Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwvrfvrefvre

Dlaczego nikt nie szanuje introwertykow?

Polecane posty

Gość fwvrfvrefvre

?

Gość trele fere
bo nic nie mowia, wiec inni mysla o nich, ze nia maja nic ciekawego do powiedzenia

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
bo inni myślą, że to osoby nudne, nie mające nic do powiedzenia.Czasami mogą myśleć, że są zarozumiałe.

hmm, nie ja, nie autor tematu (chyba), również nie mój kot.. :classic_cool: czyżby frodo the niziołek?? : O : O : O życzę udanych seksów :classic_cool:

to ta dziewczyna, co wspominałeś o niej kiedyś na kafe, że Ci zawróciła pod kopułą? :classic_cool: w ogóle co to za randka będzie, opowiedz coś więcej :P

Gość jan.stark.rozowy
a jak rozumiesz słowo introwertyk? introwertyk może być towarzyski i otwarty introwertyzm oznacza to, ze człowiek ładuje się w samotności, by mieć siłę do kontaktów z ludźmi

Tak to ta:D A tak idziemy coś przeszamać, jakieś piwko, nic takiego ale wiesz...pierwsze rande w moim wieku, to człowiek trochę głupieje:P Ale najlepsze jest to, że nie jestem napiętnowany wzrostem:D Za uświadomienie mi tego faktu normalnie bym ją tak.......rrrrrraaaaa.....

co do męskich strojów to się może nie będę wypowiadać, bo jeszcze mnie posłuchasz i będę się czuła odpowiedzialna za powodzenie Twojej randki :classic_cool:

O to się nie martwię, popytam tu i tam i coś wymyślę.Ale na pewno będę wyglądał zabójczo. Tzn zabójczo w pozytywnym znaczeniu, nie że jak mnie zobaczy to popełni harakiri:P

Frodo, tutaj wszyscy pisali na kafe, że ten wzrost nieszczęsny nie skazuje Cię na wygnanie społeczne, ale nie wierzyłeś. Teraz żyj w zaskoku :classic_cool: Wiarełe w głębi duszy by się cieszył. :classic_cool:

Oj Pinky - myślisz, że jakby pisali 40 kilowej anorektyczce, że nie jest gruba, to by uwierzyła? Ja się po prostu dygałem, to nie jest takie proste zaprosić gdzieś dziewczynę...

Gość Zuzanna Amelia & 27
Frodo - gratulacje. Tylko nie zacznij znowu chrzanic frazesow o wzroscie bo nawet jak ta dziewczyna jest w Tobie zakochana to rozpierniczysz to uczucie w drzazgi. Wzrost - temat tabu - pamietaj. Jedno zdanie na ten temat i nie masz dziewczyny.

Gość re-miniscencja
A jaki ta laska ma feler, że na Ciebie poleciała? Widziałeś ją chociaż już?

Gość bhamber
Wady ukryte i tak wyjdą w użytkowaniu. Pamiętam też byłem w euforii po meczu z Rosją przez kilka dni, ale po meczu z Czechami wszystko opadło. Także ciesz się do tego piątku bo potem może być jak z naszą reprezentacją.

Pinky - będę trzymał:D Na takie akcje jak na tym zdjęciu to ja się nie nastawiam, bo wiesz...Ja jestem kompletnie dziki w tym temacie, nie byłem nigdy w takiej sytuacji i nie wiem jak się zachować. Prawdopodobieństwo, że tak od razu wyjdzie jest raczej znikome. Ale chociaż będę miał fajny wieczór:) Wiara - zacznij bywać to się nauczysz. Ja kiedyś miałem problem z żarciem w miejscach publicznych, ale się nauczyłem i już nie mam:)