Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska malgoska

współczuje facetom, braku sexu.. dla mnie to niepojęte

Polecane posty

Gość To wynika,z tego,że
Już nawet nie mówiąc i ślubach i mężu,znasz np.która w wieku 19 lat pobzykałaby się z kolegą,który by się jej podobał.ja wątpię w coś takiego,albo to będzie jej chłopak ( czyli potencjalny poważny partner)albo nic z tego.

Gość hgtrhtrjrtj
o boze, ale o czym wy jebiecie mowicie, ze kobieta nie ma sexu na zawolanie bo szuka ksiecia KURWA CO MA PIERNIK DO WIATRAKA??? ja mowie czysto o sexie, ze mogla by miec praktycznie codziennie innego.. i gowno mnie obchodzą jej obawy psychiczne, ze nie bo bla bla... chodzi o sam fakt a wy mi pierdolicie i dorabiacie ideologie, o jakis tam malzenstwach kurwa jebane dziwki ;]

smiesza mnie ludzie typu sader ... gdzies coś usłyszał,ktoś mu cos powiedział laska mu nie chce obciagnąć i znawce rżnie :P

kobiety mająłatwie i tyle , załosne jest pisanie ze to kłamstwo , ale wiadomo panny wciskają ciemnote

Gość To wynika,z tego,że
ty piszesz,że mogłaby mieć,ja ci piszę,że co z tego jak nie ma,

Gość To wynika,z tego,że
o wielu rzeczach można pisać,że w sumie mogłyby być,ale ich z jakichś przyczyn nie ma i pewnie nie będzie

Gość hgtrhtrjrtj
/ty piszesz,że mogłaby mieć,ja ci piszę,że co z tego jak nie ma, / ale nie ma tylko i wyłącznie przez swoją bariere w głowie.. (chociaz ja osobiscie nie znam lasek, ktore by narzekaly na brak sexu i aby mialy obawy przed pojsciem do wyra z typem ktore je kreci.. wy chyba jakies inne jestescie)

"wyobraz sobie ze nie musze byc konbieta i mezczyzna jednoczesne by wiedziec ze jak walne ciebie z calej sily i kolege to ciebie bedzie to bardziej bolalo" Mówisz w tej chwili o sile fizycznej jakbyś nie zauważył :) I uważaj z tym walenie , bo możesz trafić na taką , po którj się nie podniesiesz :D

kobiety mająłatwie i tyle" cream ale co mają łatwiej? łatwiej tyłka nadstawiac ? łatwiej mieć seks? gówno prawda Jesteś ciekawym i fajnym facetem to równie dobrze możesz mieć "łatwiej" niż niejedna panna o których tu piszesz ... Jesteś nieudacznikiem ? To nie bedziesz miał łatwiej wtedy możesz mieć drożej bo sobie pójdziesz do prostytutki i tez bedziesz miał seks

Gość To wynika,z tego,że
to ciekawe gdzie ty takie poznajesz,ty chyba za materac u nich robisz.Założę się o sporą kasę,że taka która nie miałaby oporów,i miałaby branie,to zaczęłaby pracować w sponsoringu.Od razu by się jej włączył film,że skoro ma wzięcie i to lubi to czemu na tym nie zarobić.

Gość sader
"wyobraz sobie ze nie musze byc konbieta i mezczyzna jednoczesne by wiedziec ze jak walne ciebie z calej sily i kolege to ciebie bedzie to bardziej bolalo" Mówisz w tej chwili o sile fizycznej jakbyś nie zauważy nie o sile fizycznej tylko o odczuwani bolu. radze naiuczyc sie czytac ze zrozumieniem

Gość To wynika,z tego,że
łatwe pracują w sponsoringu obrabiają starym dziadom pały

nie o sile fizycznej tylko o odczuwani bolu. radze naiuczyc sie czytac ze zrozumieniem najpierw pisz ze zrozumieniem;) bo idzie ci to z trudem

Gość sader
Regres zacznij myslec to pogadamy

regres..np moge byc ciekawym fajnym facetem ale mimo posiadając te cechy miec problemy z poznaniem kogos bo to panna ocenia kto jest fajny a kto nie

Gość taka jest prawdaaa
Co tu moge napisac? Z mojego doswiadczenia dupczyciela, nie mialem az tak duzej przerwy jak rok. Powiem wam jedno, seks jest przereklamowany, mezczyzni, na prawde jest łatwo zalapac taka pania która daje dupy kazdemu jak autorka. Takze nie ma sie czym stresowac, bo takie dupodajki dajace za free sie znajda zawsze. Tylko gorzej jak sie wpadnie i taka dupodajka nie ebdzie chciala usunac to dopiero tragedia. Dlatego seks powinien byc z wyszukana osoba, a nie dupodajka taka jak autorka.

sader , dzieciaku , Ty naprawdę masz coś nie tak z głową . Mówię tobie idź na "panienki" , ulżyj sobie :) Z takim nastawieniem do ludzi nie osiągniesz nic:D

Gość ssaperska
W czerwcowym pudelku pelnowymiarowy szampon i odzywka do paznokci a takze krem do twarzy, plyn micelarny i blyszczyk, zaloguj sie i zobacz ze warto http://shinybox.pl/?ref=b820056

regres..np moge byc ciekawym fajnym facetem ale mimo posiadając te cechy miec problemy z poznaniem kogos bo to panna ocenia kto jest fajny a kto nie " gwarantuje ci że jesli byłbys ciekawym facetem a do tego trochę przystojnym to automatycznie = jestes fajny Tylko teraz zastanów sie czy chciałbyś pierwsza lepsza która uzna cie za fajnego czy raczej chciałbyś pannę która tobie sie podoba i ty uznasz że ona jest fajna:) ? bo to róznica i to spora

taka jest prawdaaa Eeee no nie przesadzaj , jest duże prawdopodobieństwo iż kobieta tego pokroju nie będzie wiedziała z kim zaszła w ciążę :D I na pewno badań zrobić nie będzie chciała :D

Gość 5645
Po seks można iść na dziwki. Kobiety nie potrafią kochać i w tym problem. Wasze wymagania są po prostu przesadne i niektóre wykluczające się po prostu. Teraz kobieta może dać mężczyźnie tylko swoją dupę nic więcej nie potraficie okazać drugiemu człowiekowi a niektórzy z was chcą założyć rodziny, związki.

Gość taka jest prawdaaa
imperia Błyskotliwa uwaga :D

Gość sader
imperia ;prawda kole w oczy, oj kole

";prawda kole w oczy, oj kole" Poczułeś , prawda ?:) taka jest prawda powiedziałabym , że bardzo realna :D

Gość sader
widze ze nie ma do kogo pisac, wiec sobie dalem spokoj