Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semiyoo

czy wasz facet tez jest tak kopniety ?

Polecane posty

Gość semiyoo

np. myje naczynia i podchodzi od tyłu i udaje że mnie bzyka,działa mi to na nerwy w takich sytuacjach,maja nasrane w głowie!!!! wasi tez tak mają?..mam wiele innych sytuacji,ale zobaczymy czy tez tak macie??na początku to mnie bawiło,ale teraz nie!!! np mówie cos na poważnie ,a on do mnie -a dupki dasz dzisiaj????

Gość 71284645
chorzy :P

Mój też tak robi, zazwyczaj jak się schylę. Albo się ociera. Matko, jak jakiś zboczony...

Gość ysełkoo
hahaah ja mam tak samo,nie raz moja mama się odwróci a on mnie za cycka łapie bez sensu tak dla jaj

Gość 71284645
to jest durne i nudne.. prymitywne

Gość semiyoo
dokładnie,jak siadam na kanapie to nieraz mi palec pionowo podkłada tragedia

Gość n123321
same jestescie durne i prymitywne

Gość n123321
alez wy glupie jestescie :D

Gość n123321
a moj facet jest normalny :) :) :) i nie robi glupot.

Gość semiyoo
no i jak idziemy do góry po schodach ,to już idę za nim bo wiem że mi palec w krok wkłada dla żartów,ale zawsze sie przestrasze,więc przodem juz nie chodzę

Gość semiyoo
dawniej to było smieszne dla mnie ,bo mam duze poczucie humoru,ale ile mozna,jak mu mówie to się obraza ze jestem sztywniara

Gość semiyoo
to super migotka że chociaz tu mogłas sie usmiechnać;) a mi z ta sytuacja pomału nie jest do smiechu,ostatnio robi takie głupoty ze niewiem,jak mówie czy poda np,talerz to on do mnie mowi że jak dam cycuszka polizac to poda bo tak to nieee

Gość n123321
głupich facetów macie, niedojrzałch

Łoooj tam wyluzuj, mój np. łapie mnie za pupę w miejscach publicznych i odpowiada, że pragnie pokazać, ze jest jego. I trzepnę go po łapach ale przecież nie będę się obrażać.

Gość martaamartusiaaaaaa
semiyoo ile lat ma Twój facet?

Gość dobrze pisze
Mój ma 31, ja mam 30 i uważam, że to fajne jest :P Mnie tam się podoba i zawsze się śmieje, choć czasem się wkurzam, ale generalnie pozytywnie odbieram takie wygłupy. :) A w ogóle to czuje wtedy, że stale mnie pożąda i myśli tylko o seksie ze mną :P Przecież to jest duży plus, no nie?

;) :) U mnie jest tak samo ,nawet dzisiaj stałam przy kuchence podbiegł i właśnie ten tik bzykania .hehe mnie to śmieszy już 3 lata ,zresztą i ja go czasem po schodach zaczepiam hehe ,jak odskoczy to widok bez cenny;) ;) to znaczy że cię kocha i pożąda,rozumiem że jest to upierdliwe,ale ja już nie zwracam na to uwagi ,z uśmiechem pokażę że ma się puknąć w głowe i tyle hehe

Gość NormalnyNormatyw
Hmm.. no ja tak teżmu robię, i wtedy strzela fochy.

Gość semiyoo
mój ma 27 lat :)

hhahahahahah,mój robi identycznie!!!:D,też przy myciu naczyń udaje,że mnie bzyka albo jak się schylę to od tyłu wali:D,takich sytuacji podbnych jest mnóstwo:D,teksty w stylu"już dawno sie nie bzykaliśmy,jak tam twoje dupsko"?

Gość mój też tak ma
:-)

hhahahahahah,mój robi identycznie!!!:D,też przy myciu naczyń udaje,że mnie bzyka albo jak się schylę to od tyłu wali:D,takich sytuacji podbnych jest mnóstwo:D,teksty w stylu"już dawno sie nie bzykaliśmy,jak tam twoje dupsko"?

Gość semiyoo
cieszę się ze nie tylko ten mój ma fioła ;)

Gość semiyoo
no i jak ktos tam pisał,przy ludziach potrafi tez tak zrobic,rozejrzy sie szybko czy nikt nie patrzy i to zrobi w 4 sekundy,raz moja sasiadka była w oknie,ale nie wiem czy widziala

Ja tam myślę, że to jest słodkie- takie trochę szczeniackie, ale u dorosłego faceta ma swój urok. Nie wiem jak można czerpać radość z sytuacji, jak na chwilę ktoś się odwróci a on musi złapać mnie za piersi i cały jest szczęśliwy. Trzepnięcie po łapach załatwia sprawę, ale pod nosem sama się z tego śmieję :)