Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karamba 24

Mój facet stracił dziewictwo po pijaku z przypadkowa dziewczyna poznaną w pubie

Polecane posty

Gość Karamba 24

No wiec jak w temacie...Ja czekałam z utrata dziewictwa na własciwego faceta którego bede kochała io któremu bym sie mogła oddac dusza i ciałem... moj stracił dziewictwo po pijaku w pubie z jakas dziewczyna - przygoda na jedna noc, jest ode mnie starszy i lacznie z nia spal z 4 kobietami do tej pory... wszytsko moge zrozumiec ale mimo to boli mnie ze potraktowal sprawe dziewictwa jako zwyczajne pieprz..nie sie :/ teraz mam opory zeby sie z nim przespac bo nie czuje ze to cos wyjatowego... :/

Gość Karamba 24
Nie nie bolało go :P był pijany i mało co czuł :P

Gość Karamba 24
jak borsuk :P he he syfa nie złapał bo jedna z jego byłych poprosiła o badania i podbno było wszystko ok :/ ale to okropne sobei nawet takie cos wyobrazic :/ jak zwierzecy potrafia byc faceci...ze mu do tego łba nie przyszło pomyslec ze moze to bolec jego przyszła partnerke...

Gość Karamba 24
jak borsuk :P he he syfa nie złapał bo jedna z jego byłych poprosiła o badania i podbno było wszystko ok :/ ale to okropne sobei nawet takie cos wyobrazic :/ jak zwierzecy potrafia byc faceci...ze mu do tego łba nie przyszło pomyslec ze moze to bolec jego przyszła partnerke...

Gość Mój były też tak stracił
Zawsze o tym myślałam i nie potrafiłem mu wybaczyć.

Gość Karamba 24
nie zgwałciła.. pewnie jakby był głupi to by sie tak tłumaczył a kaman jest o jego stosunek do pierwszego razu... który wynosi 0. rozumiem jeszcze z kolezanka ale z jakas laska jeszcze po pijaku... fujj az mnie bierze :

Gość Karamba 24
pewnosc..hmm nie wiem...ufam mu bo mówił ze nigdy nie zradzał w zwiazku ale pokazał takim zachowaniem ze jak bedzie tego potrzebowal to po prostu sobie kogos znajdzie...nawet raz wspomnial mi ze jakbysmy zerwali i by mu tego brakowało to by sobie kogos poszukal :/ a ja uwazam ze jesli sex to tylko z milosci... :/ - moj tez tak stracił : czasami mu to wypominasz? nie czujesz sie zle z tym kiedy jestescie razem??

Gość zaslugujesz na dobro
moja siostra tez chronila swoje cnote do slubu a potem to nawet on-maz tego nie docenil,nawet drwil ze nikt jej nie chcial zdradzal ja juz kilka lat po slubie az w koncu ja zostawil prowadzil podwojne zycie i siostra w koncu zaczela deptac mu po pietach,odkryla kochanke ,nie dala sie mamic klamstwami

Gość wawanie warszawa
Jaki twój? moze nie twoj, bo to nie ty go kosztowałaś i smakowałas.

W dupę bym go nawet nie kopnęła! :o Jeśli masz godność, to odejdź, bo całe życie będziesz się czuła przy nim jak szmata. :o

Gość Karamba 24
matko :/ jzu nikomu nie mozna ufac... :-/ ja nie zamierzam czekac do slubu :P ale wiem ze dla niego to prawdopodobnie nic nie znaczy bo sex równie dobrze uprawial wczesniej bez zwiazku (zwiazek zaczal sie po seksie, zdarza sie), a potem po 4 dniach znajomosci spał z dziwczyna wiec milosci na pewno nie bylo, co sam przyznal...

Gość dfbfdh
dobrze, że korzystał bo być prawiczkiem jest przejebanie

Gość Karamba 24
korzystał, skorzystac mozna z toalety...

uwierz ze i gorsze sytuacje sie zdarzaja ja znam przypadki ze i w pociagu ja wychodze z zalozenia ze co bylo wczesniej to bylo i radze tobie sie nie przejmowac na zapas bo tylko wrzodow dostaniesz i spieprzysz moze fajny zwiazek dobranoc ide spac

Gość dfbfdh
masz szczęście że z prostytutką tego nie robił jak wiele prawików 19-21 lat

Gość Karamba 24
nie wiem czy z prostytutka nie było by lepsze przynajmniej wiedziałabym ze to jakos zaplanowal i byl w miare trzezwy...

Gość dfbfdh
no to gratuluje inteligencji robisz z igly widly kazdy normalny ruchajacy chlopak wyrwal cos na imprezie

Gość Karamba 24
tak zwłaszcza na pierwszy raz :P na bank :P wczesniej byłam z facetem 4 lata (to on chciał czekac do slubu), był 5 lat starszy wiec jakos mozna bez "wyrywania" i "korzystania" ...

Gość dfbfdh
mowilem ruchajacy a nie prawiczek, ale zamiast sie cieszyc z tego to pierdolisz od rzeczy prawik to jest problem a ty szukasz swietszego od ksiedza

Gość mam nadziejeee
że w życiu nie trafi mi się bliższa znajomość z tak mentalnie odklejoną babą. słodki jezu, myślałem, że robicie sobie jaja, ale chyba nie... :o dziwne jest to forum, bez kitu.

Gość Karamba 24
"ruchajacy a nie prawiczek" jak przespał sie z ta baba to był prawiczkiem!! przeciez napisałam ze ja wyrwał i tak stracił dziewictwo...

Gość Karamba 24
nie wiem co masz na mysli uzywajac zwrotu "mentalnie odklejona" ale jesli chodzi ci o to ze nie uznaje sexu bez milosci to oszczedz sobie...

Gość dfbfdh
jestes malo inteligentna osoba

Gość Karamba 24
po czym wnioskujesz?? tylko po tym ze jestem nadwrazliwa w tych sprawach?