Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gibus

Atrakcyjne, czy mniej trakcyjne. Ktore czesciej daja

Polecane posty

Gość mąż swojej żony
No okej.Moze przesadziłem.Zdania jednak nie zmieniam.Kształty nie mają tu nic do rzeczy.To dzieje się w mózgu.Równie dobrze mogę powiedzieć że szczuplutkie są bardziej chętne na bunga bunga bo akurat ja mam takie doświadczenia.A jednak nie generalizuję i śmieszy mnie to budowanie teorii zależności między budową ciała a ochotą na seks.

o czym ty piszesz czlowieku???uwazasz,ze wyglad zewnetrzny nie ma nic wspolnego z pociagiem seksualnym?

Kobieta inteligentna i świadoma swojej atrakcyjności jest lepszą kusicielką i celuje w wyższą półkę. Kształty, piękne ciało mają tu ogromne znaczenie, bo kobieta czująca się bardziej atrakcyjnie jest bardziej pewna siebie, a to zawsze działa jak magnes.

Zauważyliście jak ciekawie sformułowane jest pytanie ? "Które częściej dają" A dlaczego nie "które częściej biorą" ? :p

Kusząca i pełnousta kobieto, myślę, że wiesz co znaczy atomowe uderzenie z biodra z głośnym tryumfalnym ryknięciem :-)

Vieviór, bo małolaci są nieświadomi tego, że kobieta potrafi zabrać dużo więcej niż im się wydaje ;-)

Nie tylko małolaci. Zwlaszcza, że w w pierwszym namiętnym okresie związku my mężczyźni tak lekkomyślnie wyzbywamy się zalet naszej dojrzałości ;)

Androgen Kusząca i pełnousta kobieto, myślę, że wiesz co znaczy atomowe uderzenie z biodra z głośnym tryumfalnym ryknięciem brzmi jak totalna zaglada.:classic_cool:jesli niebo zacznie pekac nad nami tak jak majowie prorokowali-przybiegne do ciebie na kosmiczny final.

Ale my przynajmniej wiemy co dostajemy w zamian :-) Nad hormonami niestety nie daje się zawsze panować.

W zamian dostajemy tylko kolejne piękne wspomnienie, tak wielce liczące się w podsumowaniu naszych życiowych dokonań :p

Gość bart mat
ja mam wrażenie, że otwartość seksualna kobiet o powiedzmy pełniejszych kształtach bierze się z braku kompleksów. Szczuplejsze, pomimo nawet ekstra figury, najczęściej mają kompleks za małego biustu. Nie mają z tym problemu pulchniejsze.

Dlaczego tak pesymistycznie vieviór? Przecież seks z piękną kobietą jest wart każdego poświęcenia ;-) Eddita, nie musimy czekać na koniec świata :-) Zresztą tych kataklizmów przypisywanych do kalendarza Majów nic nie zapowiada.

Może już był. Ale nie wykorzystywalismy go do takich celów. Żeby znaleźć się tak blisko kogoś.... Bliżej, niż to możliwe realu. To narzędzie nas zmienia ale nie wiem jeszcze czy na lepsze. :)

androgen kusicielu.zastanowie sie.ale juz wiem,ze to ty szybciej bys do mnie przybiegl ;)

"Zresztą tych kataklizmów przypisywanych do kalendarza Majów nic nie zapowiada. " Bo to miała być niespodzianka. Tylko media niepotrzebnie rozdmuchaly sprawę :classic_cool:

vievior wyobrazasz sobie,co dzialoby sie na naszej zepsutej planecie,gdybysmy dysponowali sprzetem potwierdzajacym w 100% koniec swiata w grudniu?

Wiem, że ja musiałbym nadrobić zaleglości w pracy. Mój szef jest bardzo zasadniczy w tym względzie :classic_cool:

skoro wiesz,ze bys musial... ja zajelabym sie nadrobieniem przyjemniejszych zaleglosci. ;)