Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia1o1

2 tygodnie do slubu a narzeczony kombinuje :( wieczor kawalerski ;/

Polecane posty

Gość Mateusz S.
MarysiaTarotka001 ty tez spierdalaj z tym swoim tarotem. My mamy WRÓŻBITĘ MACIEJA. A NIE JAKIES GÓWNO

Gość korek karolek
no i jeszcze ta fryzura...i te przezedzone wlosy z zaczesem na czolo...ble....

Gość korek karolek
na poptrzedniej stronie, wpis z 18.01

Gość Mateusz S.
korek karolek ja pierdole ale ty debbil jeste:P

Gość korek karolek
noo......

Gość martusia1o1
Mateusz S. MArtuś wybacz, tylko raz cię zdradziłęm, nie bede oglądał tych cipek wiecej, wolę twoją chociaż zarośnięta na boberka ale jaka milusia, wybacz mi chyba juz nie trzeba komentować, dowód jest dla całej rodziny ;/

Gość fdrrdgfgfdg
olej tego palata przeciez to kretyn po calej linii...niedojrzaly burak i tyle.

Gość martusia1o1
nie moge w nocy spac... dzwonia znajomi, ze dal na fb, ze jest wolny... ehhh nie mam juz sily :(

Gość do autorki teematu
powiedz autorko tak szczerze....czy widziszjakim on jest skonczonym kretynem???nic a nicmu nie zrobilas, czulas sie samotna w tym zwiazku nie kochana,weszlas na forum szukajac rady, pokazalas mu ten temat z nadzieja ze cos do niego trafi ze chociaz z toba pogada o tym co czujesz i jak sie czujesz...a on co zrobil??? zerwal! powypisywal tu stek bzdur, jak male dziecko ktore jak juz nie ma argumentow to broni sie czym sie da...i on to wlasnie zrobil...nie napisal tu nic co by rozwialo twoje watpliwosci..zreszta co ja pisze on powinien z toba pogadac o tym a nie wklejac swoj profil na fb nie wiadomo po co komu i na co....i "straszyc" tu facetoe ktorzy sie wypowiadali. To jest zachowanie karygodne, sama zobacz jaki dzieciak z niego..Ty sie prosilas o rozmowe, nic nie skutkowalo to mialas nadzieje ze to co tu kazdy pisal lacznie z toba do niego dotrze chociaz w polowie a on odwolal slub, jak gowniarz na zlosc mamie odmroze sobie uszy.. czy ty chcialas z tak nieodpowiedzialnym czlowiekiem spedzic reszte zycia? myslisz ze po slubie by lepiej bylo? guzik prawda...jesli przez jest zle to nie ma sie co ludzic ze po bedzie lepiej.jestes mloda, spotkasz milosc, wyjdziesz za maz, bedziesz miala rodzine ale z facetem ktory jest tego wart , ktory potrafi temu sprostac, a mam wrazenue ze dla tego twojego to nie slub nie wesele bylo wazne...tylko glupi wieczor kaw. ktorym sie tak podniecal i nie mogl doczekac wdl niego dobrej zabawy. Wierz mi ze mozna byc z kims szczesliwym, ja tez miala 2 powazne zwiazki, a teraz sie z nich smieje i dziekuje ze sie skonczyly bo jestem z miloscia swojego zycia, musialam miec dwa chore beznadziejne zwiazki i to kilkuletnie zeby wreszci trafic na tego jedynego:) nic sie nie dzieje bez przyczyny....dziewczyno szkoda zycia a takiego kogos!

