Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska malgoska

współczuje facetom, braku sexu.. dla mnie to niepojęte

Polecane posty

Gość zoska malgoska

Zauwazyłam, że dosłownie co chwila ktoś zakłada temat, że "chce mu się ruchać", albo że "nigdy nie ruchałem, dawno nie ruchałem" itp... kurde wy naprawde musicie miec przesrane z tym :D dla mnie to jest jakieś nie pojęte, dla kobiet nie istnieje taki termin jak brak sexu (no chyba, ze z wyboru..) tak sobie mysle, ze gdybym chciala i gdyby mi zalezalo to mogla bym doslownie co tydzien miec innego w lozku... generalnie nigdy nie mialam dluzszej przerwy w sexie niż miesiac a faceci caly czas placza, ze maja kilku letnia przerwe albo ze jeszcze nie bzykali, wspolczuje wam ;d

Gość wiesjt a
fakt, dla kobiet "mieć sex" to jak dla facetów np "wypić piwo", w sensie, taki poziom trudnosci o zorganizowany owej przyjemnosci niestety, los nie jest równy...

Gość zgadzam sie atr
// a ty tak wszystko łykasz na poważnie? // a co ma łykanie do tego? laska napisała racje, przecietny facet pości w celibacie bardzo dlugo i trudno mu o sex z kolei choć troszeczke atrakcyjna kobieta, mogla by miec doslownie codziennie innego w lozku

Gość oczywiście prawiczek
To faceci robią taką krecią robotę innym facetom. Bo mogli by nie podrywać lasek tylko laski same musiałby się starać o mężczyzn.

Gość pomyslowasss
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość pomyslowasss
Autrorko, kobiety tez nie maja tak wesolo. Jest duzo tematow na tym forum, takze na innych, zakladanych przez kobiety ktore narzekaja na swoich facetow, mezow itp ze ci sie nie chca w ogole kochac, albo kochaja sie zdecydowanie za rzadko. Narzekaja, ze ich facet za rzadko chce sie kochac. To jest znak czasow, bedzie tylko gorzej. Kiedys to kobiety mialy ciagle bol glowy, nie chcialy sie kochac, a faceci narzekali na brak seksu. Wyzwolenie kobiet spowodowalo, ze kobiety zaczely sie domagac przyjemnosci w lozku, zaczely czerpac przyjemnosc z seksu(jeszcze w 19 wieku orgazm uwazano za.... chorobe). Te wyzwolone kobiety, ktore zaczely wymagac dobrego seksu od faceta, zasmakowaly dobrego seksu i teraz chca sie czesciej kochac. Problem lezy w facetach. Kiedys faceci narzekali na brak seksu, a jak sie juz kochali z kobieta, to nikt od nich nie wymagal cudow w lozku, kobiety nie wiedzialy co to orgazm itp. Liczyla sie przyjemnosc faceta. Obecnie jest zupelnie na odwrot. Liczy sie przede wszystkim przyjemnosc kobiety (seks bez orgazmu to nie seks itp), faceci musza ciagle sie wykazywac w lozku(kiedys jak kobieta szla nawet z niechecia do lozka, to wystarczylo ze w nim byla i rozchylila nogi). Teraz jak kobiety zaciagaja facetow do lozka, to ten nie moze sobie pozwolic na bezczyznosc, ma byc nie tylko aktywny ale i bardzo dobrym kochankiem. Wspolczesnie facet ma byc ogierem w lozku, wymaga sie tego od niego prawie co dzien, a jednoczesnie wymagania ogolne wzrosly od facetow. Ci by zadowolic kobiete, musza ciezko pracowac, niejednokrotnie biorac nadgodziny, majac dwie pracy itp itp. Faceci przychodza zmeczeni po pracy i seks jest ostatnia rzecza o jakiej mysli. Wazna jest tez kwestia wysilku i przyjemnosci z seksu. Seks facetow meczy znacznie bardziej niz kobiete. To facet jest strona aktywna w seksie, to on musi prowadzic cala gre itd. Kwestia przyjemnosci tez nie rysuje sie rozowo dla facetow. Kobiety maja wieksza przyjemnosc z seksu. To wszystko sprawia, ze wspolczesnie wiele kobiet narzeka na zbyt rzadki seks. Faceci stronia od seksu, bo maja dosc egzaminow w dzien, wieczorem chca sobie odpoczac, a nie zdawac kolejny orgazm, tym razem w lozku.

