Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zgroza

CZEMU ważne dla ludzi są takie MAŁE problemy!

Polecane posty

Gość normalnie zgroza

pewnie mnie zbesztacie... ale boli mnie ze takie glupie problemy ludzie mają! KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA! Na świecie głód, dzieci cierpią z powodu chorób. Jak widze te zdjęcia tych wyglodzonych dzieci to aż mnie serce ściska... Gdybym mogla sama wybudowałabym studnie dzieciom w afryce by miały co pić. W sobote na festynie pewien alkoholik wiózł dwumiesieczne dziecko . Biegł slalomem jak pomylony! Dziecko wypadło z wózka i wózek przygniótł mu głowkę, na moich oczach. Gdyby nie mój szwagier nie wiem jak by się to skoczyło... Dzięki Bogu nic mu nie ma... Sni mi sie to po nocach. Mam koszmary.. Jak pomóc takim dzieciom?? Powiedzcie co robić, bo moje sumienie nie pozwala by patrzec na to z BOKU!

Gość normalnie zgroza
normalnie płakać się chce:(:(

Gość :( straszne
ja też tego nie rozumiem;(

Gość normalnie zgroza
czemu tak jest ja nie wiem.. "Mam krzywy nos" "jestem gruba" Czy kurde wiecie ze powinniscie sie cieszyc ze macie wszystkie nogi i ręce? Ze was szczepią od łebka? Nasze życie jest proste! nie musimy popierdzielac 20 km dziennie by napic sie łyk wody!

Gość ja mam tak zrypana psyche prz
pierdolisz ogladalam program ,pracujacych dzieci chociaz czasami nie mialy co jesc to za zarobione pieniadze szly na miasto z kolezankami i kupowaly blystkotki i blyszczyki w kazdym miejsci na ziemi kobieta chce dobrze wygladac

Gość mssjss
spierdalaj

Gość trafalgarskuer
A kto mnie pożałuje jak mi źle?

Gość każdy ma swoje problemy
i dla każdego jakiś problem jest najwiekszym inny najmniejszym. zyj po swojemu.

Gość normalnie zgroza
no i teraz widać jacy wy wszyscy jestescie małostkowi!

Gość trafalgarskuer
No odpowiedz mi.

a ty wogole słyszysz co sie do ciebie mówi wielka matko tereso ?

Gość normalnie zgroza
Myślicie że powinnam miec w rzyci ze tak powiem to co widzę obok? Już nie mówie o afryce, ale wystarcze ze spojrzę za okno. Sama mam dziecko. I jak widze te malenstwa to staram sie im dać chociaz na lizaka. bo wiem ze ich rodzice piją i biją je.. a opieka spoleczna nie reaguje

dajesz mu lizaka od ktorego popsuja mu sie zeby :O a juz na dentyste to pewnie nie dasz

Gość normalnie zgroza
ja też nie mowie o mlodzieży tylko o dzieciach do 8 lat, ktore nie potrafią radzic sobie same

Gość normalnie zgroza
dentysta jest z NFZ...

Gość trafalgarskuer
No właśnie, dajesz im lizaki, żeby uspokoić własne sumienie, bo pomoc to z tego żadna. To NICZEGO nie zmienia. Możesz się wkurwiać, psioczyć na świat, na kafe. I co z tego. Dalej wszystko jest tak jak było. Tylko tobie jest lżej, bo poczułaś się lepsza, że ty się przejmujesz. A kij ci w oko. Nie jesteś w niczym lepsza.

Gość normalnie zgroza
Dlatego pytam jak pomoc.! Czytaj ze zrozumieniem.. A nie czuje sie przez to lepsza. Nie po to sie pomaga by poczuc sie lepszym

moim zdaniem najlepsza pomoc dla tego calego zakichanego swiata to wysadzic afyrke azjei a meryke poludniowaw kosmos skonczy sie ta pojebana metlanosc tych ludzi i ich pojebane niekonczace sie probelmy bez dna głodu itd..

Gość Niebiessskoooka,,
To ze ludzie tu piszą o wielkiej tragedii bo im pryszcz wyskoczyl na nosie to nie znaczy ze nie maja wiekszych zmartwien i dramatow w zyciu. To sa problemy na miare kafeterii. A nawet jesli, to pozadroscic tylko spokojnego zycia. A ty autorko, zamiast włazic ludziom z buciorami w zycie i ich moralnosc i oceniac co jest warte uwagi a co nie, zajmij sie łaskawie swoim zyciem a nie osądzaniem innych. Bo to jest własnie małostkowosc. Ludzie ktorzy czuja szczerą potrzebe pomagania innym robią to po cichu i anonimowo, nie muszą trabic o tym na okolo jacy są dobrotliwi i lepsi od innych bo to az żenujące

Gość normalnie zgroza
poza tym... nie chodzi o lizaka.. Ja staram sie porozmawiac z takim dzieckiem, pomoc w nauce, cokolwiek. Na lizaka też dam prawda. Ale tylko dla jego uśmiechu

Gość trafalgarskuer
ja mam Spokojnie może niedługo doczekamy się końca świata wszystko pójdzie z dymem. No to ci odpowiedziałam zgrozo, nic nie możesz.

Gość kljhgtyjhyj
pewnie dawajcie żreć Murzynom a za dwadzieścia lat będzie ich dwa razy więcej :O :O :O :O :O

Gość kljhgtyjhyj
moim zdaniem najlepsza pomoc dla tego calego zakichanego swiata to wysadzic afyrke azjei a meryke poludniowaw kosmos skonczy sie ta poj**ana metlanosc tych ludzi i ich poj**ane niekonczace sie probelmy bez dna głodu itd.. dokładnie

Gość fererooo
nie trzeba wysadzac, wystarczy poprostu przestac dokarmiac te leniwe i tępawe istoty. Żyli sobie przez tysiace lat na poziomie małpy ktora dopiero co zlazła z drzewa, wiec niech zyją tak dalej. Wszelkie proby pomocy, wprowadzania zalązkow cywilacji obracali natychmiast w proch. Zaczeli sie tylko mnozyc na potege przy dostawach jedzenia i leków, jak zwierzeta To zbyt prymitywna rasa by wykorzystywac pomoc zresztą za aids tez podziekujmy czarnym braciom z afryki, nie od dzis wiadomo ze to choroba odzwierzeca, przeniesiona na człowieka przez ruchanie małp

Gość bguilyyi
up up