Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhbhbhbhbhbbh

Łapanie faceta na dziecko

Polecane posty

Gość bhbhbhbhbhbbh

jak postrzegacie? On chce wyjechac a ona niespodziewanie zachodzi w ciąże.

Myślę, że to nie najlepszy pomysł 1-on może i tak wyjechać 2-on może zostać "trochę" i później wyjechać 3-możecie się męczyć razem kilka lat Chce jechać, niech jedzie, związek na siłę nie ma sensu.

Gość bhbhbhbhbhbbh
Ale to nie ja zaciążyłam. :)

Gość blahhha
Niech dziewczyna szuka na serwisach randkowych facetów którzy godzą się na dziecko, i niech szuka z głową , to znajdzie. Bo to już by miało większy sens, niż taki szantaż.

Ja chciałam złapać mojego męża na dziecko... A ten uparciuch postanowił się ożenić ze mną wcześniej ;P Tak więc dziecko urodziło się 2 lata po ślubie... Co ma wisieć nie utonie :)

Gość htrthtggggggggg
Bylam mloda glupia... wymyslilam sobie ze gdy zajde w ciaze bede z moim ukochanym szczesliwa cale zycie... 4 lata po slubie i urodzeniu dziecka ... totalna masakra zero szacunku do siebie wiaze nas tylko dziecko.

Gość gewrtopq
To jest okropne z wielu względów...kobieta upodla, traktuje faceta jak jakąś rzecz, a dziecko staje się kartą przetargową...coś okropnego!

Odradzam. Nikogo nie zatrzyma się na siłę, zresztą chyba żadna nie chciałaby, żeby mąż/partner był z nią tylko ze względu na dziecko. No i potem dziecko/ dzieci wychowują się w niepełnych rodzinach lub patrzą na ciągłe zgrzyty matki z ojcem..

Gość bhbhbhbhbhbbh
up

znam dwa przypadki z bliskiego mi otoczenia gdzie doszło do tzw "łapanki na dziecko" od tamtej pory minęły 4 lata, żadna z tych par nie jest razem pomimo ślubu, wspólnych chwil z dzieckiem etc.. ale jak dziewczyna po ślubie mówi do swojego faceta, że jej chodziło tylko o papierek albo o meldunek albo o inne aspekty prawne to ręce opadają, szkoda mi takich ludzi i ich dzieci bo nic dobrego z takiego postępowania nie wynika :(

Gość do htrthtggggggggg
każdy jest młody, a ty wyjątkowo byłaś pierdolnięta, i zazwyczaj, jak ktoś jest taki to pozostanie do końca życia, także mam nadzieję, że ciebie żaden normalny chłop nie zechce, bo szkoda chłopa

Gość lakkkkkaa
ja znam przypadek co ciąża trwała 12 miesięcy, tak kurwisko kombinowała, udawała ciąże w której nie była

Gość najlepszy patent na ,,, jak
spierdolić sobie zycie a dziecku przy okazji też

Gość w rodzinie był taki przypadek
odwiedziono faceta i od ożenku i od wspólnego bycia z tą dziewczyną. Dziś tworzy rodzinę z kobietą, która nie uciekała się do takich metod.

Gość w rodzinie był taki przypadek
odwiedziono faceta i od ożenku i od wspólnego bycia z tą dziewczyną. Dziś tworzy rodzinę z kobietą, która nie uciekała się do takich metod.

Nie polecam. Po roku zwiazku zaszlam w ciaze aby go zatrzymac. Nie udalo sie. Przemeczylismy sie jakos przez okres ciazy. Urodzilam, on odszedl. :(

Gość bhbhbhbhbhbhb
A dlaczego zdecydowałas się akurat na ten argument, by go zatrzymac? Nie miałaś mu nic innego do zaoferowania?

Bo go kochalam. Chcialam wyjsc za niego. Mial byc slub. Bylam idiotka. Zreszta mialam wtedy 19 lat. Mloda i glupia.

Gość bgjuvfbefh
up

Gość province aux
Na dziecko muszą łapać męża desperatki, z którymi facet nie zostałby gdyby nie zaszły w ciążę. Najgorszy i najmniej wartościowy sort kobiet.

Gość kocham do szalenstwa;)
znam z bliskiego otoczenia 2 przypadki lapania na dziecko..pierwsza chlopak zostawil nie caly miesiac po urodzeniu dziecka a chcial i tak juz w trakcie samej ciazy, tyle ze ta dupa zlapala potem innego na drugie dziecko i tamten juz wzial z nia slub, drugi przypadek..ona w ciazy, starzy jej zmuszali chlopaka do slubu, no bo jak to samotna matka, zaproszenia powysylali, suknia sie szyla a chlopak raz wyszedl do pracy i juz nie wrocil i tak sie to skonczylo

Gość otycvujnm
up

Gość mireczkowataaa
a ja mysle, ze nie ma czegoś takiego jak "łapanie na dziecko". Bo jeśli facet dziecka mieć nie chce to go nie ma. Są prezerwatywy chociażby.

Gość aj dont nou
mireczkowata + niby tak, ale jesli sa razem od x czasu a kobieta bierze tabsy, to moze zlapac faceta na dziecko odstawiajac tabsy i nie mowiac mu o tym..

Gość mireczkowataaa
niby tak, ale jeśli facet dziecka mieć nie chce to używa prezerwatyw. Ufając w tym temacie kobiecie musi liczyć się z tym, ze nie ma nad tym kontroli, prawda? W związku z powyzszym zakłada chyba, ze ciąza tragedia nie będzie.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.

Gość koczzkodan
Dziwie sie takim kobietom. ja rozumiem,ze kochaja,ze chca za wszelka cene -ale do milosci nie da sie nikogo zmusic. To jest strasznie upokarzajace dla ko iety,okropne wobec faceta i najgorsze,ze zawsze cierpi na tym dziecko niewinne

Gość bhbhbhbhbhbhbhbhb
Skoro kobiety w zasadzie jednoznacznie są przeciwne takiej metodzie, to dlaczego takie sytuacje wciąż mają miejsce?