dla kobiet nie istnieje taki termin jak brak sexu" hahahahahahaha teraz to dowaliłaś do pieca

a co ma łykanie do tego? laska napisała racje, przecietny facet pości w celibacie bardzo dlugo i trudno mu o sex z kolei choć troszeczke atrakcyjna kobieta, mogla by miec doslownie codziennie innego w lozku " przecietny ?Chyba masz na mysli prawiczka

Gość zoska malgoska
pomyslowasss chyba sobie dziewczyno jaja robisz:) może obracasz sie w kręgu samych ministrantów albo innych '"ciotek" przecietny normalny zdrowy facet, moglby uprawiac sex codziennie po kilka razy nigdy w zyciu nie spotkalam sie z sytuacja gdzie facet mialby odmowic sexu :O a mam juz 27 lat i na swoim koncie nie male doswiadczenia... przestan wymyslac jakies przypadki, bo to raczej faceci narzekaja na brak sexu i czesto na brak ochoty przez ich damy, nizeli odwrtonie w zyciu nie spotkalam sie w realnym swiecie aby jakas kolezanka czy ktorakolwiek dziewczyna miala narzekac, ze "jej facet nie chce jej bzykac", albo aby ktoras miala problem typu "boze, juz rok sie nie pieprzylam"...

Gość pomyslowasss
zoska malgoska takie sa fakty coraz wiecej facetow nie chce sie kochac,

Gość pomyslowasss
w zyciu nie spotkalam sie w realnym swiecie aby jakas kolezanka czy ktorakolwiek dziewczyna miala narzekac, ze "jej facet nie chce jej bzykac", albo aby ktoras miala problem typu "boze, juz rok sie nie pieprzylam wystarczy spojrzec na tematy na kafe http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5269747 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4812793&start=1950 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5246313

Tak mnie zastanowiło - jaka jest przyjemność z bzykania się co tydzień z innym facetem i jeszcze mieć z tego powód do dumy ? :D

jaka jest przyjemność z bzykania się co tydzień z innym facetem i jeszcze mieć z tego powód do dumy ? " Tez mnie to zastanawia :) ?

Gość pomyslowasss
przecietny normalny zdrowy facet, moglby uprawiac sex codziennie po kilka razy jak ma 20 lat to tak, jak juz 30 to niekoneicznie nie mowiac juz o starszych facetach

Gość sader
zazdroszcze wam dziewuchy bo wy macie lepiej w seksie 1 mozecie ile razy chcecie 2 nie macie problemow ze wzwodem 3 z wiekiem macie coraz lepsza przyjemnosc i wieksza chcice 4 macie o wiele wiecej przyjemnosci z masturbacji 5 wymyslaja dla was wibratory i inne przyrzady 6 samo to ze krzyczycie co swiadczy ze macie lepiej bo facet nigdy nie ma tak dobrze zeby krzyczal 7 macie wiecej stref erogenncy 8 mozecie to robic z kobieta i z mezczyzna (dwoch facetow jest czyms mniej akceptowanym) 9 macie o wiele wrazliwsza lechtaczke i punkt g niz glowka penisa 10 wasz orgazm pochwowy ogarnia cale cialo moze trwac dluzej i wydziela sie wiecej hormonow szczescia 11 macie o wiele latwiej w znaklezieniu partnera do seksu 12 mozecie nawet miec kobiecy wytrysk dlatego wam zazdrosze z tym ze dla faceta najwieksza frajde sprawia doprowadzeniue kobiety do rozkoszy na skraj nieba podnosi to jego ego gorzej jak ma malego i nie moze doprowadzic dziewczyny

Regres , może zjawi się ktoś mądry i nam to wytłumaczy :D Sader , skąd takie teorie ? Skąd wiesz co odczuwa kobieta ? czy ma większą przyjemność z sexu niżeli mężczyzna ?:D To jest sprawa bardzo indywidualna .

