Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasleeeepxx

MAŁE PIERSI !!

Polecane posty

Gość xasleeeepxx

Cześć, piszę tu bo już nie wiem sama co mam ze sobą zrobić. Liczę, że zrozumiecie mnie a nie bedziecie wypisywać, że jestem niemądra pisząc tu itp.. Otóż moim problemem są małe piersi.. Prawie ich brak. Nie wiem jak mam sobie poradzić z tym kompleksem.. ; / . Mój chłopak mnie chyba niepodświadomie zniechęca do tego by uwierzyć w siebie.. Bo np. lezymy sobie na kanapie u niego i oglądamy nie wiem serial/film cokolwiek.. i ciągle komentuje jakieś kobiety w stylu ' z tyłu plecy z przodu plecy pan Bóg stworzył ją dla hecy ' . No niby to zabawne.. Ale tak to usłyszałam i w głębi siebie zastanowiłam się ' no ej.. przecież ja właśnie nie mam w ogóle piersi.. ' To jak ja mam sie przed nim rozebrać.?! . Zdecydowanie woli kobiety 'okrąglejsze'. Ale ja nawet nie mogę przytyć.. Mam taką przemianę materii.. I nie chciałabym się zmieniać tylko dlatego, ze on tego chce. Nic nigdy nie powiedzial na temat moich piersi.. Czasem gdy leżymy i się wygłupiamy on np. probuje mnie ugryźć w nie.. Ale ja od razu 'zabieram' go z tamtego miejsca.. W piątek jedziemy na 3 dni nad morze.. jak bd ładna pogoda to przecież chciałabym się móc normalnie opalać na stroju.. Ale naprawdę się wtydzę i krępuję.. ;/ Mam stanik od stroju idealnie dopasowany.. niestety ani mi optycznie ich nie powiększa ani nic.. tylko ' ukazuje szarą rzeczywistość ' .. Kurcze.. trudne to :(

Gość tomaszczesio
masz moze fotke

Gość O właśnie!
Poka tzytzki :)

Też mam taki problem :( wstydze się ich i skutecznie próbuje wymyślać historyjki mojemu chłopakowi, że poprostu nie lubie być tam dotykana itp :(

Gość xasleeeepxx
napiszę do Ciebie na maila.

Gość do-O właśnie
a Ty co pokażesz?

Gość do-O właśnie!
a Ty co pokażesz?

Gość triu
jaki masz rozmiar? a on w ogole je widzial kiedys nago?:) tez mam male, moze Ci cos doradze :)

Gość Tell_my_why...
dziewczyny, nie przejmujcie sie, moze do waszej budowy ciala wlasnie pasuja male zreszta male jedrne a duze zazwyczaj obwisle z rozstepami...

Gość małe cycuszki są ok
ej dziewczyny ogarnijcie się ! skoro wasi faceci sa przy was to znaczy ze akceptuja ich wielkośc ... mnie osobiście jaraja małe piersi :)

Gość xasleeeepxx
No nie widział mnie nago.. I właśnie chciałabym, żeby zobaczył. Wtedy bym może przestała sie zamartwiać.. Ale mowie, ze tego weekendu nie przeżyje nawet na głupim stroju kąpielowym..

Gość Tell_my_why...
ja tez lubie małe, zreszta czy duze czy male nie ma to dla mnie znaczenia... powiem wam szczerze ze wieksze znaczenie ma czy kobieta sie ladnie ubiera a piersi małe czy duze to sprawa drugorzędna

Gość Tell_my_why...
jak juz smiesza mnie dziewczyny ktore maja małe piersi i na sile staraja sie je optycznie powiekszyc, czyli sciskajac mocniej staniki itd.!! po cholere to robicie!!!! mialem pare takich panienek, wygladalo ze maja niezle cycki, przy sciaganiu stanika bylem w szoku! wiec sluchajcie jesli sa male nie kombinujcie z nimi zeby w bluzce wydawaly sie duze.... bo mnie to wkurzalo, takie oszustwo, sa male nie ma problemu ale gdy widze duze sciagam stanik a tam kiepsko to juz sie wkurzyc mozna. masz male cycuszki, mozesz go oniesmielic i nie zalozyc staniczka, niesamowicie to jest erotyczne...

Gość xasleeeepxx
83 w biuście 72 pod..

Gość małe cycuszki sa ok
przełam się im szybciej tym lepiej .... jak nie zaakceptuje (w co wątpie) to znaczy ż enie zasługuje na ciebie

Gość Tell_my_why...
jak juz smiesza mnie dziewczyny ktore maja małe piersi i na sile staraja sie je optycznie powiekszyc, czyli sciskajac mocniej staniki itd.!! po cholere to robicie!!!! mialem pare takich panienek, wygladalo ze maja niezle cycki, przy sciaganiu stanika bylem w szoku! wiec sluchajcie jesli sa male nie kombinujcie z nimi zeby w bluzce wydawaly sie duze.... bo mnie to wkurzalo, takie oszustwo, sa male nie ma problemu ale gdy widze duze sciagam stanik a tam kiepsko to juz sie wkurzyc mozna. masz male cycuszki, mozesz go oniesmielic i nie zalozyc staniczka, niesamowicie to jest erotyczne...

Gość xasleeeepxx
83 w biuście 72 pod..

Gość małe cycuszki sa ok
przełam się im szybciej tym lepiej .... jak nie zaakceptuje (w co wątpie) to znaczy ż enie zasługuje na ciebie

Gość xasleeeepxx
Jestem szczypła i to wszystko wydaje mi sie takie nie wiem.. dziecięce strasznie.. do pasa w dół.. a nogi już jest tak jak powinno być.. Ale strasznie sie krępuje..