Gość weweweWEWEWEWE
27.06.2012] 02:39 [zgłoś do usunięcia] do autorki teematu powiedz autorko tak szczerze....czy widziszjakim on jest skonczonym kretynem???nic a nicmu nie zrobilas, czulas sie samotna w tym zwiazku nie kochana,weszlas na forum szukajac rady, pokazalas mu ten temat z nadzieja ze cos do niego trafi ze chociaz z toba pogada o tym co czujesz i jak sie czujesz...a on co zrobil??? zerwal! powypisywal tu stek bzdur, jak male dziecko ktore jak juz nie ma argumentow to broni sie czym sie da...i on to wlasnie zrobil...nie napisal tu nic co by rozwialo twoje watpliwosci..zreszta co ja pisze on powinien z toba pogadac o tym a nie wklejac swoj profil na fb nie wiadomo po co komu i na co....i "straszyc" tu facetoe ktorzy sie wypowiadali. To jest zachowanie karygodne, sama zobacz jaki dzieciak z niego..Ty sie prosilas o rozmowe, nic nie skutkowalo to mialas nadzieje ze to co tu kazdy pisal lacznie z toba do niego dotrze chociaz w polowie a on odwolal slub, jak gowniarz na zlosc mamie odmroze sobie uszy.. czy ty chcialas z tak nieodpowiedzialnym czlowiekiem spedzic reszte zycia? myslisz ze po slubie by lepiej bylo? guzik prawda...jesli przez jest zle to nie ma sie co ludzic ze po bedzie lepiej.jestes mloda, spotkasz milosc, wyjdziesz za maz, bedziesz miala rodzine ale z facetem ktory jest tego wart , ktory potrafi temu sprostac, a mam wrazenue ze dla tego twojego to nie slub nie wesele bylo wazne...tylko glupi wieczor kaw. ktorym sie tak podniecal i nie mogl doczekac wdl niego dobrej zabawy. Wierz mi ze mozna byc z kims szczesliwym, ja tez miala 2 powazne zwiazki, a teraz sie z nich smieje i dziekuje ze sie skonczyly bo jestem z miloscia swojego zycia, musialam miec dwa chore beznadziejne zwiazki i to kilkuletnie zeby wreszci trafic na tego jedynego nic sie nie dzieje bez przyczyny....dziewczyno szkoda zycia a takiego kogos! ZGADZAM SIĘ Z TYM W 100%!!! MARTUSIA - GŁOWA DO GÓRY!!!!

Gość dfghj987654
caly topik prowokejszyn;)

Gość Mateusz S.
Zamknij dupe pizdo jebana:P

Gość Do autorki teematu
powiedz autorko tak szczerze....czy widziszjakim on jest skonczonym kretynem???nic a nicmu nie zrobilas, czulas sie samotna w tym zwiazku nie kochana,weszlas na forum szukajac rady, pokazalas mu ten temat z nadzieja ze cos do niego trafi ze chociaz z toba pogada o tym co czujesz i jak sie czujesz...a on co zrobil??? zerwal! powypisywal tu stek bzdur, jak male dziecko ktore jak juz nie ma argumentow to broni sie czym sie da...i on to wlasnie zrobil...nie napisal tu nic co by rozwialo twoje watpliwosci..zreszta co ja pisze on powinien z toba pogadac o tym a nie wklejac swoj profil na fb nie wiadomo po co komu i na co....i "straszyc" tu facetoe ktorzy sie wypowiadali. To jest zachowanie karygodne, sama zobacz jaki dzieciak z niego..Ty sie prosilas o rozmowe, nic nie skutkowalo to mialas nadzieje ze to co tu kazdy pisal lacznie z toba do niego dotrze chociaz w polowie a on odwolal slub, jak gowniarz na zlosc mamie odmroze sobie uszy.. czy ty chcialas z tak nieodpowiedzialnym czlowiekiem spedzic reszte zycia? myslisz ze po slubie by lepiej bylo? guzik prawda...jesli przez jest zle to nie ma sie co ludzic ze po bedzie lepiej.jestes mloda, spotkasz milosc, wyjdziesz za maz, bedziesz miala rodzine ale z facetem ktory jest tego wart , ktory potrafi temu sprostac, a mam wrazenue ze dla tego twojego to nie slub nie wesele bylo wazne...tylko glupi wieczor kaw. ktorym sie tak podniecal i nie mogl doczekac wdl niego dobrej zabawy. Wierz mi ze mozna byc z kims szczesliwym, ja tez miala 2 powazne zwiazki, a teraz sie z nich smieje i dziekuje ze sie skonczyly bo jestem z miloscia swojego zycia, musialam miec dwa chore beznadziejne zwiazki i to kilkuletnie zeby wreszci trafic na tego jedynego nic sie nie dzieje bez przyczyny....dziewczyno szkoda zycia a takiego kogos! gowno prawda NIE SLUCHAJ TYCH NIEUDACZNIKOW. WIECZOR POWINIEN BYC ZAROWNO PANIENSKI JAK I KAWALERSKI. A TO ZE PATRZY CZASAMI NA INNE LASKI TO ZNACZY ZE JEST ZDROWY, A NIE PANTOFEL JAK TE JEBANE PEDALY Z TEGO FORUM

Gość Oo!!! pan Mateusz wrócił :)
Widać że ostatnie posty sa Twoje :)

Gość martusia1o1
co jest kurwy piedolone ? coscie tak cicho pedalskie scierwwa...

Gość Mateusz S.
tak na lechu sie widzimy:P

Gość Mateusz S.
CIOTY PIERDOLONE, TWOJA KOLEZANKA MIALA UBAW, BO BYLA CIEZKO DUPCONA PRZEZ GOSCIA ZE ZFDJECIA Z POSTU 18:01