Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziwica 22222

Chciałabym być piękna :( zrobiłam mały eksperyment na Sympatii i wiecie co?

Polecane posty

Gość suczamała
z pewnością chętne ale na kasę :D ja nawet nie wchodzę na profile takich buraków :P

Gość suczamała
he he :D:D wspólny dla odmiany powinien napisać :D

Gość suczamała
drogie panie unikajmy fotek "do lustra " najlepiej dać jakieś z wakacji w ciekawym plenerze :P

tzn miałem kilka miechów konto na sympatii , fotka była normalna , wygląd przeciętny opis krótki ale zawarte w nim było jakie mam zainteresowania i co lubie robic i jak wysyłałem wiadomosci do dziewczyn to tylko 2 odpowiedziały na wiadomosci , dodam ze nie pisałem do piEknosci , jedna panna do mnie napisała ale była to taka co ma juz dzieciaka a jak wiadomo taka to zazwyczaj nic niewarta szmata

Gość suczamała
to może też być przyczyną, że trafiałaś na prostaków wiele czynników składa się na to kto do Ciebie pisze poproś kogoś żeby Ci zrobił albo ustaw samowyzwalacz

Gość suczamała
warto też po jakimś czasie zmienić fotki wtedy więcej osób wchodzi bo myślą, że ktoś nowy się pojawił - tzn. jeszcze tego nie uskuteczniłam, ale złapałam się na tym, że wchodziłam na czyjś profil znów :P następnym razem jak odwieszę konto to zmienię foty po tygodniu :P

ja uwazam ze wystarczy byc ładną lub przystojnym , opis wtedy nie ma znaczenia bo liczy sie głównie wygląd

Gość 878731321
co do tej modelki to zdjęcie jest dobre, ale wiele osób robi sobie będa paszczurami profesjonalne zdjęcia, więc nie wiem co ma jedno do drugiego. wystarczy się interesowac fotografią

Gość suczamała
"ja uwazam ze wystarczy byc ładną lub przystojnym , opis wtedy nie ma znaczenia bo liczy sie głównie wygląd " jesteś w błędzie 🖐️ jak facet jest super ciachem a ma w opisie jakieś głupoty to jest saplony opis mogę postwaić na równi z fotką kiedyś pisałam z gościem, który nie miał fotki, opis miał bardzo ciekawy ale po wysłaniu fotki... wiadomo co :P opis ma byc fajny, orginaly, z dystansem i poczuciem humoru :P czyli taki jak mój :P mam prawie 9 tys wejść na czas bywania tam łączny może około 4 tygodni

masz tyle wejsc bo jestes dziewczyną a na portalach podejrzewam ze większosc facetów pisze do duzej ilosci lasek i dlatego laski mają duzo wejsc , a co do opisu , ze ma byc oryginalny z humorem to jeszcze raz napisze to kwestia fotki

Gość suczamała
jeśli masz super fotkę i słaby opis to akcje spadają jeśli masz super opis a fotkę do bani - to samo musi i jedno i drugi być na najwyższym poziomie :P

Gość suczamała
jak by te włosinta ściął :D

gówno prawda z tym opisem , pozatym dla mnie takie opisy są smieszne bo tam tak mozna nakłamac i jak ktos jest atrakcyjny to mu to pomoze a pasztetowi nie . juz lepiej ocenic kogos po fotce i isc na spotkanie a nie tworzyc jkies smieszne opisy które mają sprawic ze co ? ze bede interesujący , godny spotkania :D

Gość suczamała
"kogos po fotce i isc na spotkanie a nie tworzyc jkies smieszne opisy które mają sprawic ze co ? ze bede interesujący , godny spotkania " one mają zwyczajnie wyróżnić Cię z tego całego tłumu jak to ktoś napisał mi kiedyś trzeba być czarną perłą wśród tylu kamieni :classic_cool: ciekawy opis podwyższa Twoją atrakcyjność a jeśli tam ktoś kłamie to po paru wymienionych wiadomościach można wyczuć z kim ma się do czynienia :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssss
agnieszka intrygujace jest dla mnie to ze taka brzydka dziewka z wielkim kinolem tak rzuca sie z ocenianiem plci brzydkiej po wygladzie i ma tak ogromne wymagania :D

Gość gfdsghsdth
hgfg

Gość gfdsghsdth
:D