Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optimistic girl

boski serb, doradźcie,please!

Polecane posty

Gość optimistic girl

Poznałam na stronie www.chatroulette.com Serba... Bardzo przystojny, lekkoatleta, po studiach technicznych nauczyciel w dodatku... Rozmawiamy już jakiś czas. On będzie w Holandii niedługo, a ja mieszkam w Niemczech nad morzem, czyli niedaleko. Czuję od niego takie ciepło, a mam empatię i mam nadzieję, że nic by mi nie groziło z jego strony. Jeden dom w Amsterdamie mają jego rodzice, a drugi on. Mówi mi, że jestem piękna i chciałby, żebym była jego dziewczyną. Rozmawiamy po angielsku. Zaryzykować? Spotkać się z nim w tej Holandii? Nagle poczułam, że zaczyna mi zależeć na nim... Mam talent do języków, więc nauczyłabym go trochę polskiego, a on mnie serbskiego ;d Tak uzgodniliśmy :)

"mam talent do języków, więc nauczyłabym go troche polskiego.... '' :D Raz sie żyje, nie ma ryzyka, nie ma zabawy

Gość optimistic girl
Wyślę mu piosenkę Edyty Górniak "Anything" "I would do, I would do anything For you anything anything I would do anything for you If it is faith you are needing If it's the air I'm breathing I would give it all to you If it's a dream your after I'll help you get there faster If that is what you want to do" Będę spacerować z nim po Amsterdanie, rozmawiać, śmiać się, może zdecyduję się na namiętny, gorący seks z 69, oralem, w różnych pozycjach, pragnę, żeby spuścił mi się na twarz. Będę dla niego kręciła swoją dupcią w rytm latynowskiej muzyki... Kino, restauracje, spalimy trochę skrętów. Serbowie to słowianie południowi... Nasze języki są dość podobne! Sprawdziłam to!

Gość achtunge kciukiem bije na łeb
idiotka 🖐️

Gość optimistic girl
Achtunge coś tam coś tam, cieniasie, idiotka nie mówi po niemiecku, angielsku i trochę po rosyjsku, poza tym umiem gotować. Po prostu to ma być pozotywny wypad, a nie stypa. Co, mam z nim do kościoła tam chodzić? Boga nie ma, jestem racjonalistką i chcę korzystać z życia na maksa, a to mogą być takie drzwi do jakiejś lepszej opcji życiowej. Więc następnym razem zanim obrazisz kogoś ogarniętego, zajebistego i z dystansem do świata, popatrz w lustro, a zobaczysz twarz prawdziwego idioty, bo oceniasz kogoś na podstawie paru zdań napisanych pod wpływem emocji. Drugi kolego, dzięki. Peace.

Gość zenek1234567
Ojjjjjj ( ze współczuciem )

Gość optimistic girl
Zenek, współczuję to ja Tobie małej fujarki :D

Gość zenek1234567
Wątpliwe żeby przy tobie urosła chociaż o milimetr.