Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwestia przygodnego seksu

Z jakimi facetami dziewczyny uprawiają przygodny seks? Czy z modnisiami z klubów

Polecane posty

Gość do krakowska trufelka
ale nie uwazasz, ze seks analny to juz wyzsza szkola jazdy i raczej tylko w zwiazku i to z pewnym stazem?

Zaczyna się wilekie pier... tradycjonalistów. Nie sądzę abym była dla któregokolwiek workiem na spermę. Oczywiście, zaraz tutaj zaczniecie mi udowadniać, że jest inaczej, ale mam to w dupie. :)

Gość mam ochote na seks
chyba nie powiesz ze z kumplami uprawiasz taki na maksa wyuzdany seks bez hamulcow, z analem i wkladaniem palca do pupy? no wlasnie z przygodnymi mozna miec wyuzdany seks. ze stalym partnerem nie. i kto powiedzial ze moi kochankowie nie umieja zdania sklecic? co ty o mnie wiesz? nico. do tej pory jestem zadowolona a wyszukuje sobie tylko bardo atrakcyjnych i doskonalych ruchaczy. a doskonaly to znaczy ze musze miec minimum 3 orgazmy podczas ruchanka.

a ile masz lat?

Jeśli Cię interesuje podejście kobiet do seksu analnego to zadaj je na forum jako osobny temat. Nie widzę powodów dla których miałabym tutaj rozwodzić się nt. ,,stopień relacji a seks analny''.

Gość czapli
bo lubisz miec w dupie :-D

Gość dsadsadas
Ja nie wiem dlaczego wy jezdzicie po krakowskiej trufelce. Fakt ze szmata i wor spermy ale takie dziewczyny tez sa potrzebne :) Jak dziewczyna jest puszczalska to i tak wszyscy o tym wiedza, wiec nikt wam sie nie kaze z takimi wiazac. Po prostu korzystajcie 🖐️

Gość domam ochote na seks
dla mnie panna co idzie z jakims pustakiem o niezbyt wysokim iq do lozka dla samego jego wygladu jest plytka i pusta. a anal powinien byc tylko dla stalych zwiazkow

Gość fajgo
dlatego fajnie jest miec taka kolezankę co to i podupić da i do kina pójdzie i ugotuje coś jak sie nauczyła miedzy ruchańskiem z kolesiami

Gość dsadsadas
My tez naszej "kolezance" mowilismy ze szanujemy takie dziewczyny, a o tym ze ja bzykamy i tak wszyscy wiedzieli. Dlatego tez m.in. zmienila miejsce zamieszkania i juz nam nie daje. Czasami tylko wyslemy jej jakiegos kutasa na FB :D

Gość Apasz25
Wiem, że działa obustronnie :). Dla mnie wszystkie możecie być wyzwolone poza kobietą, z którą będę chciał związać się na stałe :). Nigdy nie chwal się swoimi układami facetowi na którym będzie Ci zależeć. Do ruchania jesteś jak najbardziej odpowiednia :) ale bagaż doświadczeń masz a faceci za tym nie przepadają:). Nie mniej jednak jak najbardziej popieram Twój nowoczesny styl życia. Tak jak wspomniałem oby było takich jak Ty jak najwięcej... Ruchanie bez marudzenia- idealny układ z laską na jakiś czas :)

Gość dsadsadas
kurwiarze czy nie jak zaczna rozpowiadac ze cie posuwaja to oni beda bohaterami a ty kurwa :) niestety takie jest zycie

Gość fajgo
tu ci nic niczego nie chce udowadniać,zycie ci udowodni,takze jak jeszce tego nie zaczełas to nie zaczynaj ,a jak faktycznie tak robisz jak mówisz to lepiej sie wyprowadz jak sobie skończysz szkołe czy co tam masz do skończenia

a do stalego zwiazku tez bys wolala faceta co mial wiele partnerek?

Nie. Wystarczy taki co miał ich kilka (warunek niezbędny). Takiego co miał jedną albo prawika - nigdy. To, że sypiam z kumplami nie oznacza, że pruję się z każdym i nie oznacza, że miałam ich zaraz 20.

Gość Apasz25
Do Trufelki -strasznie fajna z Ciebie kobieta:D, podobasz się mi, chcesz zostać moja sekskoleżanką? :D Chętnie bym sobie poruchał raz na jakiś czas. Tylko z co najmniej 3 dniowym odstępem od Twojego ostatniego ruchania z obecnymi kolegami. Wolę jak sperma zupełnie z Ciebie spłynie. Co Ty na to ? Jestem wysokim blondynem 192 cm, 100 kg, dobrze zbudowany :D

a kiboli w dresach lubisz? a ja raczej nie poznam zadnej kolezanki do seksu, bo jestem za malo przystojny zeby miec szanse na seks bez zwiazku

Gość Apasz25
"do krakowska trufelka" może masz szansę, nikt nie powiedział, że trufelka jest atrakcyjna :D

Apasz nie zostanę :o Moja znajomość z kumplami bynajmniej nie zaczęła się od seksu... :o Gdyby tak miało być, znalazłabym sobie sponsora. Po co dawać za darmo. Widzę, forum rządzi się stereotypami. To straszne. To, że kibicuję pasom nie oznacza, że zaraz lecę na kiboli... omg :o

a jaki typ facetow lubisz?

Gość Apasz25
No nic ... ehhhh niech będzie, zaprzyjaźnię się z Tobą. Po jakim czasie mogę liczyć na obciąganie ?

Gość mam ochote na seks
ech idioci :-O takie kobiety jak my same sobie kochankow wyszukuja a nie odwrotnie :-O:-O:-O

Gość Apasz25
Właśnie podoba mi się, że nie szukasz sponsora, doceniam i z całego serca pochwalam to, że dajesz za darmo. To jest Twój wielki plus !