Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaaaaaaaa

właśnie dowiedziałam sie o ciąży

Polecane posty

Gość karolciaaaaaaaaaaa

nie wiem jak to będzie wpadka ciąża nie planowana.. ale cóż jak sie naważyło piwa to trza je teraz wypić. czy jest tu ktoś kto ma termin na luty marzec? ja mam na 3 marca

hej ja tak samo wpadka, powiedzialas facetowi juz?? termin mam ok 7-9 marca dokładnie nie wiem, ogólnie jeszcze nie dowierzam ;)

gratuluje wam.. ja mam termin na sierpien tego roku.. ale gdy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to bylam strasznie szczesliwa..:):)

Gość fvfbgfb
ja tez wpadka... dowiedziałam się w niedzielę... boję się co to będzie.. Ile macie lat dziewczyny?

Gość hfyudissncmmkcck
skoro sie dymacie to macie świadomość tego ze moze zawieść anty więc cóż to za zdziwienie

Gość fvfbgfb
Ja wcale nie jestem zdziwiona... Porpotu boję sie jak to teraz będzie, za duże zmiany w żyviu

Gość fvfbgfb
up up

a jeszcze niedawno malo kto sie chcial przyznac ze wpadl. a teraz sie chwalą tym? nie czaje... po ile w ogole macie lat?

Gość matka nie idealna
a nie tak dawno był topic na ten temat

i co sie tak niektórzy dziwią ze wpadka?????? i jakie ma znaczenie który wiek??? nie ma 100% zabezpieczenia no chyba ze abstynencja. wpadki były , sa i będą. Wk*** a mnie jak ktos pisze: Ludzie opamiętajcie sie wpadka w XXI wieku????? Wrrrrrrrr normalnie szału dostaje. A co nie mozna sobie wpasc???? Jak kto lubi sie bz.... to i musi sie liczyc z tym ze prędzej czy pózniej wpadnie a jak kto bz....nie sobie raz w miesiącu bo go ciagle głowa boli to i nie ma z czym wpadac!!!!!

Gość matka nie idealna
caffelatte77 co za argument,brawo długo nad nim myslalas?

Gość MlekiemiOknem
Tragicznymi bedziecie matkami z takim mysleniem . Widac, ze nikt nie dal autorytetu.