Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska malgoska

współczuje facetom, braku sexu.. dla mnie to niepojęte

Polecane posty

Gość To wynika,z tego,że
kulturowo kobieta zawsze miała się pilnować przez wieki,a facet miał zaliczać.Złoto jest cenniejsze od żelaza,mimo,że mniej przydatne.

"ile Ty masz lat ze nie znasz takich podstaw?" Lat mam ilość wystarczającą i do tego wiedzę bardzo dobrą :)

Gość To wynika,z tego,że
To czego jest mało,ma większą o wiele siłę przetargową,niż to czego jest dużo.

Gość sader
imperia no wlasnie widac twoja wiedze nawet nie wiesz ze seks jest duzo przyjemniejszy dla kobiet. ehhhhh

A skąd mam taka wiedzę posiadać skoro jestem zaprogramowanym robotem ?:D

ale autorka troche racjii ma bo dziewczyna faktycznie ma łatwiej jesli chodzi o seks , facet sie musi bardziej wysilic

Gość To wynika,z tego,że
tylko,że przynajmniej na razie to tu nie ma aż tak czego zazdrościć,facet jak go naprawdę przyciśnie to pójdzie na dziwki i będzie mieć fajną zabawę i przyjemność,a kobieta będzie polować na potencjalnego męża i ryczeć,że ktoś ją rzucił czy zdradził,albo nie jest taki jak sobie wymarzyła,takich,które bezstresowo,by się seksiły bez zobowiązań to raczej garstka jest

Gość przedstiawm mysli istote
/To że jestes ślamazarą w kontaktach z kobietami to juz nie nasza wina / nie jestem ślamazarą.. mam sporo koleżanek, jestem pewny siebie, otwarty, nie mam problemu aby zagadać po prostu nie mam zbyt duzo pieniedzy a z wygladu raczej mega przystojniaczka nie przypominam (tzn. wg mnie chodzi akurat o wzrost, bo jestem niski) i te czynniki wplywaja na to, ze zyje w celibacie jestem przekonany ze jakbym z tym samym charakterem mial np 190cm , to bym ruchal dosyc czesto.. ewentualnie ten sam wyglad i charatker i sporo kasy

// facet jak go naprawdę przyciśnie to pójdzie na dzi**i i będzie mieć fajną zabawę i przyjemność,a kobieta będzie polować na potencjalnego męża // hahaha, chyba sobie jaja robisz... aby isc na dziwki to po pierwsze trzeba miec kase, po drugie tez psyche i poniekad trzeba byc jebniemytym mnie bardzoi "ciska" i jakos na kurwy nie chodze i nie pojde bo nie uznaje czegos takiego co do tekstu ze kobieta szuka potencjalnego meza -hahahah !! ktora kobieta dzisiaj chce sie zenic :O ? mam mnóstwo kolezanek i kazda na mysl o slubie to sie zaczyna smiac i odpowiada, ze woli przelotne zwiazki

Gość To wynika,z tego,że
Gdyby miały tak łatwo o seks,to by go po prostu uprawiały,a nie wylewały żale,że nie uplowały swojego wymarzonego księcia z bajki,polowanie na księcia z bajki,rodem z filmu,to jest wyzwolenie obyczajowe według większości durnych kobiet

Gość To wynika,z tego,że
To chyba ty patrzysz przez jakiś swój dziwny pryzmat,co złego w dziwkach,jak na nic innego nie ma szans.Nawet na tym bzdurnym portalu,ile masz na tematów,o kochanku,który za szybko się spuścił,a ile,o tym,że ją jakiś rzucił,zdradził,nie miała chłopaka i ona w ogóle nie wie jak funkcjonować.

/To wynika,z tego,że/ mylisz pojecia.. sex a upolowanie ksiecia to 2 bajki gdyby chcaly samego sexu to by mogly bez problemu go miec codziennie a jesli szukaja do tego łosia, który im zapewni krolewskie zycie, to wtedy jest rozczarowanie i placz ze są same, ale tak jak pisalem- to dwie rozne rzeczy

ps. regres na ch*j cie pajacu odzywasz? gadasz jakbys conajmniej codziennie ruchal inna niezla laske, a z tego co wiem to z ciebie stary kawaler" ja pierdole :D

