Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toska555

tabletki na wywołanie miesiączki

Polecane posty

czy ginekolog może przepisać tabletki na wywołanie miesiączki bez zgody rodziców ?

Gość nunnc
chodzi ci o leki typu luteina czy duphaston? Jeśli jesteś niepełnoletnia to i do lekarza musisz iść z opiekunem.

Gość znowu ty
wakacje sie zaczely gowniazeria na forach

Jeżeli rzeczywiscie jest w ciąży to duphaston ani luteina nie wywołają miesięczki.W gazetach i na necie pełno jest ofert typu-farmakologiczne wywolywanie miesiączki.ale to przecież aborcja i jestw naszym kraju zakazana.

Gość klcxjhlz jk
normalny gin najpierw zrobi usg i oczywiste dla niego bedzie ze kobieta w takiej sytuacji ma miec już zrobiony test(!) powiedziec o wyniku itd, itd Prawdopodobnie później da luteine. Jednak, luteina ma dwa dzialania: Jesli jest w ciazy to PODTRZYMA ciaze, jesli nie to szybciej dostanie ores..

Gość nunnc
Tak się domyślałam ale wolałam się upewnić. To nie jest wywołanie okresu ale aborcja a to jest w naszym kraju zabronione przez prawo.

Gość no coos
A ta ciąża to potwierdzona tak w ogóle? Test robiła albo beta hcg? Czy tak tylko zakłada bo ma opóźnienie?

Gość na tabletki po
To już za późno bo to tylko 72h. a tabletki wczesnoporonne są u nas zabronione.

tak do końca nie jest sumie robila test w dzien miesiaczki wtedy kiedy powinna dostac wyszedl negtywny i tydzien pozniej to wyszla slaba kreska

Gość safFASDFSDFSDF
A ile masz lat Ja miałam 16 lat i nadal nie maiałam miesiaczki (u mnie to chyba rodzinne) wiec musialam z mama przyjsc na pierwszą wizyte do gina potem juz chodziłam sama.

Gość safFASDFSDFSDF
haha nie przeczytałam uwaznie topiku wywołanie miesiaczki nic jej nie da...nie poroni przez to a wrecz jest ryzyko ze moze urodzic chore dziecko...xd

Gość GInekologZPOLECENIAa
Diewczyny ja moge Wam polecic dobrego ginekologa ktory wykonuje zabiegi albo jesli chcecie odpowiednie tabletki na wywołanie poronienia to tez jest możliwosc wysłania juz gotowej recepty . Gosc jest godny zaufania i napewno cos doradzi 502 427 780