Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA

CZY JEST MOŻLIWOŚC ŻE TESTY NIE WYKAZUJĄ CIĄŻY ???

Polecane posty

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
niewiemocochodzi myślę że nie masz się co nastawiać na ciąże dopóki nie pójdziesz do lekarza... Gdyby test wyszedł pozytywnie to bym nie miała żadnych wątpliwości że to ciąża. Bo objawy rzeczywiscie takie jak na początku ciąży... ja za to narazie nie chce mieć kolejnego dziecka nawet jeszcze rok nie minął od mojego porodu...:(i nie jestem w stanie po prostu tak się okropnie czuję fizycznie i psychicznie to chyba nawet gorzej nie wiem czy bym zniosła teraz ciąże

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
Dlatego tak strasznie schizuję..... Powinnam dać sobie spokój po takim czasie test ciążowy jest raczej 100% pewny....

Gość Niewiemocochodzi
Ja zastanawiam sie czy jutro rano nie isc na badanie krwi jeszcze przed lekarzem. A czy ktoras wie od jakiego poziomu betahcg to ciaza wogole nie znam sie na tym.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
od 5 można uznać ciąże

Gość Niewiemocochodzi
Chyba nie przespie nocy z nerwow, bo objawy mam ciazowe, ale jeszcze niepokoi mnie fakt ze mam wzdecia, nie moge normalnie sie zalatwic jednym slowem zatwardzenie. Czy to normalne jak na ciaze ewentualna? I ciagle sikam.

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
mam to samo..... i nie spie juz kilka nocy

Gość MŁODZIUTKAMAMUSIAA
A po jakim czasie test wykonałaś od stosunku ??? Jak bedziesz wiedziałą co i jak to napisz :)

Hej Dziewczyny ... Jeśli zrobiłam test ciążowy 18 dni po całym spotkaniu seksualnym i dzień przed spodziewaną @ to test będzie wiarygodny ? wyszedł mi negatywny a troche się boję bo mam pewne objawy.. Proszę o odpowiedź :)