Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia1o1

2 tygodnie do slubu a narzeczony kombinuje :( wieczor kawalerski ;/

Polecane posty

Gość martusia1o1
studiuje mgr i pracuje w biurze. Chilowo bedziemy mieszkac u mnie w domu potem planujemy sie przeprowadzic na swoje- teraz po prostu nie mamy warunkow. Tez mnie te hasła wszedzie zastanawiaja. Ja staram sie zachowywać tak żeby nie krzywdzić go, wyobrazam siebie w podobnej sytuacji. Wiadomo, że nie jestem świeta bo i sie pozłoszcze, krzycze czasem mam swoje humorki ale to wszystko jest zdrowe i normalne.

Gość nic mu nie mów
tylko pokaż ten topik niech frajer zrozumie jaki jest żałosny z wywalonym hujem na wierzchu dwa tygodnie przed slubem

Gość no ale bez przesady
sądząć po opisie autorki nawet nie będzie mu się chciało tego czytać, ten typ "lepie wie"....

Gość mireczkowataa
pomysł z pokazaniem idiotyczny! Natomiast ja bym go zaskoczyła i, tak jak pisałam, powiedziałabym "nie chcę ślubu, wolę zapobiegać problemom". Gościu musi się obudzić!!

Gość martusia1o1
no niech przeczyta... zobaczymy jaka bedzie reakcja :)

Gość ja i moj maz
To prowo? Tak do porzadku dziennego przechodzisz i do zalatwiania slubu wiedzac, ze on gole cipy na kamerkach oglada? A tancerki go-go, nie oszukujmy sie, zwlaszcza podczas tanca prywatnego, oferuja tez i inne uslugi.... Moj kumpel kiedys chodzil do takich miejsc i mi opowiadal...

Gość prorok czy co?
dokładnie..skończy się przynajmniej na małym lodziku ;)

Gość ja i moj maz
Nie wierze, dziewczyno, on sie nie zmieni. Pokazanie mu topiku, nic nie zmieni. Ja wiem, ze Ty i my mamy inne wyobrazenie zwiazku, ale ten Twoj "narzeczony" ma inne zapatrywanie na wszystko, sama piszesz ze Ci gada, ze przesadzasz, osaczasz go. On sie nie zmieni !!! Ale ja widze, ze Ty i tak wyjdziesz za niego, bo juz wszystko zaplanowane, bo uwazasz, ze pokazanie mu topiku zmieni cos na lepsze :P nie rozsmieszaj mnie. Twoja dupa, Twoje zycie. Pokierujesz nim, jak chcesz.

Gość ja i moj maz
i co oznacza jego tekst, ze on chce ostatni raz sie wyszumiec? Ma Ciebie przeciez, jestescie tyle lat razem, skoro stworzyl zwiazek, to Ty powinnas mu wystarczyc. A nie szuka podniety na wieczorku kawalerskim, na ktorym zalezy mu bardziej niz na slubie !

Gość dobrze pisze
Bo nie ma porównania ani pojęcia, jak wyglądają normalne związki. Autorko, a jakie relacje mają Twoi rodzice? Potrafisz wyobrazić sobie swojego ojca, który robi takie numery i płaci laskom za cyber seks oraz swoją mamę, która uważa, że nic się nie stało? Jaki wzorzec z domu wyniosłaś?

Gość Mateusz S.
Witam wszystkich forumowiczów, Przedstawię się jako przejebany narzeczony, bo widzę że nie pozostawiacie po mnie suchej nitki. Większości nie czytam, bo po pierwszych kilku postach bez problemu mogę się domyślić co zawierają następne. Jestem z tą kobietą 8 lat i nigdy jej nie zdradziłem (od 17 roku życia), chce z nią wziąć ślub i spędzić resztę życia, więc po co te chore komentarze, że ją będę zdradzał itd.??? śmieszne, to jest. Ludzie jestem z nią 8 lat!!!! Gdybym ją chciał zdradzać to po chuj mi ten ślub co? Tak jestem jebanym degeneratem, bo zawsze marzyłem o ślubie i wieczorze kawalerskim, zwariowanej żonce, poźniej rodzince i wspólnej starości. POzatym teksty, typu koledzy go namówią są śmieszne. Nie znacie mnie a wypowiadacie się na mój temat. Wspólny wieczór z kolegami przed ślubem ma większość i ja też zawsze tai chciałem mieć, ale to nie znaczy że wyląduje z jakąś kurwą w burdelu. Gdybym chciał mógłbym ruchać takie szmatławce nawet codziennie i nie potrzebowałbym wieczoru kawalerskiego:P a jednak jestem z Martą 8 lat i chce z nią być do końca życia:P więc odpuśćcie sobie wszyscy, zajmijcie się swoim życiem, a ty Marta zaufaj mi troche, bo może nie jestem księciem z bajki, ale cię kocham i szanuje.

