Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semiyoo

czy wasz facet tez jest tak kopniety ?

Polecane posty

Gość hellohello0909
teksty w stylu"już dawno sie nie bzykaliśmy,jak tam twoje dupsko"? rzeczywiście śmieszne.. :o sztywniarą nie jestem ale takie coś prędzej by mnie zirytowało niż rozśmieszyło

Gość semiyoo
larysa takie teksty mój tez ma ale typu,dasz dzis dupki??? albo- gotowa?ja pytam na co?on na pieprzonko ;)

Gość semiyoo
no jest to słodkie ;),ale co za duzo to nie zdrowo

Gość ja i moj maz
tez sie tak wyglupiamy, oboje :)

Gość adonis1
Ja też małżonkę tak molestuje, dawniej to chyba lubiła a teraz to się wścieka jak ją tam gdzieś klapsnę albo palucha włożę a mam 39 lat ona 35. A najbardziej się wścieka jak jej mówię że już zimną dupkę ma, albo że się jej w piecu już nie pali. Co jest zresztą zgodne z prawdą bo rzadko daje dupencji.

Gość DUŻYdzieciok
buhahaha ja mojej tez tak robie,a mam 32 lata i co???? ona się cieszy,chociaż tez każe mi się puknąć w dekiel ;)

Gość semiyoo
adonis-bo przesadzacie ,te teksty sa najgorsze

ja znam go dobrze i dla mnie to jest zabawne i nie uwłacza mi,mąż zawsze miał do mnie szacunek a to są tylko żarty i zaczepki bo tak lubi i tyle.

Ja bym zamarła przy takich tekstach :D Jak to czytam to wydaje sie to byc śmieszne ale ciebie pewnie meczy no bo co za duzo to nie zdrowo :/

Gość mamecha to ja
ej a może macie tego samego faceta :D

Gość kociczkaaaa
ee tam , ja mojemu nie daje spokoju,jesteśmy razem 10 lat i on nie moze wyjsc przy mnie spod prysznica nago :P a już nie mówiąc o tym , że jak on myje zeby to podchodze go od tyłu i ręka zaczynam piescic przó a druga glaskam go po pupie i przy okzaji jeszcze caluje go w kark, uwielbiam to :)))

Gość kociczkaaaa
oboje mamy 30 lat :)

I jeszcze ma tendencję do rozciągania bluzki z przodu i zaglądania w dekolt. Jakby kurna sprawdzał, czy coś się tam od wczoraj zmieniło. A jak bluzka jest elastyczna to cały łeb potrafi tam pakować.

Gość dobrze pisze
Teksty mojego, to: Chyba coś dziś będzie ;) Albo: Trzeba uskutecznić seksowanko, bo dawno nie było. :) A najgłupsze: Ale bym cię zlotoł w locie :O Które nawiasem jest przerobione z powiedzonka mojej mamy :O W ogóle dużo głupich tekstów ma od mojej mamy, a jego ostatnim ulubionym jest: Na to świat nastał, żeby się chlastał :O Nikt, kto zna moją mamę, nie posądziłby jej o takie teksty i zawsze się śmieje, ciekawe co by ludzie powiedzieli, jakby wiedzieli, że ja taka oszołomka... :O Na szczęście tego nie odziedziczyłam :P

Gość dobrze pisze
Polly, z tą bluzką mój ma tak samo :D

Gość dobrze pisze
A jak za dużo ludzi w około, to tak patrzy znacząco i brwiami śmiesznie rusza. :P

Gość adonis1
he, he przypomniało mi się mój kumpel to lepszy żonie żarty robi, kupił wibrator na Allegro i podał wysyłkę kurierem na nazwisko żony (dodam że mieszka z teściową), kobiety się rzuciły do otwierania paczki a tam gumowy przyjaciel. On udawał oburzonego na małżonkę a teściowa zwiała do kościoła w zaistniałej sytuacji, wieczorem dopiero się wygadał.

Gość dobrze pisze
:D :D :D :D Ten temat powinien być na erotycznym raczej. ;)

Gość zbodge
ja swojej zawsze kutasa do buzi wsadzam na dzieńdobry, kazdego dnia a jak mam mega cisnienie to wale nad jej twarza i spuszczam sie jej a to wlasnie na buzie, a to na cycki, a to na pupe, a to na stopy polecam

oj ten mój to tez zboczuch mały,ostatnio przy opalaniu tez mielismy akcje hehe ale nie chce mi się opisywać tego.. bo to nie temat erotyczny:)

Gość bxc
moj tez tak robi chociaz juz rzadziej :D na poczatku wspolnego mieszkania bylo ciagle a teraz juz rzadko ale tez :D i tez jak zmywam gary albo sie schyle na sekunde :D albo w windzie odciaga mi bluzke i zaglada w tzycki :D a jaka radoche ma hehe. smieszne to i urokliwe :D 28 ma

Gość mlllllll
Ja tez lubie sie tak powyglupiac, ale jak moja cos robi w kuchni to wole jednak ją przytulic od tylu niz bzykanie udawac, jakies to przyjemniejsze

Gość nataszaaa
Ej on sobie po prostu zartuje a Ty zamiast byc taka zolza powiedz mu tez cos glupiego moj do mnie mowi, ze za kare bede ciagle pale :D myje naczynia a ja sie z nim wyklocam jak glupia. wrzuc na luz :)!

Gość [zdegustowany]
same krawcowe tu siedzą, jakim trza być prymitywem intelektualnym żeby się takimi tekstami podniecać i sytuacjami