Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarocistka z zamiłowania

Stawiam tarota . Musiałam się zaczernić bo podszywy wchodziły

Polecane posty

Sylwia, 10.11.1993, Czy już ktoś cię nie zranił nie odepchnął ? Wracasz do życia i masz nowe nadzieje. Jak sobie coś zaplanujesz to będzie to wychodzić...Będziesz z czasem uchodzić za mądra i piękną kobietą, zmysłową....Duża szansa na powodzenie

Gość gremlinka
Marta 17.06.1986r. Czy w koncu ułoży mi się życie uczuciowe, czy chłopak z którym się teraz spotykam jest mi przeznaczony? No i w ogóle czy ułożę sobie jakoś życie.

Gość 10.04.1986 Renata
ogólnie o życiu poproszę

Gość wiolunieczka
Zawsze jak poproszę o wróżbę ,to nikt nie chce mi nic powiedzieć...mam nadzieję ,ze Ty tarocistko coś zobaczysz w tych kartach. Nie mam konkretnego pytania:)

Gość jaka przyszlosc
dziekuje ale czy on jest w stanie sie poswiecac??????widzisz to jeszcze cos wiecej mozesz powiedziec??? A czy dzieci nas czekaja???? Weronika 1988

Czy znajdę rozwiązanie problemu, z którym borykam się od długiego czasu? Czy damy sobie z tym rade? Kasia 06.09.1985

Gość anna199-0
Anna, 03.03.1990 czy znajdę dobrego męża? jestem w związku ale nie jestem pewna czy chce z obecnym byc juz do konca. prosze o odpowiedz

Gość jhgfd
co bedzie dalej z moim zwiazkiem i zyciem uczuciowym joanna 24051983

Michal 2.7.1969 Coś cię odciąga i kusi na bok. Twoja żona jest przykładną żoną i matką. Widzę że problem leży po twojej stronie. Żona doceni twoje starania. Zacznie się do Cibie przekonywać ale musisz być wytrwały. Ty chyba się nawrócisz i z powrotem będziesz z żoną. Jeśli postawisz na swoje małżeństwo to wygrasz, choć może się wydawać że sobie nie dasz rady..Idz do przodu z otwartym sercem jak burza.

Gość arabka....
ponawiam bardzi mi zależy Natalia 11.04.1990 chodzi mi o sprawy miłosne czy będe z tym z kim teraz jestem ???????????

Gość Ania240781
Ania 24.07.1981 co z moim życiem uczuciowym? będę z mężem czy z kochankiem? a może nadal z obydwoma naraz?

Gość raddlerek
Anna 05.01.1986- jak sytuacja finansowa i zawodowa, czy uda się kupić jakieś lokum, ziemię, wybudować dom? Jak ułoży się nasze życie rodzinne?

Gość to i ja poprosze o wróżbę
patrycja 29.11.88 czy dostanę pracę w tym roku i czy będę z tym partnerem z którym obecnie jedynie się spotykam? czy mogę liczyć na jakąś przyszłość z nim? czy może powinnam związać się z kimś z kim utrzymuję kontakt ale nie jesteśmy razem?

Danuta 20.11.1967 ładnie i spokojnie walcz. Masz teraz optymalny czas na leczenie.Może pojawić się kilka kłopotów ale wierz że się uda. Możesz zacząć wątpić. Patrz do przodu i nie załamuj się bedzie dobrze.

Alina 14.04.67 Dobry czas na dogadanie się. Możesz w przyszłości jednak próbować zapomnieć albo bedziesz chciała się odciąć. Nawet jak zdecydujesz odejść to i tak poradzisz sobie i bedzie to twój nowy etap życia. Bedziesz zadowolona.

Gość ta dorotka ta malusiaa
przypominam się, bo Pani mnie ominela

Gość Julek_
czy Roszpunce odrosną włosy?

Gość traszszszka
martyna 31.12.92 czy dam sobie rade w pracy w wakacje?

Gość kasix
ja tez pytalam:) kasix Kasia 15.06.1986 chodzi mi o to czy podobam się jednemu facetowi, który baardzo mi się podoba i zależy mi na nim

rafal 27.05.1976 faktycznie straciłeś. Pójdzie sprawa do sądu ale nie ciesz się, spokojnie podejdz do tego tematu.Rozglądaj się z dobrym partnerem, doradcą. Ten ktoś pomoże Ci. Nie obędzie się bez nerwów ale chyba odzyskasz pieniądze. Widzę że nie do końca przemyślałeś sprawy i będziesz to sobie wyrzucać...Powoli i nie sam działaj...Poradz się kogoś np. radcy

Gość Małgorzata*****
12.07.1976 czy opłaci mi się otworzenie własnego biznesu, czy tylko stracę pieniądze?

Gość kasix
dajmy jej czas:)

Gość anna199-0
anna 03.03.1990 przypominam sie :) czy znajde milosc? czy lepiej rozwijac obecny zwiazek? (wydaje mi sie one bez przyszlosci), chce tez podjac 2 kierunek, czy da mi sie pogodzic studia? co z praca? pozdrawiam!