Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popaprany paproch

CZy jestem dziwny?

Polecane posty

Gość popaprany paproch

gdy spotykam się z kobietami na randki, itp itd nigdy nie myśle, zeby je zaliczyć? chce je po prostu poznać, zobaczyc i wysłuchac je co mają do powiedzenie, czy nadajemy na tych samych falach, czy jestw artosciową normnalna kobieta czy nie chce zebysmy sie zakochali, wszystko powoli sie rozwijało... tak romantycznie, i od poczatku mojego zycie tak jest i takie mam podejscie i chyba sie to nie zmieni... czy to normalne?

Gość popaprany paproch
nikt sie nie wypowie wiecej?

Gość takazwyczajnanadzwyczajnie
Chciałabym takiego faceta, ale jakoś nie mogę spotkać.

mam tak jak autor wątku i nie wydaje mi się żeby jakaś duża większość miała tak że liczy tylko na seks, mylę się? Nie mówie że jakaś dziewczyna mnie nie pociąga i nie myślę o seksie, ale właśnie chciał bym ją poznać, żeby było jakieś uczucie a nie seks bez zobowiązań, to nie jest fajne :P

Gość byc moze dlugowlosi maja cos w
tacy sa nudni, ale nie dlatego ze nie sypiaja z kim popadnie tylko dlatego ze takim zazwyczaj brakuje meskiego pierwiastka ktory jest odpowiedzialny za rozne inne cechy, np. wladczosc,agresje. poza tym zbyt kobiecy mezczyzna zazwyczaj zauwaza typowo kobiece detale i za duzo o siebie dba. no, powiedzialam co wiedzialam :classic_cool:

to tylko moja opinia o sobie a wiadomo że taką ciężko napisać i nie będzie zbyt obiektywna, ale nie uważam żeby brakowało mi "męskiego pierwiastka" :P

jesli nie masz ochoty sie rzucic no kobiete to cienko cienko :P

Gość popaprany paproch
a ja chciałbym taką dziewczyną, taką miłość... teraz jakoś jest dziwne....dziwne te kobiety...nie wiem, może jakoś nie trafiam...

popaprany paproch- juz po samym stylu pisania widac ze masz kobieca dusze. nie zrozum mnie zle, to sie moze podobac , ale to po prostu nie jest pociagajace dla znakomitej wiekszosci kobiet.

Gość popaprany paproch
byc moze dlugowlosi maja cos w niestety mylisz się...kiedyś to przeżywałem...a teraz? w ogóle...jakby coś się zmieniło...

źle mnie rozumiesz, mam ochotę i to czasem nieziemską, ale często walczę z tym żeby najpierw poznać jakąś dziewczynę, żeby nie był to "byle kto" ;)

zalezy ile masz lat. to ile masz lat? :P

Gość popaprany paproch
byc moze dlugowlosi maja cos w bardzo możliwe, ze tak mam dusze...po prostu taki jestem i nie chce się zmienić w ogóle... chociaż kiedyś przezywałem takie chwile, takie znajomości...takie zakochania a teraz im jestem starszy nie zdarzyło m się osttanio po rozstaniu z moją dziewczyna, a byłm z nia 5 lat

źle mnie rozumiesz, mam ochotę i to czasem nieziemską, ale często walczę z tym żeby najpierw poznać jakąś dziewczynę, żeby nie był to "byle kto" ;)

zalezy ile masz lat. to ile masz lat? :P

cochise- jesli tak jest to jestes rzadkim wyjatkiem, wtedy to jest atrakcyjne :classic_cool: jesli jestes lysy to juz w ogole odlot :classic_cool:

to bylo do autora, ale tobie daje okolo 20.

Gość popaprany paproch
byc moze dlugowlosi maja cos w może i pewnie masz racje, że mam dusze kobiecą,...ale taki po prostu jestem i nie chce tego zmieniać...to mój świat i jego ideały...i wiem, że duzo przez to trace...ale ja nie chce ilości tylko jakość wczesniej przezywałem takie chwile, zakochiwalismy sie, było super...a teraz? w ogole tego nie doswiadczam, jakie teraz dretwe to, sztywne, dziwne,...nie wiem...moze jeszcze nie trafiłem...od rozstania z moja dziewczyna z ktora bylem 5 lat...sama kiszka spotkałem sie na randke z pewna kobieta, było fajnie, i wogole...tak jak kiedyś... 2 spotkanie pod koniec randki/spotkania chciała się ze mną przespać... podziękowałem jej i urwałem kontakt...nie chce tak

masz w domu jakiegoś jasnowidza xD ? Rok za mało mi dałaś, ale i tak brawa :) Łysy nie jestem, ale kiedyś będę ;) Pólki co jestem brunetem :P

na potwierdzenie moich slów mogę Ci powiedzieć że byłem dłuższy czas z dziewczyną, niestety się rozstaliśmy bo jednak "to nie było to" i potem był parę razy seks, ale potem tego już nie chciałem, bo po prostu nic do niej nie czułem :P

spotkanie pod koniec randki/spotkania chciała się ze mną przespać... podziękowałem jej i urwałem kontakt...nie chce tak' niskie libido masz po prostu, to nic zlego szukaj podobnej do siebie. cochise - no, pogadamhy za 10 lat i inaczej bedziesz spiewal :P

zaprzeczyć nie mogę ale potwierdzić też nie, pamiętaj- ilu ludzi, tyle charakterów ;)

Gość popaprany paproch
nie mam niskiego libida....moge to robić codziennie 2 razy po prostu nie chce tak postępować...w ogóle jej nie znam, nie wiem co sobą reprezentuje, jakie ma wartosci...iw ogole a juz sie pcha do łóżka... po prostu ja tak nie umiem, bez uczuc...chemi.. a laska byłe mega atrakcyjna...każdy sie za nia oglądal

Gość 0-=\
Autorze jesteś nie normalny. Dziś normalnością jest to, że zalicza się panienki na prawo i lewo tego oczekują od nas kobiety. Skoro chcą mieć doświadczonego mężczyznę u boku to gdzieś to doświadczenie trzeba zdobyć.

w takim razie ja też się pogubiłem, czytając połowę tematów z forum, wszystkie narzekają że zdradzają faceci, są niewierni, chamsy i chcą tylko zaliczać, pada pytanie gdzie są jeszcze wartościowi faceci, a teraz Ty piszesz że on jest nienormalny bo szuka czegoś więcej niż rozłożonych nóg, o co tu chodzi?

Gość popaprany paproch
cochise a moze trzeba zrobić sobie przerwe? i zaliczac panienki jak idzie? tylko czy to nie bedzie sie gryzło z naszym/moim sumieniem itp itd

Gość trytony7y7y
Kobiety nie zrozumiesz tak źle i tak też źle . ona o wszystko się przyczepi.