Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwvrfvrefvre

Dlaczego nikt nie szanuje introwertykow?

Polecane posty

Chyba odwołam, powiem, że mi coś wypadło omg, nie rób nam tego. najpierw reprezentacja Polski poległa na mistrzostwach, teraz Ty.. i w co my mamy wierzyć? :P🖐️

Frodo nic nie kombinuj za wiele. Ubierz się normalnie ewentualnie jakaś koszula + wyperfumuj się lekko i pamiętaj o czystych butach , paznokciach , świeżym oddechu..po prostu się wypucuj..sam prysznic 20 min przed samym wyjściem też odstresuje .

Gość re-miniscencja
Sugeruje jeszcze byś spuścił z krzyża przed randką. Pocałujecie się czy coś i wystrzelisz z napięcia. A tego pewnie byś nie chciał.

Pinky - za buźkę dam z czystym sumieniem dyszkę, w sensie, że centralnie mój typ. Naprawdę. Za ciałko to nie wiem ile, nie umiem tak oceniać bo jak rozróżnić 5 od 6 czy 7 od 8? Jest niska, szczupła, więc mój typ, no cycuszki mogłaby mieć trochę większe, ale przecież od czasów Lolo Ferrari to każda kobieta mogłaby mieć większe. Skali Ci nie ocenię, ale jest naprawdę super

Gość Zuzanna Amelia & 27
20:00 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Żebym tylko ja d**y nie dał... Raczej daj - jesli bedzie okazja.

Lolo czy ta (już w krótce hłe hłe hłe) "moja"?:) Db Pink, dzięki za rozmowę, wiesz, w realu to nie mogę nikomu powiedzieć jak bardzo się cieszę na tę randke, kumple by mieli bękę, wiesz jak jest. Spadam, bo meczyk za niedługo, a jeszcze piwa nie kupiłem. Papatki🖐️

Gość następny jełop który
myli introwertyzm z kompleksami/depresją/zaburzeniami psychicznymi. Introwertycy - zdrowi na mózg - nie mają problemów z życiem i nie smęca na kafeterii :classic_cool: