Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobtavva23

dzisiaj widziałam jak facet w wieku ok 26 lat wysiadl z autobusu

Polecane posty

Gość dobtavva23

maszerował w stronę osiedla, wyjąl tel komórkowy i dzwoni , po połaczeniu mówi - mamo, własnie wysiadłem z autobusu , mozesz juz wstawiać ziemniaki na obiad, będe za 10 minut , ok , pa :D co sądzicie o takich facetach ? smieszy was to ?

to raczej smutne ze dorosly facet tak sie trzyma maminej spodnicy...

Gość dobtavva23
i wogóle mówil to z taka duża powaga, jakie wazne sa te ziemniaki maja umówione, że jak wysiada z autobusu to dzwoni daje znać żeby kartofeli juz na gazie były :D

Gość te verde unplugged.
Diwi mnie to, bo myslalam, ze ziemniaki gotuje sie dluzej niz 10 minut.

Gość dobtavva23
to widocznie będzie musiał jeszcze czekać jak przyjdzie do domu straszne :D

Gość dobtavva23
ewentualnie weźmie prysznic przed obiadem , mama mu kąpiel tez naszykuje :D

A skąd takie wnioski A może ten facet ma żonę i dzieci a do matki przyszedł w odwiedziny

Gość dobtavva23
ale mama czeka w kuchni z naszykowanym garnkiem obranych ziemniaków i czeka na tel od synka :D on dzwoni a ona garnek hyc na gaz i wyglada przez okno ale niektórzy potrafia sobie matki wytresować :D

Gość kkkiiikkkaaa
Co w tym dziwnego? Mógł do matki z wizytą jechać. Mój ojciec jak jedzie do matki też zawsze dzwoni, że będzie za 20 minut i może wstawiać obiad, bo w przeciwnym wypadku babcia krząta się pół godziny po kuchni (i nie pozwala sobie pomagać, bo niby jesteśmy goścmi), a my siedzimy w pokoju i czekamy bez sensu, zamiast z nią pogadać. Mogła tez matka poprosić syna, żeby dał jej znać jak wysiądzie, bo musi gdzieś wyjść, a chce jeszcze zjeśc obiad z synem. Autorko - nadinterpretujesz.

Gość sfdegdgdr
zgaga a powiedz no czy sama mieszkasz?? czy sama zarobilas na meszkanie?? a moze mieszkasz u faceta??? W Polsce nie ma perspektyw na godne zycie a nie marzyc juz o swoim zyciu w swoim lokum

Gość ftftddrd
Mysle, ze byl glodny. Nie kazdy ma wlasne mieszkanie. Co za kretynka napisala ten post.

O matko. Jak wczesniej koncze prace to ja robie obiad i czekam z nim na faceta. I on tez pisze gdzie jest, zebym zdazyla ziemniaki wstawic. Nie znaczy to, ze jestem "wytresowana"

Gość dobtavva23
Jestem na utrzymaniu faceta. Nie gotuje mu ziemniaków. Jadamy w restauracji.:classic_cool:

Gość nie sądź po pozorach
jeśli i Ty nie chcesz tak być sądzony. Maluczkie to jest i bardzo głupie. Być może facet jest maminsynkiem. Co Ci do tego? :p Być może np: ten facet ma chorą(albo i nie) matkę, dla której obiad z synem to najważniejsza część dnia. Chłopak wyśrubowuje czas na ten obiad, żeby kobiecie zrobić przyjemność i leci. I tu też pytam: Co Ci do tego :P??

Gość ftftddrd
Ja pierdole i ma dopiero 26 lat. Co innego jakby mial 40. Osoby w tym wieku czesto jeszcze mieszkaja z rodzicami, a raczej rzadko sie zdarza, ze kazdy robi sobie sam obiad.

Gość a ja dzwonię do mamy
jak jestem niedaleko, żeby wstawiła wodę na kawę :) i ktoś jak by mnie tak uwłyszał, też by sobie mógł pomyśleć Bóg wie co :) dodam tylko, że mam 33 lata, od 19-tego roku życia nie mieszkam z rodziną i jestem kobietą...

Gość fdfefdfdswrWQEWEW
już mnie nie nabierzesz

Gość bogaty koles
Jestem na utrzymaniu faceta. Nie gotuje mu ziemniaków. Jadamy w restauracji. Ja tez jadałem w restaracji ale mnie to nudzi i wogle taka jakaś napinka wole w domu :)

Gość dobtavva23
Raz tylko kiedyś jak miała przyjechać jego matka to prosił mnie abym zrobiła obiad. Kazałam mu zostawić pieniądze gdy będzie jechał do firmy. Zostawił 300 pln:D Na obiad dwudaniowy na 3 osoby z restauracji wystarczyło:D W ogóle nie musiałam nic robić:D

Gość ftftddrd
Ludzie maja problemy. Mecie wlasne mieszkanie, jestescie w zwiazku to sie cieszcie. Nie kazdy tak ma. Byc moze chlopak za 2 lata wyprowadzi sie i bedzie przygotowywal obiad z zona i tez do neij zadzwoni zeby jzu wstawila ziemniaki bo zaraz bedzie:)

A co w tym dziwnego? Moj chlop jak wyjezdza z pracy tez nieraz dzwoni, zebym juz gotowala ziemniaki :D A ja jak ide do kumpeli, dzwonie i mowie, zeby juz wode gotowala i kawe mi robila bo zaraz bede.

Gość ftftddrd
dobtavva23 hcesz sie cyzms tutaj dowartosciowac. Ja mam wlasna restauracje i jem 5 razy dziennie w restauracji. Co Ty na to?

A jak ktos ma xxlat i mieszka z mama, to co? Moi znajomi maja po 35 i mieszkaja z mama jednego z nich. Kolezanka dogaduje sie swietnie z tesciowa, bo ta ma wielkie mieszkanie. Sama nie moglaby go utrzymac, a ich nie stac by bylo na wynajem. Tak wszyscy maja gdzie mieszkac, co jesc, tesciowa zajmie sie dzieckiem, obiady gotuja na przemian. Nie kloca sie, sa zadowoleni z takiego zycia. Ja bym tak nie mogla, ale skoro im pasuje? Chyba kazdy ma prawo do wlasnego modelu zycia.

Gość nie sądź po pozorach
kinder niespodzianka - dobrze piszesz :), ale dziewczyno. Przy tym wzroście waga 55 kilo to głupota.

Gość Loganinka
Ale ty jesteś pusta:) Takie "jedzenie"to sama chemia. "Bogaty koleś"ma racje. Obiady w domu to wyraz szacunku dla siebie i swego organizmu.W przeciwieństwie do zajadania się na mieście choćby to był szampan i kawior z Bieługi.

Gość dobtavva23
ta restauracja to podszyw a wy sie jaracie

Gość a ja nie lubie
jadać w restauracjach bo wydaje mi się że wszyscy chcą mi zjeść obiad .....

Gość ftftddrd
Juz przestancie. dobtavva23 chciala sie dowartosciowac tutaj czyims kosztem, a wyszlo jak zwykle. To, ze twoj facet Cie sponsoruje to tez zaden powod do chwaly.