Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobtavva23

dzisiaj widziałam jak facet w wieku ok 26 lat wysiadl z autobusu

Polecane posty

Gość ftftddrd
Wczesniej sponsorowali Cie rodzice, teraz sponsoruje Cie Twoj facet. Wielki mi powod do zazdrosci i masz sie czym chwalic. Masz jakies dziury w mozgu, ze sie tak zapytam z ciekawosci?

Gość ja się pytam w związku z tym
A co tam wobec tego w tym autobusie robił ten koleś co dzwonił??

Gość 262727
Przecież mnóstwo ludzi je w restauracji w tym ja a to oznacza że nie jestes wystrzałem do tego ja jestem facet i tak jak twój facet też mam taką dziwkę do której jade tylko na sex...:D a później mnie nie ma :D

Gość niniunek
kluchy do lania. nigdy bym na takiego nie spojżała nawet. żeby to tego wieku nie znaleźć sobie mieszkania i sie sobą nie zająć? przesada. ostatnio taki jeden chciał mnie zaprosić na Queen 7 ipca ale mu odmówiłam. w ogóle nie chcę mieć z takimim mężczyznami do czynienai.

Gość dobtavva23
Jechał z lotniska. A rozśmieszyło mnie to bo wracałam z Majorki.Mój mąż czekał na mnie z obiadem.:D Tylko ze on przyrządził mi krewetki i ja nie musiałam dzwonić:)

Gość dobtavva23
Dobra chłopaki przepraszam przepraszam zerżnijcie mnie w omje gardło na zgodę będę grzeczna mąż mnie cięgle wali penisem po twarzy i dostałam wstrząs mózgu :(

Gość dobtavva23
czasami daje mi pojeździć swoim Lexusem :P

Gość dobtavva23
A wiecie że jak byłam ostatnim razem w restauracji to odbiło mis się spermą :( ale był wstyd wszyscy obczaili że ja robię obciąg z połykiem po kątach :(

Gość dobtavva23
a mówiłam że nie mam prawa jazdy .....

Gość niniunek
Dodam ze ten co mnie zapraszał tu się udzieła. To tyranozaur. Baba nie chłop.Na damskim forum siedzi.Szkoda gadać.

Gość ftftddrd
No to nie miej z takimi facetami nic do czynienia. Nikt Cie nie zmusza. Co nie zmienai faktu, ze to nei jest zadna szczegolna sytuacja. Mysle ze wiekszosc kobiet i facetow jeszzce w tym wieku mieszka z rodzicami. watpie, zeby ktos od razu po studiach dostal taka swietna prace, zeby sie utrzymac. Nie kazdy tez ma ta druga polowke, a nawet we dwoje jest ciezko i nawet malzenstwa mieszkaaj z rodzicami. Znacie sie na zyciu jak kupa gowna zza drzewa. Co za "mozgole" tutaj przesiaduja.

Gość dobtavva23
w majorce jakiś czarny facet mi piernoł w oko do teraz mnie szczypie...to byla chyba jakaś siarka :( 😭

Gość lubię Jabłka
obiad jak obiad ale 26-latek wysiadający z autobusu to już szooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez prawka tłumok!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobtavva23
ftftddrd Wąchaj moją pupcię zboczusiu :D

Gość dobtavva23
lubię Jabłka A ja lubię krewetki i spermę :)

Gość tyranozaur
niunniek W kiblu na kolanach nie byłaś taka rozmowa. Ps wydawało mi się iż robisz to za bilet na koncert. Skoro nie to musi to być miłość. Ale sorry ja omijam takie jak ty z daleka chyba ze jestem akurat w kiblu.

Gość dobtavva23
dobra ide zrobić obciag z połykiem psy zrobię mu taki że mu sie jajca zaczna świecić :D trzeba trenować bycie dobra dziurka na sperme dla bogatych panów bo jak mnie wywali to co będdzei :(

Gość dobtavva23
bo jak mnie wywali bedzie biedaaaa...... bo ja tepaaaa :(

Gość lubię Jabłka
Ja w jego wieku miałem już prawo na taczkę. Rok później majster woził mnie swoim Daewoo tico na tylnym siedzeniu do lasu. Tam żem zarobił u niego dupą na prawko. Się jeździ się ma.Prawdziwy ze mnie bohater!! Tylko dopa boli trochę. Można się jednak przyzwyczaić.

Gość dobtavva23
tyranozaur Wymiekasz chłoptasiu ? Najpierw poliże twoją truskawe 👄

Gość lubię Jabłka
Ja w jego wieku miałem już prawo na taczkę. Rok później majster woził mnie swoim Daewoo tico na tylnym siedzeniu do lasu. Tam żem zarobił u niego dupą na prawko. Się jeździ się ma.Prawdziwy ze mnie bohater!! Tylko dopa boli trochę. Można się jednak przyzwyczaić.

Gość dobtavva23
ja sie usmiałam z tego jak majster go woził do lasu :D:D:D

Gość niniunek
tyranozaur No i co?Każdej obiecujesz bilet na koncert? A po siódmym lipca co będziesz obiecywał??Wyjazd do jurajskiego parku czy na Madonnę?

Gość tyranozaur
Nie wiem. Coś wymyśle. Zresztą to nie twoja sprawa już chyba bo na inny koncert jedziesz.

Gość gashah
Jadam w restauracjach na wynos do domu! Always! JA TEŻ :)

Gość dobtavva23
Mam rozdwojenie jaźni :o

Gość dobtavva23
Jeszcze na dodatek sama jestem utrzymywana przez swojego kochanka i nie umeim gotowac, prac i ogolnie zajmowac sie domem.

Gość dobtavva23
eszcze na dodatek sama jestem utrzymywana przez swojego kochanka i nie umeim gotowac, prac i ogolnie zajmowac sie domem. ale olać to i tak będę mu robić dobrze licząc jak naiwna dziewczynka że on to zapamięta no ale co zrobić jak się mocniej postawie to on może mnie bez problemu wyjebać i znaleźć sobie taką jak ja a ja takiego już nie znajde :(

Gość dobtavva23
dobra ide bo zagadalam sie i mi zupka amino wystygla :o kluski tak napecznialy ze wychodza z taleza :(

Gość ftftddrd
A to ostatnie bylo dobre :)