Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

buty

Polecane posty

Tyle się mówi o całowaniu stóp dziewczynom. A ja mam inne pytanie: czy chłopak całował Wam kiedyś buty?

Gość przyłapałam swojego
jak ukrył się z moimi butami w kuchennym kredensie i tam je obcałowywał :(

no to nieźle. To były jakieś seksowne buty, czy takie zwyczajne? Mi raczej chodziło o sytuacje, kiedy to dziewczyna ma buty założone na nogach...

Gość fghfhhgf
Tak. I torebkę. A nawet płaszcz zimowy. Normalnie mam tam takie strefy erogenne, ze jak tylko otwiera. Szafę to mam ciarki na plecach.

mi np. się zdarzyło ( i to parę razy) całować buty swojej dziewczynie. I piszę to serio...

Gość fghfhhgf
A jak otwiera kredens w kuchni mam ciarki na całym ciele.

Gość fghfhhgf
No i ch*** mnie to obchodzi szczerze mówiąc. Nie czuję butami, dokładnie takie samo wrażenie to robi na mnie jakby mnie calowal po torebce :O kumasz? Gówno mnie obchodzą moje buty, bo mój układ nerwowy tam nie sięga :O

fgh: jakbyś miała je na sobie i całował by Ci stopy i buty to byłoby przyjemne...

Gość fghfhhgf
Weź ty najpierw pomysł trochę zanim zaczniesz fantazjowac. Ty jesteś fetyszysta i ciebie buty podniecają. Przeciętna kobietę buty podniecają tyle co jej bluzka czy dżinsy. Dlaczego nie pytasz się, czy podnieca nas jak facet nam lobslinia spodnie? Albo obcalowuje rekaw bluzki? A może wypiescilby językiem kołnierz moherowego swetra? Buty to są TYLKO buty! Może je nawet zgwałcic, a ja tego nie poczujje bo to tylko PRZEDMIOT ! :O