Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubisiowaMama

białe ząbki..... ktoś doradzi??

Polecane posty

Gość lubisiowaMama

Otóż mam problemik zdecydowalam sie zakupic paski wybielajace tylko nie wiem jakie sa najlepsze... slyszalam tez cos o bialej perle.. moze ktos z was uzywal i opisze czy jest zadowolony. zabki mam dosc zadbane nie pale nie pije kawy ale jednak moj usmiech nie jest taki jaki bym chciala i pragne sprobowac czy metody domowego wybielania cos daja. czekam na porady :)

Gość kobieta suka to taka
uzywalam bialej perly ale teraz mam nadwrazliwe zeby:O jednak dziala wybielajaco.

Gość lubisiowaMama
halloo.... jest tu ktos??

Gość lubisiowaMama
a jak wyglada jej stosowanie???? ddam ze moje diasla tez sa bardzo wrazliwe za kazdym razem gdy szczotkuje zeby krwawia

Gość fdgtuyiui
skoro masz ladne zeby po co je niszczyc? to ejst syf i bardzo niszczy szkliwo tylko o tym sie nie mowi, bo dentysci nie mieliby zarobku.

moja koleżanka używała tysiąca past wybielających, non stop + paski wybielające i teraz ma nadwrażliwe zęby ... ale białe :P

Gość lubisiowaMama
czytalam gdzies ze wlasnie szkliwa nie niszczy....

Gość kobieta suka to taka
masz w pudelku nakladki zelowe ktore wkladasz do goracej wody po czym do geby i odciskasz swoje uzebienie jak juz masz gotowe nakladki to aplikujesz zel (jest do tego specjalna strzykawka) i nakladasz na zeby na min pol godziny. zel jest paskudny w smaku a zdarza sie ze wyplywa bo tak czy inaczej czlowiek sie slini,pogadac w tym nie pogadasz i ludziom sie nie pokazesz bo robi sie morda goryla:P mimo tego wszystkiego naprawde wybielaja ale ta nabyta nadwrazliwosc troche mnie zniecheca do kolejnego stosowania.

Gość lips90
ja własnie dodałam temat na temat bialych zabkow,czy ktos widzial takie biale nakladki na zeby (z bialaymi zabkami),mozna je zakladac np na jakies wyjscia

Gość vooooooorvooooo
sbrwf sa tu osoby troszke badziej dojzalsze niz ty i nie bawia ich takie tekstyy