Gość małe cycuszki sa ok
tell akurat musze sie z tobą zgodzić co do oszustwa , to bez sensu to jak by facet z niewielkim penisem wkładał parówke w slipki na plaży :) a ty xas.. nie wiesz co tracisz

Gość małe cycuszki sa ok
tell akurat musze sie z tobą zgodzić co do oszustwa , to bez sensu to jak by facet z niewielkim penisem wkładał parówke w slipki na plaży :) a ty xas.. nie wiesz co tracisz

Gość triu
po 1. nie przejmuj się :) ja mam małe a mój facet się nimi zachwyca, jak w tv widzi duże to mówi "ale bimbały" - w sensie, że duże, ale za to obwisłe i brzydkie. po 2. jak zobaczy Cię nago to możliwe, że przestanie komentować, że z przodu plecy :) może przez bluzkę wydają mu się większe i nawet nie wie, że sprawia Ci przykrość. a nawet jeśli nie przestanie to wiesz, oni nie zwracają uwagi na to, co mówią :) to że tak komentuje to nie znaczy, że nie lubi Twoich :) zaraz wroce i napisze Ci co mozesz zrobic tylko zresetuje kompa

Gość małe cycuszki sa ok

Gość twojemu facetowi
po prostu brak wyczucia ... walić takie teksty przy kobiecie , to jak bawić się niewybuchem. A tak poza tym, to się zbytnio nie przejmuj, bo sam biust duży czy mały nie przesądza o atrakcyjności kobiety. Wiem coś o tym, bo już trochę latek mi stuknęło i kiedyś też myślałem , że tylko odpowiednich rozmiarów piersi są w stanie mnie podkręcić. Trafiłem jednak na taką kobietę, która mimo, że można powiedzieć nic nie miała to cała aż emanowała kobiecością. Przy niej stał mi prawie na zawołanie, tak mnie podniecała.

Gość Galiqa
Tez mam taki problem, a razej juz nie mam bo sie tym nie przejmuje. Ale do tego musialam dorosnac. Jak bylam mlodsza to ladowalam pod bluzke push-upy, do kieszonek rozne silikonowe wkladki, gabki. Teraz nosze lekko usztywniane staniki i mam gdzies co ludzie mysla. W wiekszosci sytuacji, bo przy chlopaku sie nie krepuje, przy obcych rowniez, lecz jak mam isc na plaze czy basen z chlopakiem i jego znajomymi, czyli jego kumplami i ich dziewczynami to moja samoocena jest rowna zeru i najczesciej sie z tego wykrecam. Moze Twoj chlopak komentuje w zartach kobiety z TV nie dlatego aby Ci dopiec, a dlatego ze nie widzi problemu ze masz male i mu to nie przeszkadza. Chyba ze nosisz pancerze i chlopak mysli ze masz 3 rozmiary wieksze ;)

Gość Tell_my_why...
wiesz co do piersi nie tylko chodzi o wielkosc, ale ksztalt, sutki itd. wiec nie przejmujcie sie dziewczyny, wszystkie cycki sa ladne, male i duze tak jak pisalem male tez mi sie podobaja, szczegolnei gdy kobieta ma dziewczeca budowe tym bardziej takie wspanieale pasuja.... tylko nei ooszukuj go ze masz duze w ciuchach bo bedzie rozczarowany.... kurde dlaczego kobiety przejmuja sie takimi rzeczami ktore nie maja znaczenia.... a nie mozecie docenic np tego ze sa jedrne.... lubicie pieszczoty swoich piersi czy ze wzgledu na wielkosc tez was denerwuje dotyk?

Gość xasleeeepxx
Mnie osobiście denerwuje dotyk.. Chociaż przy poprzednim chłopaku nie mialam problemu zadnego z piersiami.. mogł sobie je pieścic dotykać wszystko.. Ale teraz to ciut.. dziwniejsza sprawa.. Nie, nie noszę push-up'ow ;p To bez sensu..

Gość triu
jestem z powrotem :) a więc jak już mówiłam, nie przejmuj się :) najlepiej zaakceptuj takie, jakie masz, bo naprawdę wielu facetom właśnie takie się podobają :) ale jeśli sama się źle z takimi czujesz to proponuję żebyś zaczęła brać pigułki anty. ja brałam jakoś przez rok i piersi mi się powiększyły, potem przestałam brać a piersi zostały :) dobry jest też balsam z new looka, "zbiera" piersi i stają się ciut większe. jeśli chodzi o strój kąpielowy to ja już przetestowałam wszystkie możliwe i najlepszy jest wiązany na szyi, bez żadnych push upów itd. miseczki takie zwykłe z materiału, ale taki z naszytym czymś -> ja mam taki, że całe miseczki są z naszytymi na wierzchu drobymi kwiatuszkami (nie płaskimi, tylko taki, że tym kwiatkom odstają płatki), mogą być też jakieś kokardki itd. :) wtedy piersi wyglądają na większe.

Gość Tell_my_why...
ciut dziwniejsza? moja ma b uwaza ze bardzo male ktorych sie wstydzi i nie nawidzi ich pieszczot, moze przez pare lat lizalem jej sutki 2 razy i to chwilke nawet ona nei wie jak mnei i siebie krzywdzi., bo gdyby sie przekonala jakie moze byc to mile

Gość triu
a jaką masz miseczkę?