Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga332_332

Mąż mnie zdradza (?)

Polecane posty

Gość Olga332_332

Witam Jestem mężatką od 3 lat. Jestem a przynajmniej tak mi się wydaje w szczęśliwym związku. Od kilkunastu tygodni mam pewne podejrzenia, które nie dają mi spokoju. Mój mąż według koleżanek jest uważany za ''ciacho''. Pracuje w jednej z firm doradczych w centrum Łodzi. Od marca w jego firmie pracuje jakaś nowa. Widziałam ją kilka razy. Brunetka, na oko 25lat, zgrabna, zawsze elegancko ubrana (szpileczki, spódniczka, bluzeczka). Od tego czasu mąż dziwnie się zachowuje. Często o niej wspomina, ekscytuje się nią w mojej obecności a gdy go odwiedzam to ona czasem do mnie jakoś szyderczo się uśmiecha i w mojej obecności kokietuje mojego faceta!!! Ostatnio na jego koszuli wyczuła jej perfum. Mam powody by się martwić, jak rozwiązać ten problem?

Gość Wyluzowany Wiesiek
Taaa

Gość Olga332_332
Tylko pytanie jak to rozwiązać? Ta mała chyba nie rozumie że nie rusza sie nie swoich facetów.

Zdradza Cię na bank, nie od dzisiaj. Od dawna. Wasi znajomi o tym wiedzą, ale nie chcą Cię martwić. On wkrótce odejdzie do tamtej, bo będzie z nim w ciąży. Urodzą się bliźniaki. Wyjdzie na jaw, że jesteś matką jednego z nich.

Gość Wyluzowany Wiesiek
Rzuć go bez słowa jeśli chcesz wyjść z tego z twarzą :classic_cool:

Gość Olga332_332
Ojej na prawdę :( ? Bez żartów :)

Gość lopae
zrób pierogi :classic_cool:

Gość Olga332_332
A może jeżeli znajdę jakieś niezbite dowody na zdradę, to najpierw z nią pogadać? Takie rozmowy coś dają czy tylko mogą pogroszyc sytuacje?

Gość camerun
zapytaj, czy ona ma penisa

Gość aadfadf
Nie ma czegoś takiego jak- "nie rusza się nie swoich facetów". Facet to nie jest własność. Jeśli zdradza to jest świnia i tyle, ona nie ma tu nic do rzeczy bo nic Ci nie przysięgała, nie obiecywała. Kiedyś był taki program Balls of Steel- i tam laska podrywała zajętych facetów na oczach ich lasek. Faceci reagowali różnie. Byli tacy, którzy nie pozwolili sobie na podrywanie i wyraźnie ją odepchnęli chociaż ich napastowała nawet fizycznie. Ale byli też tacy którzy siedzieli z rozdziawioną paszczą głupio się uśmiechając- podjarani że ktoś się nimi zainteresował. Tak reagowali najczęściej ci z gatunku pierdoły- którymi nikt się nie interesuje oprócz ich lasek, które też nie wiadomo co w nich widzą.

Gość dwqweqwq
jak tu laska pisze i do imienia dodaje cyferki, zaczyna zdanie od wielkiej litery i uzywa interpunkcji to ta sama odoba co tu co jakis czas robi prowo o zdradzajcym mezu :)

Gość czytam bo lubię
kolejne prowo- spadaj głupi prefum;/

Gość Olga332_332
Ona dobrze wie, że jesteśmy razem więc dlaczego próbuje się wcinać pomiędzy nas? On raczej pierdołą nie jest, bo taka sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy od kiedy się znamy a to już prawie 6 lat.

Gość dwqweqwq
jak tu laska pisze i do imienia dodaje cyferki, zaczyna zdanie od wielkiej litery i uzywa interpunkcji to ta sama odoba co tu co jakis czas robi prowo o zdradzajcym mezu

Gość Olga332_332
Ale tu siedzą zakompleksione błazny. Zdajcie w końcu ta podstawówkę bo nie dostaniecie kaski na wakacje.

Gość Olga332_332
idę teraz na kupę. może jeszcze wrócę

Poszukaj sprzymierzeńca w pracy i delikatnie wypytaj. Pamiętaj proszę, że ludzie czasami rozsiewają plotki. Jeśli chcesz go sprawdzić, to czasami (nie za często) wpadaj sporadycznie tam gdzie mogą być razem. Zapytaj go o coś dziś i potem o to samo za 4-6 dni - jak kłamie, zapomni co skłamał. Pamietaj, że laska może prowadzić z Tobą grę i prowokować Twoje akty zazdrości aby popsuć stosunki z mężem - olewaj ja i śmiej jej w twarz. Nawet jak chcesz jak udusić, udawaj że masz ją gdzieś. Jeśli ma romans, to jeśli to coś przelotnego - szybko minie. Jak coś poważnego, będą to się spotykać coraz częściej i to kwestia czasu kiedy ich przyłapiesz. Spokój, rozwaga, czujność spryt - są Twoimi sprzymierzeńcami.