Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna do granic

ja kontra instruktor

Polecane posty

Gość smutna do granic

Nie wiedziałam gdzie napisać ten temat,bo w sumie do życia typowo uczuciowego to raczej nie zaliczę, no ale dobra od początku .Chodzę na kurs prawa jazdy już od kwietnia.Wtedy poznałam pana L.który jest wykładowca i zarazem instruktorem.Zapisałam się do niego na jazdy ,bo brat mi go polecił i wydawał się przesympatyczny.Tak faktycznie było: 48 lat duże doświadczenie w nauce , zona dwójka dorosłych dzieci.Okazało się ze mamy mnóstwo wspólnych tematów,także się zaprzyjaźniliśmy jak starzy dobrzy znajomi.Za każdym razem podczas jazd było super,zawsze na koniec wjechaliśmy gdzieś na szybko na kawę:)Potem okazało się,ze z zona jest od kilku lat w separacji ,dzieci czasami wpadają .On ogólnie szuka kontaktu z ludźmi bo widać ze nie dobrze mu jest samemu...Pocałował mnie ostatnio zupełnie nagle ,niczego nie uprzedzając(dodam ze mam 23 lata) Wkurzyłam się strasznie i nie odpowiadałam na telefony..przepraszał milion razy ,powiedział ze nie wie w którym momencie ale w którymś zaczęło mu na mnie zależeć:(powiedział ze podejmie decyzje czy dalej będziemy razem jeździć ...okazało się ze nie, bo ja nie odwzajemniam tego uczucia...przecież to tyle lat ^^najgorsze jest to ze ja go bardzo lubię ,jest dla mnie jak przyjaciel ..powiedział ze przepisze mnie do znajomego ,chociaż ja nie chce :(((chce żeby on mnie dalej uczył :(Zreszta wszyscy w tej szkole sa do kitu,tylko on jest naprawde fajny:(jest mi tak przykro ze nie wiem ..............................co mam robic ?walczyc o ta jazde?czy dac czlowiekowi spokoj ???????????

Gość Aliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olej kolesia, wszyscy instruktorzy tacy sa, jazdy wez z kims innym

Gość bardzo kocham swojego chlopaka
ehh jakie to pospolite instruktor z rodziną + uczennica przezyjesz=zrozumiesz

Gość smutna do granic
ja wiem -rozumiem ze to jest bezsensu .Z mojej strony nie ma na co liczyć ,wkurza mnie tylko to ze powiedział ,że nie może ze mną dalej jeździć(o tym fakcie w ogóle dowiedziałam się od brata, bo akurat był u niego w pracy)jestem zła bo tak chciałam sie zpisac do niego na jazdy i tak prosiłam ze az wkoncu udało mi sie do niego dostac.Teraz zostałam z niczym bo reszta kadry to ...ehh brak słów...

g...o prawda, zauroczylas sie nim i dlatego ci tak zalezy na lekcjach z nim wiem co mowie, znam to z autopsji. i wiem , ze nie zmądrzejesz, poki sama przez to nie przejdziesz

Gość smutna do granic
do zauroczenia to mi brakuje lat świetlnych ...szanuje go bardzo bardzo i prywatnie bardzo lubię,ale nic więcej z siebie nie wykrzesam .Jestem zupełnie przeciw związkom z taka różnicą wieku..jakoś nie wiem może się do niego przyzwyczaiłam i na siebie tez jestem zła. Ty tez byłaś w podobnej sytuacji ? Ja wiem, ze z tymi instruktorami to tak bywa niestety....

Gość Klej do butów
Poszukaj tematów o tym, było ich co najmniej 20;) poczytaj, co o takiej sytuacji mówią inne dziewczyny, które przez to przeszły. Z tego co napisałaś, facet byłby fajnym przyjacielem, ale nie pakuj się w nic więcej:P

sama sobie wmawiasz , ze cie nie kreci , ale jeszcze raz powtorze ... g. prawda jesli chcesz zdac prawko , to niewazne byloby jaki instruktor cie uczy. mnie moja matka pchnela do tego instruktora, pewnie gdyby wiedziala co sie stanie , nigdy by tego nie zrobila. owszem , zdalam za 1 razem , ale nie dzieki niemu , tylko ze mam do jazdy smykalke. sorry za off top. mowie ci, przezyjesz=zmądrzejesz. jestes mloda, masz prawo uczyc sie na bledach , ale lepiej by bylo , gdybys uczyla sie na czyichs, nie na swoich.