Gość To wynika,z tego,że
Ile masz tematów na tematów,w których jakaś zwierza się,ilu miała kochanków,a ile,w których narzeka,na jakiegoś śmierdziela.Kobieta jest zaprogramowana na potencjalnego męża,niektóre robią to mądrze,niektóre głupia.Jak tobie się,że świat się składa z lasencji i podrywających je ruchaczy ( chyba,że mówimy o sponsoringu),to masz tak samo wyprany mózg przez media jak durne baby i gówniary,które się tną,bo nie przyleciał po nie książe z bajki.

nawet nie wiesz ze seks jest duzo przyjemniejszy dla kobiet." hahahahahaha po czym wnioskujesz różnice w odczuciach? z opowiadań? ;)

mam mnóstwo kolezanek i kazda na mysl o slubie to sie zaczyna smiac i odpowiada, ze woli przelotne zwiazki " No gimnazjalistki tak mają ;)

Gość sader
Regres doksztalc sie bo nie znasz podstaw

Pieprzycie na radość . Wyobraźcie sobie kobiety bardzo nie atrakcyjną , o fatalnej figurze . Myslicie , że taka stać na sex na każde zawołanie ? Po 1) taka dziewczyna na pewno czuje się zakompleksiona , a po 2) który z facetów bzykałby taka kobietę ? tylko taki który zakryje dziewczynie twarz gazetą i będzie uprawiał tylko mechaniczny sex . Do czasu , bo gdy tylko pojawi się lepsza partia na horyzoncie , to taką od razu kopnie w d.... bez żadnych skrupułów .

Gość hgtrhtrjrtj
/No gimnazjalistki tak mają / tak sie sklada, zem oje kolezanki sa w wieku 21-25

tak sie sklada, zem oje kolezanki sa w wieku 21-25" zaczekamy jak będą po trzydziestce ? Zobaczymy czy nadal będa pragnęły przelotnych znajomości ;) ?

Gość sader
podstaw

Gość hgtrhtrjrtj
// Pieprzycie na radość . Wyobraźcie sobie kobiety bardzo nie atrakcyjną , o fatalnej figurze . Myslicie , że taka stać na sex na każde zawołanie ? Po 1) taka dziewczyna na pewno czuje się zakompleksiona , a po 2) który z facetów bzykałby taka kobietę ? tylko taki który zakryje dziewczynie twarz gazetą i będzie uprawiał tylko mechaniczny sex . Do czasu , bo gdy tylko pojawi się lepsza partia na horyzoncie , to taką od razu kopnie w d.... bez żadnych skrupułów . // dobra.. ty na porównanie dalas, mega paszteta o ryju koczkodana, z tym, ze taka kobieta ma porównywalnie trudno o sex co normalny fajny przcietny facet, widzisz roznice? zreszta mysle, ze jakby zrobic jakis wyscig, kto wiecej porucha przez np wakacje to ten pasztet i tak by wygral z facetem

Gość To wynika,z tego,że
Co z tego,że mogłyby mieć jak nie mają,bo płaczą min.tu,że nie przyleciał po nie książe z bajki.Nie mówię,że to jest takie złe,czekanie na swój ideał,mniej nieszczęśliwych małżeństw i dzieci w nich zrodzonych,niekiedy to jednak groteskowe formy przybiera.

"nawet nie wiesz ze seks jest duzo przyjemniejszy dla kobiet." Jeszcze trochę przekonasz mnie , że w dni parzysta nosisz żeńskie organy a w dni nie parzyste męskie :D

Gość hgtrhtrjrtj
// zaczekamy jak będą po trzydziestce ? Zobaczymy czy nadal będa pragnęły przelotnych znajomości// to chyba logiczne, ze im starszy czlowiek tym chce sie ustawic juz ale co mnie obchodzi teraz co bedzie za 5-10 lat? ja mowie o swoim zyciu teraz.. jak bede mial 30+ to tez bym pragnal, domu, zony i moze dziecka... zreszta ja to i teraz juz nawet moglbym miec zone, tylko teraz kobiety w moim wieku nie chca nawet slyszec o czyms takim jak malzenstwo (mam 24)

Gość sader
Jeszcze trochę przekonasz mnie , że w dni parzysta nosisz żeńskie organy a w dni nie parzyste męskie wyobraz sobie ze nie musze byc konbieta i mezczyzna jednoczesne by wiedziec ze jak walne ciebie z calej sily i kolege to ciebie bedzie to bardziej bolalo