske np ,a nie szuka w necie :P

Gość suczamała
zaraz Ci poszukam jakie niektórzy opisy mają, byś się zdziwiła jeden gość nawet pisał ile razy dziennie jego pani ma mu dawać doopy oczywiście szukał żony i była cała litania wymagań a chłop to był jakiś paszczur wieśniak co po polsku się dobrze wyrażać nie umiał

Gość suczamała
"na chcie sa niby faceci jak wszedzie tyle ,ze facet nie zdesperowany wyjdzie na impreze i tam poderwie laske np ,a nie szuka w necie " jesteś w grubym błędzie nie każdy lubi chodzić na imprezy, a wiadomo jakiego pokroju ludzi w większości można na takowych poznać ludzie są dziś zapracowani i nie mają czasu na zawieranie znajomości w realu czy przypadkowe spotkanie 🖐️