Gość podsumowanie ...na
regres ty kretynie jeden ciagle tu jestes pojebie ? TYLKO POJEBY I PASZTETY MAJĄ PROBLEMY Z SEXEM , KAZY KTOS FAJNY MA GO POD DOSTARTKIEM

Gość przedstiawm mysli istote
/coraz wiecej facetow nie chce sie kochac / chyba mowisz o jakis ciotach.. normalny facet zawsze moze mowie to jako facet, ktory ma mnostwo kolegow co do tekstu, jaka jest przyjemnosc, z ruchania sie co tydzien z innym hm, czy wy nparawde jestescie takie tepe? ten tekst mial po prostu tylko uswiadomic, ze kobieta bez problemu moze sobie co chwila kogos na sex miec, facet z kolei nie... facet musi sie starac i walczyc aby miec co bzykac, a i tak czesto nic mu to nie daje najlepszym przykladem jestem ja, uwielbiam sex a juz 3 lata poszcze.. i bynajmniej nie z wyboru

Gość sader
Sader , skąd takie teorie ? Skąd wiesz co odczuwa kobieta ? czy ma większą przyjemność z sexu niżeli mężczyzna ? To jest sprawa bardzo indywidualna . To bardzo proste, to jest kwesti budowy. Kobiety maja wieksza przyjemnsoc z seksu i to nie podlega zadnej dyskusji

To bardzo proste, to jest kwesti budowy. " Budowy czego? Pomnika smoleńskiego?

przedstiawm mysli istote Człowieku , wiem dokładnie co ów tekst mówił :) A Twoja wypowiedź bije frustracją na całego . Może zastanów się co zmienić w sobie aby móc mieć sexu pod dostatkiem ?:)

Gość sader
Regres zacznij myslec to nie bedziesz zadawal idiotycznych pytan

Gość przedstiawm mysli istote
no chyba nie bardzo wiesz, skoro zadajesz glupie pytanie "jaka jest przyjemnosc z tego.." co ma kurwa piernik do wiatraka, chodzilo o sam fakt, ze dla kobiety to zaden problem miec sex- dla faceta tak i co mam zmienic? ja wiem co. jest jedna rzecz, ktora jakbym zmienil to napewno bym mial pod dostatkiem a mianowicie jest to konto z wieloma zerami, bez tego jesli sie nie ma wygladu mega przystojniaczka o sex prawie nierealnie u faceta ps. regres na chuj cie pajacu odzywasz? gadasz jakbys conajmniej codziennie ruchal inna niezla laske, a z tego co wiem to z ciebie stary kawaler :O

"To bardzo proste, to jest kwesti budowy. Kobiety maja wieksza przyjemnsoc z seksu i to nie podlega zadnej dyskusji'' Kwestia budowy czego ? postury ? narządów ? mózgu ?:) Twoje wytłumaczenie nijak nie przemawia .

najlepszym przykladem jestem ja, uwielbiam sex a juz 3 lata poszcze.. i bynajmniej nie z wyboru " ale do kogo masz pretensje o taki stan rzeczy? To że jestes ślamazarą w kontaktach z kobietami to juz nie nasza wina

Gość sader
imperia ile Ty masz lat ze nie znasz takich podstaw?

" Tak mnie zastanowiło - jaka jest przyjemność z bzykania się co tydzień z innym facetem i jeszcze mieć z tego powód do dumy ? " poprostu taka panna czuje sie dowartosciowana ze jest tak atrakcyjna ze kazdy ją chce

przedstiawm mysli istote Za przeproszeniem ale pieprzysz jak potłuczony . Stan konta również możesz zmienić :D Poza tym , jeśli spotykasz tylko takie kobiety zainteresowane stanem konta , to niestety , ale nie wiem w jakim świecie się obracasz :)