Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobtavva23

dzisiaj widziałam jak facet w wieku ok 26 lat wysiadl z autobusu

Polecane posty

Gość tyranozaur
Nie macie sie juz nad czym zastanawiac? Weźcie lepiej przejdźcie sie na koncert Queen zamiast zakładać bezsensowne tematy...

Gość dobtavva23
Nie jestem pusta tylko mnie to stać moja droga:)Taka prawda. A wam nieudacznicy żal pupcię ściska i to bardzo boleśnie jak widać:)

Gość 4216516
mnóstwo osób jada w restauracji to żaden wyczyn :D

Gość dobtavva23
Jaki tam Queen:) Bez Freddiego. Tyranozaur Nie stać Cię na płytę ze musisz na koncert zbierać?:)

Gość akldfdhsuihakjv
ja też się czasem umawiam z chłopakiem że jak będę 20 min przed powrotem to zadzwonię żeby wstawił ziemniaki i odwrotnie c o w tym dziwnego ??????????????

Ciacho_87 - a podgotowanie ziemniakow i wstawianie pozniej, zeby zmiely do konca i byly gorace jest Ci znane?

Gość dobtavva23
srowo nie prowo pisze prawde , no i chooj że ziemniaki sie długo gotuja widocznie weźmie prysznic przed obiadem ale niektóre sa ciemne facet po pracy szedł z autobusu

Gość dobtavva23
bił mnie też trzcina po pupci :( bolało ...

Gość dobtavva23
albo np tak to podgotowanie, odstawiła i postawi na 10 minut to tez jest mozliwe

Gość dobtavva23
ale miałam czerwony tyłeczek ach ogień z doopy mi szedł

Gość dobtavva23
mam rozdwojenie jaźni.....:o

Gość dobtavva23
ale tu na tym forume to się zdarza ;)

Gość dobtavva23
I skąd tyle jadu?:) Czy to tylko dlatego ze kogoś stać na więcej niż was:)?

Gość dobtavva23
Cienko z wami ze musicie gotować.Ja nic nie muszę.Leżę i pachnę:) A mój facet wszystko załatwia. Wszystko na jego głowie. Ale spoko ma łeb jak sklep i nie jest cipcią jak wasi faceci:)

Gość dobtavva23
Ostatnio trosze mnie irytuje ze jak jak wróci z pracy to nie ma siły na seks. Przecież powinien się liczyć z faktem iż może go zawsze ktoś zastąpić:) gdy będzie w pracy.To jednak już jego problem. I jak?Wstawiacie już ziemniaki?:D

Gość dobtavva23
no ale olac to tera musze go tylko zdowalać usmiechac się i robić co mi każe bo jestem tam nikim bo to on jest panem i władca a ja bez niego jestem posrana dziwka :(

Gość dobtavva23
ten mój facet jednak nie jest taki męski ma mały testosteron i nie ma siły na seks .....chyba go zdradze :)

Gość ftftddrd
A kobieta ktora nie umei gotowac to tez gowno a nie kobieta. Fajnei tak zaszufladkowywac ludzi. Zreszta to i tak bez sensu. Rozna jest sytuacja materialna i osobista ludzi. Niektorzy nie maja pieniedzy na wlasne mieszkanie i mieszkaja z rodzicami, niektorzy z nikim nie sa, a nei chca samotnie mieszkac. Nie oznacza to ze sa nieudacznikami.

Gość dokładnie tak mu napisz
sorry- ale wdzisiejszych czasach trudno utrzymac się z jednej pensji, więc jeśli ktoś jeszcze nie ma drugiej połówki z która może wspólnie wynając mieszkanie, to rozsądnie jest mieszkać z rodzicami co to za problem? ale nie, jasne- lepiej zarabiać 2 tys, płacić więcej niż połowe z tego za rachunki, a potem dziadować, afkorz... :O

Gość dobtavva23
no i sperma z buzi mi skapuje wkońcu musze zaspokajac mojego "pana i władcę" bo ja tępa głupia dzida jestem :( ale ja bardzo lubie jak facet traktuje nie przedmiotowo :) czytałam w jakims czasopiśmie ze tak musi być kobieta musi być dupczona i musi byc zdominowana :) więc dlatego tylko ja go zaspokajam :)

Gość dobtavva23
Jak wysiadam z autobusu to dzwonie do mamy i mówię że za 10 min ją zmienię przy trzymaniu kredensu

Gość dobtavva23
Ha ha :D Cóż za nędzne podszywy. Jeśli chcecie wiedzieć to mój mąż zarabia 24 tys.miesięcznie na rękę. Połowa to oczywiście wydatki a między me wysublimowane potrzeby Między innymi jadam w drogich restauracjach.:)

Gość patrzę i nie wierzę!!!
A ty nie masz nic ciekawszego do roboty, że podsłuchujesz o czym inni gadają przez telefon? Na podstawie tych dwóch zdań, które gość wypowiedział ty już masz szczegółową analizę jego osoby. A może się po prostu chłop umówił z mamą, że da jej znać, kiedy będzie. To wcale nie znaczy, że jest synusiem uczepionym maminej spódnicy. Mój mąż też do mnie dzwoni, jak wychodzi z pracy, żebym wiedziała na którą robić obiad. I co w tym dziwnego? Czy to od razu znaczy, że jest pod pantoflem? Po to są telefony, żeby się komunikować. Zajmij się swoim życiem!!!

Gość dobtavva23
o dzwoni do mnie mój men musze się przebrac zaraz bede sexy :) ( jeśli to możliwe :( ) a no i pyrki muszę obrać i wstawic bo jak on przyjedzie i będzie głodny to zrobi mi fuckface :(

Gość Arnold van Saaax
Zarabia 24 tys a ty jeździsz autobusem? Jesteś proekologiczna?? To plus!

Gość dobtavva23
wiecie czuje sie trochę jak dziewczynka przy nim a nie kobieta on mi daje troche kasy na odczepnego po tym jak mu zrobię dobrze i idzie sobie traktuje mnie jak dziecko zarucha i da troche kasy a później mnie olewa :(

Gość dobtavva23
To był akurat prywatny autobus znajomego.Turystyczny. Podwoził mnie pod sam dom z lotniska.

Gość gahahh
Pewnie penkacie z zazdrości A czego mam Ci zazdrościć faceta który traktuje Cię jak worek na spermę ?