Gość DO Mateusza!!!!!!!!!!!!!
Jakbys ja kochał i szanował to byś sie tak zachowywał, a Twoje ostatnie zachowanie dobrze o Tobie nie swiadczy!

Gość Mateusz S.
Tak jest, dlatego po tym co tu widze slubu nie bedzie. Sam siebie tez musze szanowac.

Gość dobrze pisze
Jeżeli to jest prawda, to autorka jest uratowana. :) Czyli jednak na dobre wyszło, że mu to pokazała. :)

Gość taaaa jasne
i z tej milosci do martusi ogladasz c**i innych lasek no to gratulacje- zaj*** ty facet z ciebie

Przede wszystkim musisz okreslić priorytety! Twoja druga połówka jest najważniejsza! Ona CIe stawia na 1 miejscu,a Ty ją? Po kolegach i imprezach to dopiero jest chyba Ona! Takze ten tekst z szanowaniem siebie to se daruj chłopie.... troche lepiej znam zycie niz Ty. Mój Mąz nie czuł potrzeby łażenia po klubach gogo bo miał "kawalerski".

Gość marihuana tylko
żałosny frajer z ciebie , jeszcze tu kozaczysz zamiast wstydzic się za siebie , takich jak ty powinni kastrowac zebys kurewskich genów nie roznosił a ty autorko mogłas lepiej się postarać z prowokacją

Gość hitsezonu
oj Mateuszu Mateuszu... co ma ślub do zdrady czy też chęci zdrady??? faceci nie z takich powodów biorą ślub... może np. chcesz mieć święty spokój żeby ci mama nie truła, albo chcesz mieć wygodnie w życiu (obiadki, posprzatane, wyprane, dziecko odchowane) a latać na boki?

Gość Mateusz S.
Znawcy:p

Gość Mateusz S.
hit sezonu, tak wlasnie dlatego biore slub:P

Mateusz a po co CI hasło na laptopa? A gdyby Ona sobie załozyła hasło? Co ty na to?

Gość Mateusz S.
Ma zalozone:P

Gość ciekawe to jest
Napisał, że są razem 8 lat i NIGDY jej nie zdradził :D :D :D :D :D Ciekawe jaką ma definicje zdrady;) Tylko jak penis wejdzie na tyle do pochwy, to jest zdrada, a jak mniej, to już nie :D A cyberseks,to rozrywka jak każda inna :O

Pisała też ze NIC jej nie pomagasz przy organizacji wesela i ze płacisz za ogladanie cycków!

Oj kochany gadasz jakbyś był jakiś wybitnie niepowtarzalny,a tu taki zwyklutki się okazałeś. I cóż nie jest to powód do dumy, że przyszła żona żali się na ciebie na forum. Cóż, przejrzy na oczka to ci tylko te kamerki zostaną. Miłej zabawy z własną rączką :)

Gość teraz laski się logują
na FB, żeby dokładnie obejrzeć jego oraz jego znajomych, a potem będzie płacz, że zna ich profile oraz rodziny, a cholera wie kto zaś jest i co z tym zrobi... :O Ale ten świat jest durny...

Gość DO MARTUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martusia - uciekaj od niego bo pamiętaj: Ładna miska jeśc nie daje!!!!

Gość autorko ja nie
wyobrażam sobie byc z takim prostakiem , przeczytaj sto razy co napisał , załosne teksty które maja z tego pajaca zrobic maczo wstydziłabym się zadawać z takim dnem a co dopiero mysleć o slubie, otwórz oczy i kopnij w dupe odrzut bo mężczyzna tego nazwać nie mozna , współczuje wyboru partnera spróbuj z innym i zobaczysz jak kochani są mężczyzni pod warunkiem ze znów nie trafisz na żałosnego buraka

Gość koladjiejfsk
Koles po prostu nie ejst stworzony do uczuć wyższych: interesują go tylko d**y, c*pki i tańce na rurze. Płytki samiec. Całe życie będziesz się z nim użerać, zniszczysz sobie nerwy, zniszczysz swoje marzenia i samą siebie. a nie mówilam - zobaczcie co robi na zdjeciu:P