Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwestia przygodnego seksu

Z jakimi facetami dziewczyny uprawiają przygodny seks? Czy z modnisiami z klubów

Polecane posty

Gość do krakowska trufelka
a jakich lubisz facetow? widac u ciebie duza kulture osobista

Gość karkowska trufelka
noo lubię takich w terrorkach Antywisły :classic_cool:

Gość Apasz25
Rudowłosa Marketta, Trufelka jest wyzwoloną kobietą i może robić ze swoim ciałem co zechce. Wyzwolone kobiety mają to tego prawo ... mogą naśladować samcze zachowania i upodabniać się do facetów. :)

Gość je je je
trufelcia sie zaprzyjazni z petardem i jemu bedzie dawala :) wydzial prawa uj tak sie bawi co mala? prawda to dupy tam sa niezle to i trufelcia korzysta z urody i daje kumplom po fachu gdzie ich spotykasz? bo na waszym wydziale to faeci nie za bardzo halo rozgryzlem cie studentko :classic_cool: pisz o sobie wiecej informacji a dowiem sie kim jestes wydzial prawa uj spacery planty mieszkanie na salwatorze co jeszcze powiesz? :D

Gość to trufela studiuje prawo?
?

Gość zaprzyjaznie sie
Ubaw po pachy. Musze sie z Toba zaprzyjaznic Trufelka i bedziesz mi dawac co jakis czas. Co Ty na to? Lubie wyzwolone od czasu do czasu:D zn na jedna noc:D

Gość zaprzyjaznie sie
Bede naprawde najlepszym z twoich kumpli hehehehe

Gość zaprzyjaznie sie
Wiesz zerwalem ostatnio z taka jedna. Potrzebna mi taka sekskolezanka zeby zapomniec:D

Gość zaprzyjaznie sie
A po co placic jak mozna miec za darmo. Nie uwazasz? Czysty pragmatyzm.

Gość zaprzyjaznie sie
Wiesz najlepiej napisz swoj nr gg albo daj od razu numer telefonu. To tak na poczatek.

Gość phiphiiii
"Wyzwolone kobiety mają to tego prawo ... mogą naśladować samcze zachowania i upodabniać się do facetów. " No ale w sumie to chyba jest jak najbardziej sensowne. Życie jest takie, że samcze zachowania są korzystniejsze niż te samicze. Więcej przyjemności, lepsza kasa, mniej obowiązków i obciążeń. Nie dziw się więc, że średnio rozgarnięta jednostka woli naśladować wzorce które są bardziej opłacalne. A, że samce uważają, że owe wygodniejsze zachowania są zarezerwowane tylko dla nich to już nie trufelki problem, tylko owych samców.

Gość je je je
trufelcia gdzie sie podzialas slonce? sesja na uj już zakończona doszły mnie słuchy :D

Gość je je je
poszłaś na fitnes do infinity? czy już zmieniałaś rejony? :D

je je je ''coś świta' w twojej głowie, tyle mogę ci powiedzieć. Mało wiesz :D Infinity na Bosaków? Skoro wg ciebie mieszkam na Salwatorze, musiałabym być kompletną idiotką, aby zapier... do tego klubu. Gadaj zdrów 🖐️ ;)

Gość je je je
i co mała? dużo wiem bo sama się wygadałaś i wyciągam wnioski studia ma pewno dobre podałem klub może nie ale gdzieś latasz a na salwatorze mieszkasz :) kumpel zaliczony czy orgia bedzie na weekend? :D

Gość je je je
i co mała? dużo wiem bo sama się wygadałaś i wyciągam wnioski studia ma pewno dobre podałem klub może nie ale gdzieś latasz a na salwatorze mieszkasz :) kumpel zaliczony czy orgia bedzie na weekend? :D

Gość je je je
jeszcze cie wyczaję! czekaj na ten dzień

Gość je je je
jeszcze cie wyczaję! czekaj na ten dzień

Gość je je je
:D

Gość nier moge sluchac takich
no to jak jest w koncu? facet lubi kobiete z przebiegiem czy nie? mam faceta, byl i jest moim pierwszym. Wscieka sie, ze nie chodze nago po mieszkaniu, ze nie jestem bestia lozkowa, bo sie wstydze bo nie mam doswiadczenia. Chcecie kobiety dobrej w lozku i to jeszcze dziewicy. Porypane to jest. Jakbym miala 10 to tez by bylo zle. Nie rozumiem facetow

Z obserwacji wynika, że faceci na stałe nie lubią kobiet doświadczonych seksualnie. Przyczyna jest prosta - boją się, że nie sprostają oczekiwaniom takiej partnerki. Faceci mają to do siebie, że stały związek muszą tworzyć z dziewczyną głupszą od siebie, mniej obytą w świecie seksu i ogólnie życia. Tylko facet silny, pozbawiony kompleksów i z pasją zaakceptuje, ba a nawet będzie się cieszył, że jego kobieta też mocno stąpa po ziemi, nie boi się nowych wyzwań a i w seksie dobrze sobie radzi ;) Problem polega na tym, że takiego faceta ciężko jest spotkać. A twój facet może nie widzi cię jeszcze w roli swojej przyszłej żony (lub ogólnie: na dłużej) stąd chce abyś była bardziej ruchliwa. Chce sobie poużywać a ty udajesz cnotkę ;) Inna opcja jest taka, że faceci są samolubni w tych kwestiach. Chcą mieć dobrą, wyuzdaną sukę w łóżku, ale tylko dla siebie. Nie dopuszczają myśli, że ta sama laska mogła uszczęśliwiać innego faceta w równie ostry sposób. To trochę anormalne, ale cóż...

Gość m,,,,,,,,,A
mylisz się ,faceci sie nie boją bo im to raczej wisi czy partnerka taka na raz będzie zadowolaona czy nie ,tu chodzi raczej o to ,ze sie brzydza po kim to robią ,mozesz być pewna

Ale ja nie pisałam o partnerce ''na raz'' tylko o takiej z którą chcą zbudować poważny związek. Celem wtedy nie jest wyruchanie a zadowolenie i sprawienie satysfakcji drugiej stronie. I tutaj mogą się obawiać, że nie sprostają. Brzydzą się takiej... No tak, każdy chciałby dziewicę i wampa jednocześnie. Jak już pisałam - dla mnie to anormalne.

Gość m,,,,,,,,,A
wiadomo,ze kazdy by chciał jak najmniej ruszanej,a czy to normalne czy anormalne nie wiem ,napewno prawdziwe

Na pewno prawdziwe - również napisałam, że na stałe wolą mniej doświadczone. Jedynie moje uzasadnienie mogło być błędne, facetem nie jestem stąd wysunęłam wnioski na zasadzie 'mnie się wydaje''.

Gość m,,,,,,,,,A
to zle ci sie wydaje ,wakacje sa to wyjedz gdzies ,nie dawaj dupy wszystkim tylko co drugiemu i zobaczysz jakoś sie ułozy