Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletuje wyprawke

jaki smoczek i gdzie dobre pieluchy?

Polecane posty

Gość kompletuje wyprawke

jw.potrzebuje informacji.jaki smoczek polecacie?robie wyprawke pierwszy raz i nie wiem naprawde.tyle tego jest ,nie wiem co wybrac.nie chodzi mi o smoczek do butelki tylko taki normalny.wiem ze byc moze moje dziecko nie bedzie go uzywalo ale jeden kupic moge w razie czego. i pieluchy tetrowe.gdzie sie kupie takie pieluchy na jakich my sie wychowalysmy?chodzi mi o taka porzadna gruba flanele.bo te co ogladalam sa tragiczne.i wole nie uzywac niz kupowac taki badziew.prosze o pomoc doswiadczone mamy

Smoczek polecam NUK- jest dobrze wycięty i nie zakrywa noska noworodkowi (jak np TT). Pieluch tetrowych dobrej jakości nie znalazłam do dziś.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
Zdecyduj się. Albo pytasz o tetrę albo o flanelę...

Moje dzieci miały avent, pieluchy - na początku używałam pampersów, potem przerzuciłam się na te z tesco.

Gość kompletuje wyprawke
pytam o tetre.przepraszam.zle napisalam.

Gość jjdhdsvkfs
moje dzieci smoków aventu nie bardzo- one są takie jakieś za długie. nuk faktycznie fajny- ale moja młodsza córa potrafiła go rozwalić w dwa tygodnie. nie wiem jak ona to robiła. teraz siedzi na tt ale jest już strarsza i nic jej się nie zakrywa

Gość kompletuje wyprawke
ale piszecie to tych smoczkach uspokajajacych?? bo mi o te chodzi

Gość No to może...
ja polecam smoki MAM są takie malutkie dla noworodków

Gość ja polecam smoki lovi
tetre dostalam, wiec nie mialam wyboru

Gość jjdhdsvkfs
właśnie o smokach uspokajaczach:) ale powiem Tobie, że każde dziecko ma inne preferencja- chociaż zazwyczaj akceptuje to, co mu się za pierwszym razem podetknie. moje dzieci dostały na wstępie avent i je ciamkały. przy małej raz nie miałam pod ręką a. i dałam jej nuka. zobaczyłam że ssie z większym upodobaniem więc nie zabierałam. ale zwykle co poda się pierwszego dnia to zostaje na stałe.

Pieluch tetrowych nie używałam wcale, tylko Pampersy. Smoczek też bardzo krótko, nawet nie pamiętam jakiej był firmy.

Gość karmilam pol roku
polecam avent a pieluchy na poczatku uzywalam pampers pozniej przerzuciłam sie na happy bo pampers mi dziecko odparzał - wiec to moge z wlasnego doswiadczenia polecic.

Gość l;asd'asj,
smoczek - nuk albo lovi.

Pieluchy tetrowe dostałam wiec nie pomogę, smoczki u nas sprawdzają sie lovi.

Gość gość
Witam. Serdecznie zapraszam do naszego sklepu internetowegowww.gumowakaczuszka.pl znajdziecie tam świetny smoczek firmy Yoomi. Smoczki Yoomi kształtem przypominają pierś matki, co ułatwia przejście z karmienia piersią na karmienie butelką lub karmienie mieszane. Zapraszam do zapoznania się z naszą pełna ofertą