Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikiiii

pytanko o orgazm

Polecane posty

Gość kikikiiii

Cześć dziewczyny, Mam pytanie, po jakim czasie uprawiania seksu zaczęłyście mieć orgazm pochwowy? Czy może od razu? Ile czasu potrzebujecie, żeby dojść w ten sposób? 15 min czy może pół godziny? Ja od pół roku uprawiam seks i pomimo, że jest naprawdę przyjemnie, nie miałam jeszcze orgazmu :( czy to kwestia czasu? nie mam żadnej blokady psychicznej i jestem rozluźniona zawsze, więc o co chodzi, skoro czuję dużą przyjemność a orgazmu brak.. Aha mam 25 lat, mój chłopak 28 i jest moim pierwszym ;)

Gość kris 999
anal dzieciaku.tam szukaj

Gość kikikiiii
anal mnie na razie nie interesuje, choć w przyszłości nie wykluczam

Gość kris 999
tam szukaj,tam szukaj

Gość kikikiiii
może poszukam tam, ale na razie wolałabym jednak "normalnie" dojść

Gość kris 999
wszystko zależy od twojego wstydu,jak przestaniesz mieć takie uczucie samo przyjdzie,reszta to twój partner,

Gość kikikiiii
może masz faktycznie rację, niby mówię, że jestem wyluzowana, ale może rzeczywiście mam jakąś blokadę jeszcze. no i chyba seks musi trwać minimum 20 min, bo jak trwa np 15 to raczej nie zdąże dojść..

Gość kris 999
Czas nie ma nic do rzeczy.Wstyd przejdzie po 30.Wtedy będziesz wiedziała naprawdę czego chcesz i pragniesz,a on też musi być ogarnięty

"Średnia długość aktu seksualnego (od gry wstępnej do zakończenia stosunku) wynosi 28 minut, a długość stosunku seksualnego (od wprowadzenia penisa do pochwy) 13 minut. - Chociaż jest to o kilka minut krócej niż wskazywały wyniki badania przed sześciu laty to i tak dobrze mówi prof. Monika Płatek z UW. Dodaje, że dobry wibrator robi to w trzy minuty, co oznacza, że w seksie partnerskim chodzi o coś innego niż tylko orgazm." Tu nie chodzi o czas. Masturbowałaś się kiedykolwiek? Miałaś kiedyś orgazm sama ze sobą?

Gość kikikiiii
Zaczęłam się masturbować ze 3 lata temu. Pierwszy raz gdy to robiłam, robiłam to tylko w "środku" bez stymulacji łechtaczki i miałam orgazm pochwowy. Potem stymulowałam już tylko łechtaczkę, bo łatwiej mi było dojść. Teraz czasem próbuję bez dotykania się na zewnątrz ale nie osiągam w ten sposób orgazmu. Może muszę przestać się masturbować i to by pomogło? Podczas seksu ja i partner nie dotykamy łechtaczki, bo ja chcę mieć pochwowy orgazm no i sobie tak czekam :/

Gość kikikiiii
To będzie jakaś masakra, ale ok, postaram się wytrzymać hahaa Już nie raz próbowałam no i lipa, ale może tym razem mi się uda :P Mam nadzieję, że to pomoże

Gość kikikiiii
ktoś może jeszcze coś napisze? czy też tak miałyście? od dzisiaj zaprzestaję masturbacji, w sumie od jutra, bo dziś byłam zbyt słaba:P ciekawe ile wytrwam..

Gość Tablica Szpilkowa
Nie istnieje cos taiego jak orgazm pochwowy czy łechtaczkowy :) Masz orgazm albo nie masz i tyle, jesli nie mozesz dojść przy pomocy stymulacji samej pochwy to czemu nie zaczniesz stymulować lechtaczki? Po coś ją masz więc wykorzystaj :D

Gość kikikiiii
ale właśnie chodzi o to, że pierwszy raz jak się masturbowałam to miałam pochwowy, bo nie dotykałam łechtaczki i ten orgazm był inny, kiedyś też przez sen miałam pochwowy bo takie samo uczucie miałam po przebudzeniu :D Czyli mogę go mieć :P Dlatego czekam :P

Gość Tablica Szpilkowa
To z jaką łatwością i jak intensywnego orgazmu dostaniesz zalezy przede wszystim od tego jak bardzo podnieca Cie twoj partner :P Jesli Ci ciezko dojsc to znaczy ze czas zmienic partnera :P

Gość kikikiiii
ale ja juz nie raz z nim mialam takie uczucie że prawie dojdę więc partner jest ok:P

Gość Laluniadziunia
Ja orgazm pochwowy osiagam jedynie w jednej pozycji. Kiedy leżę na brzuchu a moj facet na mnie. Moze sprobuj jej.

Gość matyzalemka
Po prostu przestan sie masturbowac!

Gość kikikiiii
Ok, dzięki ;) Dziś jak na razie się nie masturbowałam, więc może wytrwam jakoś :D i spróbuję tej pozycji na brzuchu :)

Gość wesoły :)
daj spokój jak masz ochotę nie musisz się ograniczać z masturbacją, poznajesz jak reagujesz na różne doznania. Może podczas seksu za bardzo skupiasz się na tym że musisz dojść i tracisz całą przyjemność

Gość kikikiiii
Ale właśnie zauważyłam, że jeśli parę dni się nie masturbuję, to jestem bardziej nakręcona i wtedy po takich kilku dniach "wyposzczenia" parę minut i już:P tyle, że "na zewnątrz". No to może jeśli przestanę to robić to będę tak nakręcona, że w końcu dojdę normalnie:P

Gość rajdowykierowca
przedewszystkim pieszczoty, nie na chura...otwór natychmiast jest mój, nie tak. pieszczoty, powinien się postarać, wtedy dojdziesz i to do takiego że aż go zalejesz swoimi sokami. pozdrawiam.

Gość kikikiiii
Akurat na grę wstępną nigdy nie narzekam, bo trwa ze 20 min zawsze i jest wtedy bardzo czuły, całuje wszędzie itp Nigdy nie było tak, że od razu stosunek po minucie całowania