Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostatniaszansa

Dieta ostatniej szansy !

Polecane posty

Gość ostatniaszansa
No też uważam, że czerwony jest najsmaczniejszy , a niestety szpinakowy najmniej smaczny .....ale juz wypilam dwie porcje tego i niebawem bede przygotowywala sobie truskawkowe cudo :) wspominalam juz ze pije go bez slodzika i smietany sniezki i jest pysznie :) dziewczyny chodzic nie moge praiw po tym wczorajszym masazu dzisiaj ide tez ale boje sie ze bedzie bolalo przez to ze teraz boli nawet dotyk. wiec pomysle czy nie odwolam wizyty.

Gość ostatniaszansa
Dodam jeszcze, że ważę ok 65 kg na 173 wzrostu. od zawsze moim celem bylo wazyc 58 kg niestety nigdy nie udalo mi sie go osiagnac teraz jednak skupilam sie na wymiarach i lepszym samopoczuciu mam nadzieje ze ta dieta mi pomoze i moje starania beda zauwazone :) aha w sobote wyjezdzam na wakacje dlatego czas do soboty:):

Gość hahahahaha111
dajcie rozpiske czy te koktaile same czy sa posilki i ile razy dziennie i ile dzieki

Gość hahahahaha111
juz nie chce ja nie lubie ajerkoniaku ' beeeeeeee

Gość ostatniaszansa
sa trzy koktajle podane w pierwszym poscie ja robie tak ze jeden koktajl sluzy mi jako dwa posilki - rozdzielam na pol. i pije tak aby bylo rowno co dwie godziny oprocz koktajli woda, ziola ew. kawa

Gość ostatniaszansa
przeciez nie musisz pic ajerkoniaku :D:D:D| ja jezdze codziennie samochodem wiec bym nie mogla nawet:D:D zreszta jest napisane opcjonalnie Powodzenia:)

Gość fjana
Dobry wpis

Gość asfsdf
asdfsdgf