Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nolek 55

mieszkańcy berlina

Polecane posty

Gość nolek 55

Proszę o pomoc osoby znające Berlin a mianowicie chcę zostawić samochod w Berlinie od strony granicy Cotbus - Olszyna na parkingu i pojechać do centrum metrem. Czy ktoś wie gdzie mogę zostawić auto aby blisko była stacja metra?

Gość nolek 55
tak tylko nie wiem co wpisać

no dobra, wiec postaram sie wytlumaczyc. jak wpiszesz trase przez Cottbus do Berlina to sprawdz w szczegolowym opisie czy masz gdzies przed Berlinem autostrade A113 - powinna byc, jesli nie to Cie bedzie kierowal inna droga niz ta ktora ja tu opisze. Jak juz bedziesz na A113 to musisz zjechac na Schoenefeld Sued albo Nord - nie jestem pewna, dlatego wpisz w Nawigacje nazwe ulicy WALTERSDORFER CHAUSSEE, 12355 Berlin. Jak sie znajdziesz na tej ulicy to caly czas prosto dojedziesz na duuze skrzyzowanie na ktorym bedzie zejscie do metra nr. 7 Stacja RUDOW. Co do miejsca to moze byc ciezko na Waltersdorfer Chaussee ale poszukaj w jakiejs bocznej uliczce, z pewnoscia gdzies cos znajdziesz. Jak mam pokierowac liniami metra na konkrwetne rejony to daj znaka, tez pomoge Ci dojechac i tym srodkiem :D

aa i ta ulica sie zaczyna od strony Rudow wiec wpisz nr domu np. 5 to Cie pokieruje prawie pod samo metro jak juz tam dojedziesz to wtedy mozesz pomyslec o szukaniu miejsca, domyslam sie, ze masz diesla starego i dlatego nie mozesz wjechac do centrum? :)

Gość antyMychol
Mycho glupio pindo skad ty masz tyle czasu na forum? Na socjalu siedzisz? :o

twoje marzenie :D🖐️ radze sobie przeczytac moja stopke, wez sobie do serducha slowa w niej zawarte :) a gdybys miala prace taka jak ja to i calusienki dzien lub kilka pod rzad bys mogla sobie ustawic wolnych, no ale nie kazdy ma glowe by sobie wykombinowac zajecie ;)

Gość antyMychol
Pewnie utrzymuje cie jakis Niemiec, albo lepiej Turek. Widac obralas droge na latwizne.