Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia1996

Czy on mnie zdradza????????

Polecane posty

Jestem z facetem od ponad pol roku...jest troche starszy,ale mi to nie przeszkadza :) Ale do rzeczy.Chodzi o to,ze wczoraj (po tym jak odwiozl mnie do domu),dostalam od niego smsa o takiej tresci "kochanie,wlasnie wyjechalem z biura,zaraz bede,grzej obiadek :* "...Napisalam mu o co chodzi,co to ma byc i wogole,dzwonilam,ale nie odbieral :/ Pozniej napisal,ze to mial byc taki zart,zebym byla troche o niego zazdrosna :[ Sama nie wiem co o tym myslec :-( Mial kiedys zone,ale twierdzi,ze sie rozwiedli,bo go zdradzila :-S Jak to sprawdic?

Gość seryjnysamobojca
przykro mi facet cie zdradza sam tak robilem wiele razy odpusc sobie

Gość 322222222222222222222222222222
NO raczej na pewno Cie zdradza...

Gość rozarozana
oj chyba raczej facet prowadzi podwojne zycie, nie daj sie na to nabrac... pewnie pomylily sie numery... i teraz udaje glupka a wspolzyjecie..? moze chce sexu z mlodsza, fantazje itd.

Gość aneczkal....
No niestety ewidentnie ma kogos :( ...i to kogos z kim mieszka :/ Byłas kiedys u niego?

Gość germanistka86
jeśli masz naprawdę 16 lat, a to wynika z niku to możesz się zastanawiać. Takie młode dziewczyny maja jeszcze złudzenia. Ale lepiej zejdź na ziemię, bo on na pewno ma dalej żonę...

Nie...nie bylam u niego.Zawsze sie spotykamy na miescie,albo w hotelu,albo jedziemy gdzies za miasto,bo on nie chce,zeby ludzie gadali :/ ze ja 16lat a on 34lata...moze faktycznie robi mnie w chuja :-(

Wspolczuje jego zonie, gdyby sie dowiedziala, ze facet rucha dziecko na boku to by sie zalamala kobieta. Znajdz sobie dziewczyno rowiesnika, maksymalnie 18 lat, a nie za faceta 34 letniego sie bierzesz. To nie jest prowokacja czasami?

Jetem z facetem pół roku. Pewnego razu przyszłam wcześniej z pracy, weszłam do sypialni i zastałam w moim łóżku nagą kobietę. Mąż powiedział że to jego siostra i dostała wysokiej gorączki. To jednak brzmi niezbyt wiarygodnie bo w pokoju było otwarte okno a było zimno. Mam więc pytanie czy on mnie zdradza?

a co on tobie niby mowil ze kawaler czy co ? cos na bank sie dzieje.., moze dkieruj rozmoee tak zeby zaproponowac spotkanie u niego w domu.. ale swoja droga nie popieram takiego czegos, jestes za mloda dla takiego pryka.... no sory masz 16 lat max 22 lata powinien miec twoj facet...

Wlasnie mu napisalam,ze chcialabym sie spotkac wkoncu U NIEGO,a on na to,ze nie da rady,bo ludzie beda gadali,ze pedofil,a on woli tego uniknac i zebym nie robila problemow,bo sie wiecej ze mna nie spotka :-(

Gość sabaczka
Dziewczyno przeciez to jasne jak slonce ze on cie oszukuje. Teraz ty mu napisz ze w takim razie konczymy te znajomosc. Co za gościu. Numery mu sie pomylily a teraz struga pajaca.