Gość mloda20.,. Napisano Czerwiec 25, 2012 witam wszystkich postanowiłam ze od juta się odchudzam i nie ma ze nie dam rady ważę 70 kg chce zejść do 48 może będziecie mnie krytykować trudno mnie już nic nie zniechęci do działania . od 2 lat jestem taka gruba po urodzeniu dziecka to jest koszmar a kiedyś ważyłam 46 kg chce wrócić chociaż do 50 a najbardziej by mnie cieszyło 48 . kto się do mnie przyłączy i może podpowie jakie są najbardziej skuteczne diety ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rum z kola Napisano Czerwiec 25, 2012 jaki masz wzrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda20.,. 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 159 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rum z kola Napisano Czerwiec 25, 2012 to sporo ale 55kg wystarczy ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda20.,. 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 wiem ile mi wystarczy bo bylam kiedys chuda wiec mnie nie pouczaj ile musze wazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa ,,,,, Napisano Czerwiec 26, 2012 hahaha a kto vie tu nioby poucza najpierw pytasz a potem ten ton. daj na luz juz nikt nie powinien odpisac za twoje ę. ą nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsdknf Napisano Czerwiec 26, 2012 młode to i niepowazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta bardzo mądrej marty Napisano Czerwiec 26, 2012 dieta bardzo racjonalna nie ma po niej jo jo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5268736 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach